motocic Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 mersi, ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Am inca 5 machete de adaugat. le prezint dupa cele fac poze.plus 3 de vanzare, honda shadow 1100, moto guzzi v10 centauro si voxan cafe racer. Pana le fac, sa le prezentam, sunt curios cati mai au asa ceva: Honda vt 1100C HD 1928 JL HD Electra Glide Screamin Eagle Yamaha Road Star Silverado Indian Chief Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Pana le fac, sa le prezentam, sunt curios cati mai au asa ceva:Honda vt 1100C HD 1928 JL HD Electra Glide Screamin Eagle Yamaha Road Star Silverado Indian Chief asteptam foto..in special eu cu INDIAN CHIEF.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Nu mai stiu unde am ramas cu enumerarea machetelor, dar pana refac lista si o sa le fac si poze, nu ma pot abtine sa nu ma laud cu cea mai noua achizitie: BMW R1100RT Security Edition (Politie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Nu mai stiu unde am ramas cu enumerarea machetelor, dar pana refac lista si o sa le fac si poze, nu ma pot abtine sa nu ma laud cu cea mai noua achizitie:BMW R1100RT Security Edition (Politie) si eu am varianta asta ,dar varianta guardia civila de trafic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) pozele sunt facute cu telefonu, asa ca-s cam naspa. HD Electra Glide Yamaha Road Star Silverado Indian Honda vt 1100c (una identica o am de vanzare sau la schimb). HD 1928 JL Editat Mai 14, 2008 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 frumos INDIANUL...si aici sant motociclete vechi,dar sant foarte scumpe.una la scara 1-18 e 28eu asa ca le privesc,le admir si plec mai departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 tell u a secret...ebay, Âşefu, ca le gasesti la preturi omeneÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) vrea si eu macheta de suzuki gs 500 si honda cb 500.stiti si voi niste site-uri ? Editat Mai 14, 2008 de ghostrider000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 vrea si eu macheta de suzuki gs 500 si honda cb 500.stiti si voi niste site-uri ? ti s-a mai spus ca nu (credem) ca se gaseste in Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 modelele de suzuki gs 500 si honda cb 500 se gasesc la madrid(pe baza de comanda)dar costa o caruta de bani( )...asta e.pasiunea costa...sant modelele noi,carenate..nu sant MAISTO,si sant metalice....cate machete nu am scapat eu din cauza pretului... dar tot imi fac eu hatarul in scurt timp-un INDIAN,de dimensiuni mari(aprox.50cm),total din metal...si asta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Am si eu o Yamaha TDM 850. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 2 noutati.. MV Agusta Brutale si BMW F650 GS...68 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Dezamagire totala Aveau sase motociclete 1:18 si doua 1:12 pe care le gasesti in aproape orice Petrom. Motorman 35 Dai golful cu 20E?Altfel aflu unde locuiesti in Cluj,dau o spargere si il iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Dezamagire totala Aveau sase motociclete 1:18 si doua 1:12 pe care le gasesti in aproape orice Petrom. Motorman 35 Dai golful cu 20E?Altfel aflu unde locuiesti in Cluj,dau o spargere si il iau. ai fost la astia de la Machete.ro? nu aveau machete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Dezamagire totala Aveau sase motociclete 1:18 si doua 1:12 pe care le gasesti in aproape orice Petrom. Motorman 35 Dai golful cu 20E?Altfel aflu unde locuiesti in Cluj,dau o spargere si il iau. locuiesc in madrid..nu mi-e frica de spargere... acum fara gluma..cu golful ma mai gandesc..parca l-as da,parca nu.....dar o sa iti arat ce este la magazinul de machete..daca te intereseaza,ti-o trimit la pretul de magazin si mai platesti transportul de la cluj la tine...crede-ma ca merita fiecare banut pentru un pasionat..o sa fac poza cand trec pe acolo si o postez...in mod sigur o sa iti placa.. e tot golf,si tot rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Asa cum am spus-foarte putine.Au in schimb o gramada da tancuri si alte chestii militare,soldati,vapoare,avioane si destul de multe masini. Si ca sa nu ies cu mana goala uite ce am luat: Motorman,nu sunt eu mare pasionat de machete (m-ati facut voi putin in ultima vreme) dar am un Golf I real rosu si m-a fermecat macheta aia.Iar daca vii in vara in tara si imi aduci una vin sa o iau pentru ca oricum trebuie sa dau ture si in zona Clujului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 ok...se rezolva..dar inainte o sa iti trimit o foto cu ce am gasit aici ,la magazin...crede-ma ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Asa cum am spus-foarte putine.Au in schimb o gramada da tancuri si alte chestii militare,soldati,vapoare,avioane si destul de multe masini.Si ca sa nu ies cu mana goala uite ce am luat: Motorman,nu sunt eu mare pasionat de machete (m-ati facut voi putin in ultima vreme) dar am un Golf I real rosu si m-a fermecat macheta aia.Iar daca vii in vara in tara si imi aduci una vin sa o iau pentru ca oricum trebuie sa dau ture si in zona Clujului. asta e luata de la Machete.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
storfette Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Colectia intreaga de machete arata asa: Urmeaza o Honda Repsol , si sa mai vad ce mai gasesc prin magazine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 http://www.bikers-shop.ro/index.php?p=prod...t=52&sName= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 mai adu si tu marfa.. ca machetele alea de o viata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 cam astea le pot aduce... http://www.louis.de/_30f49379accb3c67843f7...r&grwgr=720 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 da, uite pe mine m-ar interesa de nu stiu cand un BMW R1200GS, dar sa nu vreau sa ma plimb pentru facut comenzi, asteptat si alte alea. cand ai pe stoc postezi aici, sau bagi un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 asta e luata de la Machete.ro? Da,de la Machete.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate