ACHIMOTO Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) Clubul FREE BIKERS din Hunedoara , implineste in luna Mai 2010 , 1 an de existenta oficiala . Cu ocazia acestei ocazii , ne-am gandit sa facem un 2 IN 1 = CHEF DESCHIDERE SEZON 2010 + ANIVERSARARE 1 AN de existenta FREE BIKERS In concluzie , va invitam cu mic cu mare , sa luati parte la petrecerea noastra ............ DUPA cum v-am obisnuit la noi la festival , ne plac locatiile cat mai ,, virgine '' , si de aceasta data am ales la fel ........ ........ un loc haiducesc , intre satele Ribita si Ribicioara ,la 10 km din orasul BRAD ( jud. Hunedoara ) acolo vom fi doar noi si natura : Cand am fost sa vizitam locatia , era inchisa , era ca dupa gratii : poze de ansamblu cu locatia : in caz de doamne feri avem terasa acoperita : cos de gunoi , sa nu poluam natura : daca va fi caldura loc de scaldat - o mica cascada : cum sa sarbatorim 1 an fara un loc de BURN OUT ca sa nu patiti ceva locatia va fi supravegheata video de FREE BIKERS CUM SA AJUNGETI LA LOCATIE ? ** care veniti dinspre DEVA -- BRAD : iesiti din Brad spre Oradea , si dupa 6 km , veti vedea indicatoare DREAPTA -- RIBITA , faceti dreapta si tineti drumul numai inainte 4 km pana la locatie . ** care veniti dinspre ARAD - ORADEA - VARFURI : treceti de Tebea , si inainte de Brad cu 6 km , veti vedea indicatoare STANGA -- RIBITA , faceti stanga si tineti drumul tot inainte 4 KM pana la locatie . ** aveti aici HARTA , ca sa nu va incurcati dupa explicatiile scrise : drumul a fost proaspat asfaltat special pt aceast eveniment , ca sa se poata merge cu orice gen de motocicleta : CAZAREA se va face la corturi VA punem la dispozitie : ** BAUTURA TRADITIONALA - TUICOMICINA cata puteti duce + ** + 6 gratare , sa aveti unde sa pregatiti fiecare , ce aduceti de acasa de haleala : carnati -- mici -- gratare -- etc ** lemne pt gratare , + un FOC DE TABARA in fiecare seara . ERA SA UIT sa precizez data .........hmm...........14 - 15 MAI 2010 VA ASTEPTAM ! RESPECT Editat Martie 15, 2010 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 ERA SA UIT sa precizez data .........hmm...........14 - 15 MAI 2010 RESPECT Aici fac o precizare:cheful v-a fi in data de 15-16 MAI 2010.Achim are o scuza:in data de 14 este programat altceva. In imprejurimile locatiei exista si traseu pentru endureala(aviz amatorilor).Pentru cei care doresc o plimbare sa vada locuri pitoresti se poate vizita: - Biserica ''Sf.Nicolae'' din Ribita,construita pe piatra bruta si dateaza de la sfarsitul sec.XIV. - Manastirea Crisan - Casa memoriala Crisan,unul dintre conducatorii rascoalei taranilor din Transilvania(1784) - Casa muzeu ''Lada de zestre" - Cheile Ribicioarei-rezervatie naturala Va asteptam. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Hmmm ... suna interesant, mai ales ca pana acolo imi pot face drumul cu vreo vreo 3-4 traversari interesante peste Apuseni. Ramane sa vad cum voi sta cu timpul.... deocamdata .... spun ca e foarte posibil sa apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Hmmm ... suna interesant, mai ales ca pana acolo imi pot face drumul cu vreo vreo 3-4 traversari interesante peste Apuseni. Ramane sa vad cum voi sta cu timpul.... deocamdata .... spun ca e foarte posibil sa apar Cu vin cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Cu vin cu tot .... musai, doar nu ne-om desidrata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ..ma, nebunilor!..iar va adunati la o bauta??...na stai asa, ca vin si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ..ma, nebunilor!..iar va adunati la o bauta??...na stai asa, ca vin si io! Sa ne vedem cu bine ,RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) SA VA DISTRATI FAIN Editat Martie 16, 2010 de free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) .... musai, doar nu ne-om desidrata io nu vin...ca mi frica...cine stie ce om mai face pacolo...cine stie ce o mai iesii d'acolo... NOTTT sa ne videm cu bine...si vb lu' adi, pana acolo e ceva coclau de batut la roata... Mesaj completat ..ma, nebunilor!..iar va adunati la o bauta??...na stai asa, ca vin si io! noi sa bem...NICIODATA Editat Martie 16, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
live to ride Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Suna bine...poate venim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 io nu vin...ca mi frica...cine stie ce om mai face pacolo...cine stie ce o mai iesii d'acolo... NOTTTsa ne videm cu bine...si vb lu' adi, pana acolo e ceva coclau de batut la roata... Mesaj completat noi sa bem...NICIODATA ...nuuu, voi nu beti!...voi asimilati prin cai nebanuite cantitati incomensurabile de licori bahice!...uai, ce ma doare capul de la atita efort cerebral... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 16, 2010 Autor Share Postat Martie 16, 2010 Suna bine...poate venim ! VA ASTEPTAM cu farurile aprinse si cu + ca voi veti avea parte si de o plimbare frumoasa pana la noi . Si drumul care il veti parcurge chiar este unu dintre cele mai bune din tara SA NE VEDEM CU BINE !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samir-hd Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 NE ANTRENAM LA GRATARE , Mai intorcem o data tuica , sa-i crestem gradele - 60 ' - 61 ' - 62 ' - 63 ' - 64 ' ............ VA ASTEPTAM LA CHEF !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Of, of mai mai ... abia astept in Brad am stat 5 ani (parinti lucrau la geologi) si pot sa va zic ca zona e super super si mai ales oameni. Mai da niste detali despre tuicomicina aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 sooper tare.poate imi conving niste tovarasi sa facem un drum pana acolo.ar fi bestial..am trecut doar cu masina odata prin zona aia..demult demult Mesaj completat sooper tare.poate imi conving niste tovarasi sa facem un drum pana acolo.ar fi bestial..am trecut doar cu masina odata prin zona aia..demult demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Pentru cei care vin din sud recomand traseul Alba Iulia, Slatna, Abrud, Campeni, Brad (Tara Motilor) e mirifica zona, drumul l-am facut sata toamna cu masina si era in conditi bune, un pic cam ingust de la campeni la brad dar merita vazuta zona (mocanita din abrud - campeni) casa memoriala horia closca si crisan ... muntele gaina (targu de fete)... ehe multe multe. Poate punem la cale o plecare si noi din bucuresti (aviz celor cu pasager) care merg cat de cat in limita de viteza eu cu mandra si inca un prieten cu mandra lui 90 % merge. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 PREGATIM si un ceaun de unde sa iasa ceva HALEALA ......... asa se va servii mancare ... VA ASTEPTAM RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samir-hd Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Of, of mai mai ... abia astept in Brad am stat 5 ani (parinti lucrau la geologi) si pot sa va zic ca zona e super super si mai ales oameni. Mai da niste detali despre tuicomicina aia Despre TUICOMICINA , ce pot sa spun ................. e pregatita o damigeana .... , iar pe langa mai avem si alte licori bahice . Am pregatit si GRATARELE sa aveti pe ce sa preparati gustarile pe care sa le aduceti . Suntem in intense pregatiri cu restul detaliilor : trasee - offroad / road , obiective turistice , ceva surprize , Incercam sa vb si ,, sus '' sa avem CANICULA in wekend . SA VINA DISTRACTIA !!! Va asteptam LA CHEFUL ANIVERSAR -- 1 AN de Free Bikers !!! Editat Mai 10, 2010 de samir-hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Mai avem de pregatit mici detalii si,...sa-nceapa cheful Daca doriti sa nu luati cu voi mancare si bautura de acasa,se poate achizitiona de la PLUS( la iesire din oras,dinspre Deva si la intrare,dinspre Oradea) din Brad.Pentru a ajunge mai usor la locatie,maine fi montate niste indicatoare din carton,cu scris rosu( chef MOTO) iar daca nu va descurcati,intrebati in Ribita unde se organizeaza cheful motoristilor si oricine va poate indruma.Pentru nelamuriri va rog sa ma contactati 0744.151.201. Sa speram ca vremea v-a tine cu noi. Drum bun si sa ne vedem cu bine RESPECT. lucian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 14, 2010 Autor Share Postat Mai 14, 2010 ULTIMELE DETALII : Repet sa nu se faca confuzie : acuma este doar un CHEF ANIVERSAR ( FREE BIKERS implineste 1 an ) - chef dechidere sezon !!! Este invitat oricine doreste sa ia parte la acest CHEF !!! - va canta muzica buna si ne vom distra pana dimineata , seara vom face foc de tabara , va iesii un mic iures . NOI aducem gratarele unde sa avem toti unde sa prajim carnea , fiecare sa isi aduca de acasa de mancare !!! Normal cheful este de Sambata pe Duminica , dar noi suntem de vineri dupamasa acolo pt ptregatiri . Fiecare va venii cand doreste , fiind bine primit la orice ora din zi sau noapte . -- VOM AVEA acolo si un mic bar , unde veti putea cumpara bere - sucuri , la preturi accesibile . VA ASTEPTAM LA CHEF !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Deci ... ? cum a fost ? poze / eu eram prezent dar am niste probleme de sanatate (cu dantura) si nu am voie pe moto ( deloc. Mesaj completat deci cum a fost? nu cred ca nu a imortalizat nimeni momentul... poze poze poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate