betzigash Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Conform martor ocular: accidentul s-a produs la trecerea de pietoni de la statia Costache Stamate(cred ca s.m.) Conservele au oprit la trecere, inclusiv un autobuz, iar moto a venit cu viteza pe banda 3 si in incercarea de a evita o fata pe trecerea de pietoni a virat brusc spre refugiu."Pilotul" am inteles ca a sarit oarecum de pe motor <care s'a facut praf in refugiu> si apoi singur s-a ridicat si a mers pe propriile picioare sa dea declaratii. De data asta fara victime! omu' spune ca a franat, dar pietrele si nisipul au fost vina deraparii si intrarii in refugiu. deci sa nu aud ca-l blamati pe el. oricum, eu eram cu capritza, m-am oprit, vazut omu' ce era ok, uitat la motoreta si ramas perplex, verificat again daca omu ce se plangea un pic de umar era chiar cel ce-a fost la ghidon. noroc chior. la remarca "luati-va frate capre d-astea sm pana va-nvatati cu strada, ca sunt superbe in oras", omu' a zis ca nu-i mai trebuie veci motoreta. din cate am inteles se chemase ambulanta, am incercat sa-i povestesc cum ca ar fi mai bine sa o refuze daca e ok, pt. binele si nervii lui de dupa (autovatamare, dovada, declaratii etc). dar nu prea am avut cu cine discuta, asa ca m-am tirat, punandu-mi 15 mii de-ntrebai again daca sa pastrez 954 sau nu.... pacat de motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 omu' spune ca a franat, dar pietrele si nisipul au fost vina deraparii si intrarii in refugiu. deci sa nu aud ca-l blamati pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 (editat) Forja prin oras cand stii ca urmeaza treceri de pietoni, statii RATB, cand stii ca abia a trecut "marea dezapezire" care a lasat in urma nisip si gropi pe strazi e dovada de prostie si/sau inconstienta. Punct. @betzigash: deci nu e el de vina ca a cazut de capu' lui pe strada? Normal, de vina e pietonu' care traversa, conservarii care au oprit la trecere, RATB-ul ca a facut statie acolo, primaria ca n-a maturat dupa dezapezire si Mama Omida ca nu i-a dat un SMS sa-i spuna sa fie cu bagare de seama acolo, ca altfel o sa fie nasol. Sa zica merci ca a scapat teafar si sa nu se razgandeasca in privinta hotararii pe care ziceai ca luat-o vis-a-vis de motociclism. Editat Martie 24, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 . din cate am inteles se chemase ambulanta, am incercat sa-i povestesc cum ca ar fi mai bine sa o refuze daca e ok, pt. binele si nervii lui de dupa (autovatamare, dovada, declaratii etc). dar nu prea am avut cu cine discuta, asa ca m-am tirat, punandu-mi 15 mii de-ntrebai again daca sa pastrez 954 sau nu.... pacat de motoreta. au fost cazuri in care persoanele accidentate au plecat acasa pe picioarele lor si noaptea direct la urgenta! e aiurea sa sfatuiesti pe cineava se nu cheme ambulanta! ! poti sa ai ceva si pe moment sa nu simti! .. parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 (editat) Forja prin oras cand stii ca urmeaza treceri de pietoni, statii RATB, cand stii ca abia a trecut "marea dezapezire" care a lasat in urma nisip si gropi pe strazi e dovada de prostie si/sau inconstienta. Punct. @betzigash: deci nu e el de vina ca a cazut de capu' lui pe strada? Normal, de vina e pietonu' care traversa, conservarii care au oprit la trecere, RATB-ul ca a facut statie acolo, primaria ca n-a maturat dupa dezapezire si Mama Omida ca nu i-a dat un SMS sa-i spuna sa fie cu bagare de seama acolo, ca altfel o sa fie nasol. Sa zica merci ca a scapat teafar si sa nu se razgandeasca in privinta hotararii pe care ziceai ca luat-o vis-a-vis de motociclism. eram sarcatic, nu s-a simtit? Mesaj completat au fost cazuri in care persoanele accidentate au plecat acasa pe picioarele lor si noaptea direct la urgenta! e aiurea sa sfatuiesti pe cineava se nu cheme ambulanta! ! poti sa ai ceva si pe moment sa nu simti! .. parerea mea! daca esti atat de bou sa nu te duci la spital sa-ti faci invetigatii amanuntit dupa....asta e prostie. nu zice nimeni ca nu poti cade cu bicla in timp ce sareai de pe o rampa amenajata in spatele blocului, eu peronal am "cazut cu bicla cand ma roteam direct in cap, dar am avut casca domnu' doctor". si-aveam si cizmele in picioare, asa ca m-au cautat si-n fundu' anusului Editat Martie 24, 2010 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Frate cate accidente, sezonul din anul asta a inceput cat se poate de prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 eram sarcatic, nu s-a simtit?Mesaj completat Scuze, cand e vorba de accidente sunt cam incrancenat, recunosc. Probabil de-aia n-am perceput sarcasmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Ce surpriza...cadrul s-a rupt in urma unei cazaturi si al unui contact destul de dur cu un refugiu de tramvai, cand de fapt ar fi trebuit sa se innoade si apoi sa-si revina singur la forma initiala ca doar e facut din cauciuc nu din metal Bine ca a scapat pilotul si motoreta nu s-a dus sa loveasca pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btzftw Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Eram la magazinele de instalatii.... Cred ca pe el l-am auzit cand incerca sa o ridice p-o roata. N-a reusit, si (de nervi cred) a dat 2-3 trepte pana in rosu. Asta pe la 5-6... era ceva trafic... Omule.. Nu mai vb aiurea.. Motociclistul imi este prieten.. si are experienta destul de multa. Nu e genul de persoana sa incerce sa o ridice pe o roata.. si alte chestii..Motocicleta daca te uiti e un "K5" pe care il ridici foarte usor pe o roata. Plus k accidentul a fost in jur de ora 3.. si la 5-6 cand zici u.. nu a trecut nimeni care vroia sa o ridice pe o roata ca am stat acolo pana pe la 7.. daca nu stiti despre ce e vorba la ce va apucati voi sa postati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate