motorman35 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 pentru tine,ca santem cunostinte vechi( )ti-o dau cu 50 lei... ...pentru cine mai vrea,le dau la pretul de magazin(5eu)dar prefer sa fac schimb,nu pe bani.. acum fara gluma-pentru cine vrea,trimit la pretul de magazin(5eu)si plateste transportul de la cluj la el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 baga si tu modelele de cruisere sau clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 pentru tine,ca santem cunostinte vechi( )ti-o dau cu 50 lei... ...pentru cine mai vrea,le dau la pretul de magazin(5eu)dar prefer sa fac schimb,nu pe bani.. acum fara gluma-pentru cine vrea,trimit la pretul de magazin(5eu)si plateste transportul de la cluj la el.. pai restu le dai cu 5euro(185d mii)si mie imi dai cu 50lei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Aaaaam mai luat trei.Una dintre ele nu cred ca am vazut-o pe aici(nu stiti ce e). Dimineata le fotografiez. Am si eu doua: Suzuki si Honda. Ps. Si aia visinie! Nu schimbi una cu un KTM 525 EXC? Hop si eu cu niste machete : Triumph RS Dakar set BMW 1150R BMW F 650 GS Dakar Sau schimb cu Dakarul. Altele . Ori cu GS-ul... Asa cum am promis: Primul cruiser-Yamaha RoadStar Ducati Multistrada Si,cu toate ca am zis ca nu iau vitezane,fiind prima fosta comunista pe care am gasit-o,nu m-am indurat sa o las pe raft:MZ 1000S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 si nu e de vanzare MZ? ca eu n-am nimic cu vitezanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 si nu e de vanzare MZ? ca eu n-am nimic cu vitezanele Nu e de vanzare dar daca esti din Bucuresti iti spun unde o gasesti(mai era una si am pitit-o in spatele celorlalte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Nu e de vanzare dar daca esti din Bucuresti iti spun unde o gasesti(mai era una si am pitit-o in spatele celorlalte). nu sunt din bucuresti..dar totusi de unde e luata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 nu sunt din bucuresti..dar totusi de unde e luata? PETROM-V soseaua Fundeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 s-a mai adaugat si la mine un R1200GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 s-a mai adaugat si la mine un R1200GS De unde ai luat GS-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 s-a mai adaugat si la mine un R1200GS ce scara e GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 http://www.bikers-shop.ro/?p=productsMore&...=136&sName= 1:12 e destul de bine facuta, as putea spune chair un pic peste Maisto si Welly, dar nu mult. oricum, din punctul meu de vedere merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 http://www.bikers-shop.ro/?p=productsMore&...=136&sName=1:12 e destul de bine facuta, as putea spune chair un pic peste Maisto si Welly, dar nu mult. oricum, din punctul meu de vedere merita. 70...Kawasaki Z 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 are careva maketa de yamaha TDM? Nu o schimbi cu un KTM 525 EXC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 s-a mai adaugat si la mine un R1200GS belea gs-ul si ca motor si vad ca si ca macheta arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) desmo si yzr m1 culmea, cei care mi-au facut desmosedici-ul cadou nu stiau ca detest ducati si l-am primit de ziua mea, imi venea sa zic ceva... dar na, nu aveau de unde sa stie. yzr m1 l-am primit de la... mentorul meu motociclist ca sa zic asa... ce sa-i faci, cine stie, stie plus ca era d'ala de ti-l faceai singur, eram beat pe la 1 noaptea si m-am chiunuit 2 ore sa-l fac... a fost coma curata! Editat Mai 29, 2008 de Blade Of Soul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 desmo si yzr m1culmea, cei care mi-au facut desmosedici-ul cadou nu stiau ca detest ducati si l-am primit de ziua mea, imi venea sa zic ceva... dar na, nu aveau de unde sa stie. yzr m1 l-am primit de la... mentorul meu motociclist ca sa zic asa... ce sa-i faci, cine stie, stie plus ca era d'ala de ti-l faceai singur, eram beat pe la 1 noaptea si m-am chiunuit 2 ore sa-l fac... a fost coma curata! ce-ai bre cu ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Inca trei Poze maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) ultimele achizitionate-KTM DUKE...HONDA CBR 600F4...HONDA CX500...HONDA VTR 1000...total 48. Poza cu F4 si de unde l'ai achizitionat? Eu adaug un Gixxer 1000 scuzati calitatea lor dar sunt pozele fresh.. Cauciucuri noi, 0 km, necazuta,fara ascunzisuri.. Editat Mai 30, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ce-ai bre cu ducati? nimic, doar ca nu-mi place Boner... pardon, Stoner frumos gsx-1000 r se da la uili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) nimic, doar ca nu-mi place Boner... pardon, Stoner frumos gsx-1000 r se da la uili? se da si la uili dar ii place mai mult stopi.. astazi am cautat CBR F4,am gasit dar era la scara cam mica 1:18.Daca gasiti pe undeva CBR F4 modelul din 99 la scara 1:12 sa imi zica si mie sau unde pot gasi mai multe modele. Editat Mai 31, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 se da si la uili dar ii place mai mult stopi.. astazi am cautat CBR F4,am gasit dar era la scara cam mica 1:18.Daca gasiti pe undeva CBR F4 modelul din 99 la scara 1:12 sa imi zica si mie sau unde pot gasi mai multe modele. la 10eu plus transportul de la cluj la tine pot trimite la scara 1-12-honda,suzuki,kawasaki,moto guzzi,bmw,triumph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Eu am o macheta Honda Shadow..am primit-o de la cineva din Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Suntem aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 eu am printre altele si un NR....mai are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate