slim_daddy40 Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 (editat) bicla s-a dat!!! a mai ramas doar motorul vn 2000 impecabil 10/10 pret 25 ron sa luam aro de la deagostini!!!! macheta moto *scara 1:18 *suspensie functionala spate * ghidon mobil *cauciucuri care nu sunt din plastic ci din cauciuc _=Rubber tires=_ *rezervor si schelet sa din metal *motorul este din aliaj turnat posibil aluminium (nu este din plastic) * vopseaua este identica cu originalul motocicletelor *Cricul este functional Editat Octombrie 12, 2011 de slim_daddy40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 daca cineva are machete de scutere vechi (in special vespa si lambretta)si vrea sa se desparta de ele, imi puteti timite un mail pe radu.sava@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Revin cu cateva fotografii mai detaliate cu motociclete enduro : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Salut. Ma bate gandul sa vand machetele facute/ modificate de mine. Ceva doritori? Sunt confectionate din plastic si metal, unele pe baza unor machete maisto. Fiind facute de mine, nu va imaginati ca se poate face ...vrom, vrom ...prin casa. sunt mai degraba statice. se pot vedea si in link-ul de mai jos. poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 da..am vazut, is micute tare..probabil ca nici vitrina aia nu e vreo imensintate? dar nu am inteles..se ofera ca un premiu, sau vor fi disponibile pt orice cumparator / colectionar interesat? Treaba cu machetele de la Deagostini si cu cadourile este in felul urmator: Iti faci abonament la ei (se poate face pe site-ul lor), incepand cu numarul 2, 4 sau 6, si primesti cate un colet pe luna, care contine doua numere din revista si machetele aferente. Abonamentul nu costa si nu costa nici transportul - contravaloarea coletului (ramburs) reprezinta pretul de taraba al celor doua numere. La primul colet primesti cadou un numar (adica platesti doar unul si primesti doua) La al saselea colet primesti cadou un breloc metalic in forma de Dacie 1300. La al cincisprezecelea colet primesti cadou vitrina. Din poze, in vitrina incap 20 machete. Toate informatiile de mai sus sunt scrise intr-o anexa cu care vine numarul cu Dacia. Este posibil sa fie puse si in vanzare aceste vitrine, deoarece trebuie sa fie cel putin 31 machete (prima macheta plus 15 colete x 2 machete) ceea ce inseamna ca 11 machete nu vor incapea in vitrina cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Salut ! Are cineva o macheta de Yamaha FZ6N ? Caut disperat de cava timp si nu gasesc pe nicaieri. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Salut ! Are cineva o macheta de Yamaha FZ6N ? Caut disperat de cava timp si nu gasesc pe nicaieri. Multumesc. nici n'ai sa gasesti curand. nu in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diversionist Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) joe bar team: pt ultima imagine, textul din stanga jos "motocicleta urmeaza intotdeauna privirea pilotului" Editat Noiembrie 4, 2011 de diversionist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Desole, rien pour vous. Le radar n`a pas fonctionne ! On-topic: Germania, scara mare, 6 euro/buc (KTM, scara normala, 4E) Editat Noiembrie 9, 2011 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Exista si/sau are cineva de vanzare un model de Honda Hornet S? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Exista si/sau are cineva de vanzare un model de Honda Hornet S? posibil sa gasesti la benzinariile Petrom sau OMV. Eu acolo am gasit Hornet S si N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Desole, rien pour vous. Le radar n`a pas fonctionne ! On-topic: Germania, scara mare, 6 euro/buc (KTM, scara normala, 4E) Unde ai gasit BMW-ul cu atas ? pret? model? e 1:24 ? Am si eu unul asemanator, R69S din 1961 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Desole, rien pour vous. Le radar n`a pas fonctionne ! On-topic: Germania, scara mare, 6 euro/buc (KTM, scara normala, 4E) [/ quote] vinzi ceva de'acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 vand macheta kawasaki vulcan2000 chooper 20 ron pt Bucuresti s5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Din cauza poleiului masina nu a putut opri... Cand ma plictisesc ma joc cu machetute Editat Noiembrie 16, 2011 de floryu20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Din cauza poleiului masina nu a putut opri... Cand ma plictisesc ma joc cu machetute trebuia sa'i dai si motorului un ciocan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Eu cred ca merita, mi-am luat deja dacia 1300..Nu vreau sa iau toata colectia, mai sunt vreo 4 bucati pe care le doresc, printre care si ARO.. Sunt multumit de calitate/pret.. parerea mea este ca aceste machete interesante de altfel, nu isi merita pretul de 25 ron,eu am 3 din ele si fiecare in parte prezinta mai multe defecte(stopuri lipsa,vopsea sarita,oglinzi rupte,roti turnate stramb),si cam taote machetele au astfel de probleme pretul ar fi corect MAXIM 15 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 BMW R 1150 RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu_tepos Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 facuta de mana ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 tare asta de mana facuta......mai ma joc si eu cu ele...sau le fac de la zero sau le modific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu_tepos Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 construita de un amic din sarma si alte mici inventii. anca nu e gata mai are de construit la ia toba,oglinzi..... tare asta de mana facuta......mai ma joc si eu cu ele...sau le fac de la zero sau le modific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 si totusi niste machete mai profesionale nu se gasesc ?,am vazut pe aici pe forum cateva care sunt machete dar le numeri pe degetele ambelor maini! restul sunt jucarii ce le numim machete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 da.... exista si machete profesionale...de exemplu pentru Harley Davidson..... http://www.franklinmint.com/. Se poate actiona cam totul de la suspensii, maneta de ambreiaj, frane, cam totul din cate stiu eu. Mai este o pagina unde oameni cam meseriasi fac si modifica motociclete macheta : http://cs.scaleautomag.com/SCACS/forums/36.aspx Eu de acolo ma inspir pentru ale mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 parerea mea este ca aceste machete interesante de altfel, nu isi merita pretul de 25 ron,eu am 3 din ele si fiecare in parte prezinta mai multe defecte(stopuri lipsa,vopsea sarita,oglinzi rupte,roti turnate stramb),si cam taote machetele au astfel de probleme pretul ar fi corect MAXIM 15 ron! Ale mele nu au nici o problema, doar dacia 1310 are stergatoarele cat juma' de parbriz. Trebuie sa fii atent cand le cumperi, am refuzat mai multe pana am gasit una care sa imi placa...si roata turnata stramb la trabant o rezolvi cu un ac, tragi cauciucu peste roata. Is modele rare si nu strica cateva in vitrina.Daca esti pretentios cumpara machete " profesionale", foarte scumpe....Asa ca de hobby is numa' bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) nu am fost atent fiind prima macheta DEAgostini cumparata, dacia are rotile zici ca sunt de roaba si nu merge sa le trag cu acul de siguranta fiind din plastic dur! apropo stie careva unde gasesc o dacia taxi cu ADEVARUL reclama pe plafon!aia da piesa de colectie ca motoare am doar un suzuki hayabusa scara 1:12 Editat Noiembrie 22, 2011 de slim_daddy40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate