floyota Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Dragi prieteni enduristi si nu numai,....A DEVENIT OFICIAL. Clubul EXTREME ADVENTURE BUZAU adica baietii din Buzau si-au depus candidatura la FIM pentru a organiza o etapa de campionat mondial de enduro editia 2011. Acest lucru a fost pus pe ordinea de zi si s-a luat in discutie in cadrul Congresului Mondial de Primavara al Federatiei Internationale de Motociclism care a avut loc in acest weekend la Geneva si a fost aprobat. Tinem sa va anuntam cu emotie ca la anul daca totul merge bine vom avea in Romania la Buzau pe cei mai buni enduristi din lume la start intr-o etapa de campionat mondial. Speram ca este o veste buna pentru toata lumea. Noi ne-am apucat deja de treaba....ca avem multa rau. Stima tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 (editat) Dragi prieteni enduristi si nu numai,....A DEVENIT OFICIAL. Clubul EXTREME ADVENTURE BUZAU adica baietii din Buzau si-au depus candidatura la FIM pentru a organiza o etapa de campionat mondial de enduro editia 2011. Acest lucru a fost pus pe ordinea de zi si s-a luat in discutie in cadrul Congresului Mondial de Primavara al Federatiei Internationale de Motociclism care a avut loc in acest weekend la Geneva si a fost aprobat. Tinem sa va anuntam cu emotie ca la anul daca totul merge bine vom avea in Romania la Buzau pe cei mai buni enduristi din lume la start intr-o etapa de campionat mondial. Speram ca este o veste buna pentru toata lumea. Noi ne-am apucat deja de treaba....ca avem multa rau. Stima tuturor Am simtit eu ca sunteti baieti de toata isprava. Acum au confirmat si altii. Felicitari Floyota! Felicitari baieti! Felicitari Extreme Adventure! Woaw: ce repede a aparut si banerul. Multumim Dom, Dobrescu! Editat Februarie 28, 2010 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Ma bucur s-aud ca la mine-n Buzau, chiar se face ceva ! Bafta..si sa devina o obisnuinta, de la an la an ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Bravo fetelor. Hai ca aveti de lucru! FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 felicitari. ma bucur ca am punctat organizarea de Mondiale si la categoria Enduro dupa SuperMoto, Motocross MX3 si Motocross cu Atas. Multa, multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floyota Postat Martie 1, 2010 Autor Share Postat Martie 1, 2010 felicitari. ma bucur ca am punctat organizarea de Mondiale si la categoria Enduro dupa SuperMoto, Motocross MX3 si Motocross cu Atas.Multa, multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cip Multumim nenea Cipri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Multumim nenea Cipri. Numai lui.... Sau miroase a Dom Presedinte si din cauza asta. Sper ca nu am suparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 felicitari, cred ca este o realizare foarte mare care deschide un drum anevoios. bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lotzi Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Dragi prieteni enduristi si nu numai,....A DEVENIT OFICIAL. Clubul EXTREME ADVENTURE BUZAU adica baietii din Buzau si-au depus candidatura la FIM pentru a organiza o etapa de campionat mondial de enduro editia 2011. Acest lucru a fost pus pe ordinea de zi si s-a luat in discutie in cadrul Congresului Mondial de Primavara al Federatiei Internationale de Motociclism care a avut loc in acest weekend la Geneva si a fost aprobat. Tinem sa va anuntam cu emotie ca la anul daca totul merge bine vom avea in Romania la Buzau pe cei mai buni enduristi din lume la start intr-o etapa de campionat mondial. Speram ca este o veste buna pentru toata lumea. Noi ne-am apucat deja de treaba....ca avem multa rau. Stima tuturor Mult succes buna treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Numai lui.... Sau miroase a Dom Presedinte si din cauza asta. Sper ca nu am suparat. nu ma, fost candidat! cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 felicitari, cred ca este o realizare foarte mare care deschide un drum anevoios. bafta!! Nu va suparati dar, mai nou imi editati/stergeti posturile pe furis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 felicitari voua ! Tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate