Hellryder Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Trebuie sa recunoastem ca isi merita numele: pozele vorbesc de la sine! La umbra in Snagov. Plictiseala. Cald. Motocicletele intreaba: "mancam asfalt sau ne lalaim pe aici?" Noi raspundem afirmativ si... Dup-aia dam seama: "De fapt unde ne grabim?" si ne relaxam un pic... deh, aduce un pic a fotoliu cu roti La plimbare ca pensionarii... Ajunsi acasa, la umbra motocicletele se uita intrebator la noi: "Doar atat?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Sa va fie de bine plimbarea, bre... sper sa ma alatur si eu ASAP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Bravo voua! P.S.: Cum ai facut poza aia la 120 km/h cu ambele maini pe ghidon??? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Bravo voua! P.S.: Cum ai facut poza aia la 120 km/h cu ambele maini pe ghidon??? Asfalt uscat! probabil a facut-o pasagera/pasagerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 bravos domnilor v-am vazut la intoarcere pe la baneasa, si am mers o bucata cu voi (eram cu un jag la drive-test ) Radu vezi ca ai niste zgomote metalice pe la roata fata...nu stiu exact ce ar putea fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 bravos domnilor v-am vazut la intoarcere pe la baneasa, si am mers o bucata cu voi (eram cu un jag la drive-test ) Radu vezi ca ai niste zgomote metalice pe la roata fata...nu stiu exact ce ar putea fi Sunt la roata din spate, freaca discul... n-am ce-i face, il las asa. Plimbarea a fost placuta, iar pozele le-a facut pasagerul. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 BMW Power, biaaatch Marfa, pozele, pacat ca tipul cu casca germana si-a vopsit-o alba; era mai fain daca o lasa neagra si picta si emblema unei divizii panzer pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate