Tigly Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Salut, Trebuie sa fac un drum Bucuresti - Moscova, sa-mi aduc motorul la noua resedinta. Pe 4 Mai as pleca din Bucuresti. Prima oprire la Chisinau (~450 km). A doua la Kiev (~700 km de drum a doua zi). A treia oprire ar trebui sa fie direct Moscova (inca vreo 700 de km). Am lasat o zi de rezerva de stat prin Kiev sau altundeva si recuperat dupa prima mie de km (o sa fie primul drum pe anul asta). Drumul l-am planificat pe autostrazi (ma rog, ce se numeste pe aici autostrada) Daca are cineva sfaturi referitoare la drum, cazari, lucruri de facut sau de evitat, as fi foarte recunoscator. Iar daca are cineva drum in perioada respectiva, macar pe o portiune de drum, as fi de-a dreptul extatic :-) Ciao Tigly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) Salut, Trebuie sa fac un drum Bucuresti - Moscova, sa-mi aduc motorul la noua resedinta. Pe 4 Mai as pleca din Bucuresti. [...] Ciao Tigly pai ... si cu ce pleci ?! Editat Martie 18, 2010 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 pai poate facem o excursie cu moto,eu m-as baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 pai ... si cu ce pleci ?! pai a zis ca isi duce motorul la noua resedinta deci pleaca cu motoru si nu se mai intoarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 pai a zis ca isi duce motorul la noua resedinta deci pleaca cu motoru si nu se mai intoarce pai e destul de confuz, parca a scris "aduc" dar parca a scris un plan pentru mers pe motor, parca ... hm, astept cu infrigurare o clarificare partea cu plimbarea sunaa foarte atragator, dar nustiu cum ii cu vizilii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Avand resedinta acolo, ma poti ajuta cu viza. Ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate