Larking Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Eu am raspuns unui mesaj in care s-a postat doar o poza, nu scrie nicaieri ca e gratis ceva sau ca e cu 5 lei si de fapt nu e problema mea Nu eu am sugerat ca "asa trebuie facut", eu sunt multumit cu ce am,sau daca nu sunt, fac in asa fel incat sa fiu Nu dau indicatii, ca Ceausescu Io stiu ca sangele apa nu se face, dar lasa-l pe Makaveli sa se descurce singur, ca nu pateste nimic daca poarta un dialog civilizat cu mine Asa e, m-ai prins Dar... unde topicul ala? /index.php?/topic/616955-joia-moto/page__st__130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 http://www.motocicli...o/page__st__130 Tu chiar crezi ca ma intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Tu chiar crezi ca ma intereseaza? Pai logic privind problema ai intrebat cu un post mai sus unde-i topicu. Deci nu te eschiva, clar? Si nu te trage cu pruncii de sireturi, nu-ti sta bine. cand bagam un remi, asa ca intre mosi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Pai logic privind problema ai intrebat cu un post mai sus unde-i topicu. Deci nu te eschiva, clar? Si nu te trage cu pruncii de sireturi, nu-ti sta bine. cand bagam un remi, asa ca intre mosi? Amice, nu sunt chiar atat de idiot incat sa nu stiu unde sa gasesc un topic, daca nu ati sesizat ironia, chiar imi pare rau pentru voi Daca vrei sa joci remi ca intre mosi, cauta un mos, eu nu ma simt de loc :bike-037::bike-037: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 (editat) Amice, nu sunt chiar atat de idiot incat sa nu stiu unde sa gasesc un topic, daca nu ati sesizat ironia, chiar imi pare rau pentru voi Daca vrei sa joci remi ca intre mosi, cauta un mos, eu nu ma simt de loc :bike-037::bike-037: Pai nici tu, vad ca le iei prea in serios pe toate. Ai tu ceva...,,mosule" Editat Octombrie 9, 2011 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Pai nici tu, vad ca le iei prea in serios pe toate. Ai tu ceva...,,mosule" Numa' tu stii ce ai vrut sa spui... Bag sama ca de saptamana asta motojoi va fi la 18:00 Dupa ce se va trece la ora de iarna s-a cam terminat, multa lume e la serviciu pana la 17 sau mai mult, asa ca ne retragem in birturi Sa jucam remi, ca intre mosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 (editat) S-au sucit norii si numai vine azi ploaie pe cum se anunța de vreo 2-3 zile. De astazi intalnirea la Kaufland la ora 18:00! Later Edit: 13.Oct.2011, Ora: 23:11 Cu toate ca toti cei care au fost prezenti saptamana trecuta la Moto Joi, au fost de acord cu ora 18:00, am fost 5 motoare. Editat Octombrie 13, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Cu toate ca toti cei care au fost prezenti saptamana trecuta la Moto Joi, au fost de acord cu ora 18:00, am fost 5 motoare. Eu ti-am spus ca la ora asta multa lume inca e la serviciu Cand am trecut pe langa voi la teatru, atunci am iesit si eu Trecem la activitati de iarna P.S. frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 (editat) Eu ti-am spus ca la ora asta multa lume inca e la serviciu Cand am trecut pe langa voi la teatru, atunci am iesit si eu Trecem la activitati de iarna P.S. frumoase poze Da, asa-i... ai zis ca is unii care inca lucra la ora aia, da atunci oare de au fost de acord toti care au fost prezenti si nici unu din ei nu s-a prezentat? Afar fiind vreme chiar ok pentru perioada asta. Sa vedem si saptamana viitoare daca or fi tot asa "multi", si daca da... atunci o lasam pe ora 19:00 si facem "intălneală" pe nocturna! Pe mine personal nu ma deranjeaza Ps: Mersi! Pentru cei care au facebook, gasiti mai multe poze AICI! Editat Octombrie 13, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Da, asa-i... ai zis ca is unii care inca lucra la ora aia, da atunci oare de au fost de acord toti care au fost prezenti si nici unu din ei nu s-a prezentat? Afar fiind vreme chiar ok pentru perioada asta. Sa vedem si saptamana viitoare daca or fi tot asa "multi", si daca da... atunci o lasam pe ora 19:00 si facem "intălneală" pe nocturna! Pe mine personal nu ma deranjeaza Ps: Mersi! Pentru cei care au facebook, gasiti mai multe poze AICI! Majoritatea lucreaza pana la 5 max 6 daca intervine ceva.... eu zic sa lasati pe 7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Majoritatea lucreaza pana la 5 max 6 daca intervine ceva.... eu zic sa lasati pe 7... Anul asta o s-o lasam de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Anul asta o s-o lasam de tot! Voi Âştiți ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Anul asta o s-o lasam de tot! Cu tot respectul pentru o actiune reprezentativa pentru comunitatea motociclistilor din Arad, imi permit sa observ ca interesul a scazut foarte mult, atat in randul motociclistilor, dar mai ales in opinia publica Atunci cand ceva devine obisnuinta, dispare farmecul Avem cateva luni la dispozitie sa imbunatatim aceasta actiune sau sa o dam uitarii si sa inventam ceva care sa ne readuca in atentia celorlalti participanti la traficul rutier Ar cam trebui sa evoluam, sa trecem un "next level" care sa reflecte evolutia noastra, eu sper ca spre mai bine Oamenii se schimba in permanenta, perceptia asupra lumii in care traim se schimba in functie de cum traim, nu cred ca e cineva care sa nu fi simtit efectele schimbarilor economice din tara De aceea, eu sugerez sa facem intruniri lunare, sau in cel mai favorabil caz la doua saptamani, si sa punem accentul pe mesajul pe care vrem sa il transmitem, pentru ca de fapt asa a inceput aceasta actiune E doar o sugestie, nu dati cu parul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 Cu tot respectul pentru o actiune reprezentativa pentru comunitatea motociclistilor din Arad, imi permit sa observ ca interesul a scazut foarte mult, atat in randul motociclistilor, dar mai ales in opinia publica Atunci cand ceva devine obisnuinta, dispare farmecul Avem cateva luni la dispozitie sa imbunatatim aceasta actiune sau sa o dam uitarii si sa inventam ceva care sa ne readuca in atentia celorlalti participanti la traficul rutier Ar cam trebui sa evoluam, sa trecem un "next level" care sa reflecte evolutia noastra, eu sper ca spre mai bine Oamenii se schimba in permanenta, perceptia asupra lumii in care traim se schimba in functie de cum traim, nu cred ca e cineva care sa nu fi simtit efectele schimbarilor economice din tara De aceea, eu sugerez sa facem intruniri lunare, sau in cel mai favorabil caz la doua saptamani, si sa punem accentul pe mesajul pe care vrem sa il transmitem, pentru ca de fapt asa a inceput aceasta actiune E doar o sugestie, nu dati cu parul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 .... Maine TM? se baga cineva?cu masina.....la 6 in fata la teatru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 (editat) .... Maine TM? se baga cineva?cu masina.....la 6 in fata la teatru... vroia sa zica asa. Editat Octombrie 19, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Moto Thursday-u de azi 20.Oct.2011, a fost mai numeros ca si saptamana trecuta... de la 5 motoare s-a ajuns la 7. E bine, progresam... incet da sigur Sau pozele pe Picasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 deci a ramas la ora 18.da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 deci a ramas la ora 18.da? Da, ora 18:00! Ne vedem la Kaufland! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Da, ora 18:00! Ne vedem la Kaufland! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Cateva "pozne" cu ditamai puhoiu de lume. Bine ca is unii care pot veni si din Pecica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 ....mai mere cineva la MJ ?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Moto Thursday, 10.Noiem.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Bravo bey! Nu va lasati, fir-ar ea de actiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Bravo bey! Nu va lasati, fir-ar ea de actiune. ... asta e actiune?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate