amitzu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 O dai gratis macheta? Ca daca da, eu nu o vreau. Stiu ca n-o vrei ...ca tie nu-ti plac plasticatele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 eu am doar machete cu motocicletele pe care le-am avut.... am incercat si la masini dar nu le-am gasit... tot copii suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Stiti care e diferenta dintre copii si barbati? Pretul jucariilor Mesaj completat Vrea cineva o macheta de cbr 600 RR ? ...for free mi-o dai mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Vrea cineva o macheta de cbr 600 RR ? ...for free Mesaj completat Am uitat de poza [/quot Eu, eu , eu , eu, yo yo yo yo ... te rog ... se poate ... asa ca viitor incepator si pasager caruia ii fug degetele de pe rezervorul de benzina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Eu tot astept sa se faca mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 [/quot Eu, eu , eu , eu, yo yo yo yo ... te rog ... se poate ... asa ca viitor incepator si pasager caruia ii fug degetele de pe rezervorul de benzina ... Sorry, nu mai e valabila oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1n$4n3 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Kawa VN900 custom, model 2009 unde pot gasi? :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 [/quot Eu, eu , eu , eu, yo yo yo yo ... te rog ... se poate ... asa ca viitor incepator si pasager caruia ii fug degetele de pe rezervorul de benzina ... Sorry, nu mai e valabila oferta Nu-i nimic ! multumesc ca te-ai gandit si la mine, cel putin ! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Are cineva un Virago 1100 de vanzare? As fi interesat. Daca da, PM, please! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Are cineva un Virago 1100 de vanzare? As fi interesat. Daca da, PM, please! Este: /index.php?...t&p=1975460 Mai multe la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 De azi sunt mandrul posesor a doua motociclete Virago 1100: una mare si una mai mica. Aia mica sta cuminte pe birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 1. Honda CBR 600 RR (rosu & negru)2. Honda CBR 600 RR (albastra) 3. Honda VFR 750 (replica Pedrosa) 4. Yamaha YZR (2005) - replica Rossi 5. KTM 525 EXC 6. Ducati 999 (replica Stoner) 7. Suzuki GSXR 750 (galbena) Mesaj completat 8. Suzuki GSXR 600 9. Honda RC212V (2007) - Daniel Pedrosa (Repsol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 vinde cineva tdm 850/900? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 machete de calitate mai buna decit chestiile din benzinarii se gasesc? M-ar interesa una de CBR 600 F4 vopsita ca mobra mea (a din sig). Eventuale kituri de le asamblezi si vopsesti tu... scuze e intrebari daca sint anapoda... sint nub la domeniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Pentru cei care doresc cateva modele mai vintage: http://www.raftulcujucarii.ro/Machete_moto...te_Jawa_118.htm Pentru o gama variata de modele: http://jucariicopii.shopmania.biz/store.html?c=45991 Pentru cei care vor sa le asambleze: http://jucariicopii.shopmania.biz/store.html?c=46246 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Pentru cei care doresc cateva modele mai vintage: http://www.raftulcujucarii.ro/Machete_moto...te_Jawa_118.htmPentru o gama variata de modele: http://jucariicopii.shopmania.biz/store.html?c=45991 Pentru cei care vor sa le asambleze: http://jucariicopii.shopmania.biz/store.html?c=46246 ce preturi nesimtite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) M-ati innebunit cu machetele voastre. Nici nu am vrut sa citesc topicul asta ca stiam ca o sa ma molipsesc. Am gasit intamplator o macheta Yamaha Warrior 1600 si nu m-am putut abtine. Pe urma mi-a iesit in cale si Yamaha RoadStar 1600 si iar nu m-am putut abtine. Pe urma si Yamaha FJR 1300 si istoria s-a repetat. Acum, de cate ori ma duc la cumparaturi, primul drum il fac la raionul de jucarii. Cred ca am dat in mintea copiilor. Ca sa nu o mai lungesc, ca un incepator ce sunt, ma pot lauda doar cu 25 de modele momentan: toate machetele sunt la scara 1:18. Intai si intai am zis ca e mai frumos sa fie toate de aceeasi dimensiune. Deja arata ca o mica intalnire moto cand le insir pe toate. In al doilea rand cred ca astea sunt mai practice pentru ca ocupa spatiu mai putin si nici nu ma omoara la buzunar prea tare. Cel mai mult mi-as dori sa am o macheta Yamaha XVS 650 VStar / Dragstar. Deocamdata nu am vazut asa ceva. Daca vede cineva asa ceva ... o cumpar fara discutii. Si na, uite-l si pe maimutoiul meu preferat. L-am cumparat cand aveam vre-o 10 ani de la Brukenthal si nu am reusit pana acum sa il pierd, sa il sparg sau sa il fac cadou. Este un supravietuitor El va fi paznicul de acum incolo. Editat Decembrie 3, 2009 de DStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Sa faci o vitrina speciala pentru motociclete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Am ceva machete de vanzare.Vedeti la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Am gasit la Car4 modele motogp 2009 Si mi-am luat 4 care ma interesau pe mine Valentino Rossi 2009 1:18 si 1:10 Dani Pedrosa 2009 1:18 si 1:10 preturi: 29 ron 1:18 si 80 ron 1:10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiGeY Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 unde gasesc macheta de Aprilia RS125 model 2005...rosu cu negru sau mai vechi..sau daca are cineva...vreau s-o lipesc de rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Risc Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Siiiii...jucariile mele:)) Editat Decembrie 5, 2009 de Risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 colectia mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate