gast Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) vand ural m 67 an 1992 capacitate 650 cmc culoare gri metalizat pret 900 euro schimb cu enduro sau suzuki savage ofer diferenta locatie bucuresti popesti leordeni tel 0731762761 revin cu poze Mesaj completat are aprindere electronica, chiulase noi, carburatoare noi k 68 rusesti, baterie noua. Editat Martie 16, 2010 de gast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) Salut. Am eu cîteva poze mai vechi cu obiectul vînzării. Sînt curios dacă arată tot aÂşa. Succes! Am pus Âşi eu un anunț de vînzare a unui Ural M63 din 1969, sînt curios dacă-l cunoÂşti, mai ales că e din seria celor înmatriculate cu UOG. L.E. Acum văd că ai pus Âşi pozele... Toate bune! Editat Martie 16, 2010 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 a fost un grup de prieteni care au inmatriculat cu UOG (Ural Owners Group). Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Păi Âştiam ceva, mai Âştiu cel puțin încă unul cu UOG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 superb foc uralul!!! bafta la vanzare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 superb foc uralul!!!bafta la vanzare!!! Noh , "superb foc' nu am mai auzit pana acuma... mie imi place rugina care se insinueaza discret pe roti, sclipirea polizurii de pe bascula , gaurica din dormeza si poate si altele, dar nu se vad bine din poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ce-o fi asa superb la uralul asta nu stiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ce-o fi asa superb la uralul asta nu stiu.... Cand o sa-ti dea Dumnezeu capacitatea sa vezi o sa intelegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Cand o sa-ti dea Dumnezeu capacitatea sa vezi o sa intelegi. nu pot decat sa iti arat fostul meu ural :http://www.youtube.com/watch?v=VYhp_DsFfCU ce zici?...am capacitatea sa am o parere sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 nu pot decat sa iti arat fostul meu ural :http://www.youtube.com/watch?v=VYhp_DsFfCU ce zici?...am capacitatea sa am o parere sau nu? N-ai inteles, iuli-voshod are un Voshod, e normal sa i se para ca uralul din imagine e superb. Am avut si eu Voshod si e o jucarie pe langa Ural, in afara de asta lui poate ii place stilul asta de mobra "nearanjata", cu rugina care se "insinueaza". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 ...da mai! Iar nu am inteles! Iuli e sadomaso si ii plac sudurile si chestiile ruginite si tomnite sa stea acolo ....ca- s foarte valoroase si incarcate de istorie...si oricum uleiul care se prelinge pe ici colo va vindeca rugina , doar trebuie completat pe nivel... Si cel mai tare il excita droadele rasucite si cu gomoloaie de banda izolatoare , vesel colorata.... UP...ca e superb foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) ...da mai! Iar nu am inteles! Iuli e sadomaso si ii plac sudurile si chestiile ruginite si tomnite sa stea acolo ....ca- s foarte valoroase si incarcate de istorie...si oricum uleiul care se prelinge pe ici colo va vindeca rugina , doar trebuie completat pe nivel...Si cel mai tare il excita droadele rasucite si cu gomoloaie de banda izolatoare , vesel colorata.... UP...ca e superb foc! scurt si cuprinzator! mai multe nu am voie sa zic Editat Martie 17, 2010 de motoristu66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) ete...; vorbeste lumea!!! ce voshodul crezi ca arata, cum arata acum?; cand l-am luat?!? hai ca ii stricati topicul omului!!! Bafta la vanzare!!! Mesaj completat ...da mai! Iar nu am inteles! Iuli e sadomaso si ii plac sudurile si chestiile ruginite si tomnite sa stea acolo ....ca- s foarte valoroase si incarcate de istorie...si oricum uleiul care se prelinge pe ici colo va vindeca rugina , doar trebuie completat pe nivel...Si cel mai tare il excita droadele rasucite si cu gomoloaie de banda izolatoare , vesel colorata.... UP...ca e superb foc! arata-mi tu comunista sa nu i se prelinga absolut nicio picatura de ulei oricat ai merge cu ea! Editat Martie 17, 2010 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 arata-mi tu comunista sa nu i se prelinga absolut nicio picatura de ulei oricat ai merge cu ea! beer.gif sunt si din astea.vino la mine si iti arat.pe probate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) S-au ajuns romanii, au uitat ca mai acum 4-5 ani umblau cu comuniste la care au muncit de le-au sarit ochii pana le-au pus la punct asa cum trebuie. Le-au dat bancile bani, acum umbla cu "javaneze" si au uitat ce e aia o platina. Editat Martie 17, 2010 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 ...au uitat ce e aia o platina. ALELUIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Ma scuzati ca ma bag si eu pe coltul domniilor voastre. Mi se pare un motor foarte frumos si care daca pe partea mecanica este sanatos ar fi chiar minunat. Eu am o japoneza in care am investit probabil inca o data valoarea ei si in acest moment cochetez cu ideea de a lua un Ural. Dar cel de aici totusi... prea scump pentru buzunarul meu. Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 mie cel mai mult imi plac masinutza de la avatarul lui corleone si cutia de viteze de M de pe rural. cel mai tare urasc aripa de spate de pe acelasi rural. din tot sufletul o urasc. bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 mie cel mai mult imi plac masinutza de la avatarul lui corleone si cutia de viteze de M de pe rural. cel mai tare urasc aripa de spate de pe acelasi rural. din tot sufletul o urasc. bafta la vanzare. de acord cu aripa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Urinal la pret de jafoneza! asta da afacere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Martie 25, 2010 Autor Share Postat Martie 25, 2010 As aprecia reply-uri on topic sau eventual contraoferte. va multumesc. Mesaj completat nimeni interesat? nici macar o oferta decenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Sus cu topicul, poate se vede mai bine! Inițiatorul nu a putut să-l aducă pe prima pagină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 update pret 700 euro Mesaj completat hai sus cu el, poate se baga cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate