marius_bv Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) salut....sunt marius si jucarica mea este un V2 pe nume ducati 750 SuperSport asfalt uscat ne vedem pe poiana Editat Martie 17, 2008 de marius_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucitopspeed Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 parca ti-am vazut motoru pe colina nu? mariuse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_bv Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 dap....mai trec cateodata pe la scoala.......cand ma plictisesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUIU R6 Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Cioc, cioc! Ma primiti si pe mine? Sunt Florin ! Moto meu Yamaha R6 Asfalt uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Cioc, cioc! Ma primiti si pe mine? Sunt Florin ! Moto meu Yamaha R6 Asfalt uscat !! bine ati venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd1 Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Salutare.......Mihai sunt din Brasov si ma alatur comunitatii motociclistilor cu un Suzuki XF650 freewind Eu deja l-am scos de cateva ori anu asta, asa ca ne vedem cat de curand prin oras Vreme buna si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zainea Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Salutare.......Mihai sunt din Brasov si ma alatur comunitatii motociclistilor cu un Suzuki XF650 freewind Eu deja l-am scos de cateva ori anu asta, asa ca ne vedem cat de curand prin oras Vreme buna si asfalt uscat tuturor pune mă Vise si poze nu fii timid Editat Martie 25, 2008 de Zainea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd1 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 "The requested file upload failed because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error." se pare ca nu am permisiunea sa uplodez poze oricum, cred ca e destul de rara motocicleta, una singura am mai vazut prin oras, sper sa nu jicnesc pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditzza Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Eu sunt Adi si sunt si eu brasovean. desi motorul meu e inmatriculat in Arad. SUZUKI GSR 600 Ne vedem pe asfalt... uscat daca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Eu sunt Adi si sunt si eu brasovean. desi motorul meu e inmatriculat in Arad. SUZUKI GSR 600 Ne vedem pe asfalt... uscat daca se poate! Bine ai venit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditzza Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Frumoasa jucarie, dar completeaza profilu calumea...HAI PRIMAVARA!!! ) salutare! inca un GSR in Brasov... e bine!! poate ne vedem! Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drumhighguy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 tarziu m-am trezit si eu... da' sa fie... Andrei ma numesc; bicicleta nu mai e valabila da sunt in cautare... VA URMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex24_bv Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 hop si eu cu o trotineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costigh Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Hai sa ma prezint si eu. Costi sunt si m-am mutat in Brasov de anul asta. Ne-am mai vazut la intalniri si plimbari, dar totusi poze: cu asta ma dau acum si cu asta ma dadeam inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Hai sa ma prezint si eu.Costi sunt si m-am mutat in Brasov de anul asta. Ne-am mai vazut la intalniri si plimbari, dar totusi poze: cu asta ma dau acum si cu asta ma dadeam inainte. Mda,da vacuta noua totusi e altceva! La multi km!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Salutare la toata lumea ! Numele meu e Ovidiu. Sunt la primul sezon pe 2 roti... cu motocicleta mea... M-am mai dat dar ocazinal... deci pentru inceput fara excese ! Ne vedem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Salutare la toata lumea ! Numele meu e Ovidiu. Sunt la primul sezon pe 2 roti... cu motocicleta mea... M-am mai dat dar ocazinal... deci pentru inceput fara excese ! Ne vedem ... Salutare si tie Ovidiu si bine ai venit printre motociclistii brasoveni! Totusi,o singura nelamurire...titlul topicului este:"Brasoveni,iesiti la sedinta foto...." dar se pare ca doar motorul tau a iesit la sedintza foto,tu ai fost mai timid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUIU R6 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Salutare baieti!!!! Numele meu e Florin (Puiu), si intru si eu cu Yamaha mea intre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Salutare baieti!!!! Numele meu e Florin (Puiu), si intru si eu cu Yamaha mea intre voi. bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 hey....in sfarsit...am reusit sa scriu si eu aici.....va salut ,Gerry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 vin si eu cu o poza incepator pe CB500, va salut si sper sa ne vedem cu bine pe sosele Gili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZz Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 bine ai venit si asfalt uscat fara gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 hey....in sfarsit...am reusit sa scriu si eu aici.....va salut ,Gerry asa si poza ? ca nu stim cine esti ....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 asa si poza ? ca nu stim cine esti ....) Domnu' Alex , mai in suspans...prima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibrsv Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Pentru inceput vreau sa va salut pe toti cei din Brasov,si in alta ordine de idei sa ma prezint eu sunt Adi(sunt boboc in ale motociclismului) si am un Suzuki Bandit S,cativa baieti de aici de pe forum s-ar putea sa ma recunoasca,deja ne-am intalnit la belvedere cu cativa dintre voi.Va salut cu respect si asfalt uscat,sper sa ne intalnim prin livada ca din ce am vazut acolo e punctul de intalnire in Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate