mocanu pompi Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 salutare am sa va povestesc curind aceasta escapada acum nu am timp si ma descurc cam greu cu scrisul pe calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 wooow... ai fost cu un scuter pana in munchen ??? din romania ??? ce fain... de abea astept sa zici peripetiile in cat timp ai ajuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 wooow... ai fost cu un scuter pana in munchen ??? din romania ??? ce fain... de abea astept sa zici peripetiile in cat timp ai ajuns ? in prima zi dupa ceam trecut vama la virsnad seara eram la salsburg 150km aproape de munchen de fapt capatul drumului afost kassel 500km mai departe de munchen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 is super faine drumurile astea... dar cred ca ar fi si costisitoare... cam cat se cheltuie pe un asa drum ? cu absolut tot... benzina, vama(dak trebuie), si nu mai shtiu io ce... asa o suma aprox... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Salut. Abia astept sa ne povestesti si noua intamplarile si traseele tale. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Iunie 17, 2006 Autor Share Postat Iunie 17, 2006 Salut. Abia astept sa ne povestesti si noua intamplarile si traseele tale. Asfalt uscat si salutari cu farul! salut multumesc pentru urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 salut multumesc pentru urare deci noi chiar asteptam povestea... si te rugam sa ne-o zici si noua ... nu tine doar pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 va spun eu ce a patit asa pe scurt Inainte de munchen la lasat toba de esapament iar la intoarcere l-a lasat incarcarea ceea ce la costat in germania reparatia 1000 euro cu tot cu tractata la service Cum o Fi????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Pai ce a patit toba ? Asta chiar ca auzi mai rar sa se "strice" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Inainte de munchen la lasat toba de esapament iar la intoarcere l-a lasat incarcarea ceea ce la costat in germania reparatia 1000 euro cu tot cu tractata la service Cum o Fi????? interesant... eu chiar nu am auzit/vazut cum ca s-ar strica o toba de esapament... reparatia o costat 1000 de euro ??? mult dom'le mult... dincolo era mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 salz nice scooter ! zi ne si noua povestioara ta ! nu o tine pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 salz nice scooter ! zi ne si noua povestioara ta ! nu o tine pt tine asta ne chinuim toti sa aflam... dar cik se descurca greu cu scrisu la tastatura... crd ca deaia nu ne zice si noua :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) Pai este simplu la faza cu toba, a pierdut-o pe drum, este suficient sa iti pierzi o piulita de la galerie si sa se slabeasca putin ca se si ia POLIZEI de tine cum ca huruie si masturbezi linistea publica , acolo nu-i ca-n Romania Eu chiar nu m-as incumeta la asa un drum lund cu un scuter fie si maxi. Daca-ti explodeaza un cauciuc, sa zicem ca acolo ai sanse sa gasesti ceva destul de repede, dar daca-ti bulesti jeanta, ce faci? Nici o problema gaseti si din aia, dar te cam sparge la buzunar, dar daca te lasa motorul, ce faci? Il desumfli, il bagi in buzunar si vi acasa cu trenul sau autocarul Cam naspa -> cel mai bine este pe jos Glumesc Daca reusesti sa scri intr-ul word povestioara si sa-i dai copy-paste aici ar fi belea, noi asteptam:) Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - suntem oameni rabdatori asa ca nu te grabi sa ne spui povestea, noua ne place suspansul prelungit la infinit! Editat Iunie 25, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 PS - suntem oameni rabdatori asa ca nu te grabi sa ne spui povestea, noua ne place suspansul prelungit la infinit! mda... asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate