ktor Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 hop si eu... Tot proaspat, bag citeala, sa nu ma imput repede.. Ktor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin Hirlea Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Salutare tutuor, ma numesc Alin , sunt din Moinesti detin un gsx r de 600 de asta toamna. Ma mira faptul ca nu este nimeni din Moinesti prezent pe forum desii suntem cativa si pe aici ! Salutare si sa auzim cat mai curand de o intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Sorin, venit de una saptamana in Bacau,vad motoare dar unde va intalniti si voi la o vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Joia la stadion sau pe la Bancpost in parcare (in spate la Romtelecom) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Si uite si primul reply pe anul asta. Sunt posesorul unei honda hornet 600 2013. Prin vara as avea de gand sa vin in tara insa nu vreau sa-mi iau mandra dupa mine atatia kilometri. Se gasesc de inchiriat motociclete prin bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 nu, doar daca iti inchiriaza vreun musteriu de pe aici dar slabe sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 nu, doar daca iti inchiriaza vreun musteriu de pe aici dar slabe sanse. am inteles :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Cunoaste cineva din Bacau nr de anmatriculare BC 01 ATM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupuflorin Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Salut ! Sunt Florin din Bacau , de azi 2.10.2018 am A-ul si o sa ma dau cu o Honda Hornet 2003 Pc36 , pana acum am cochetat cu mopede , una o am la vanzare....e pe Bursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate