metaxa Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 poate sa ne spuna cineva despre top speed ?....ma gandesc ca nu merge foarte tare pt un monociclindru de 45 hp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Securistu' Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 viteza maxima constructiva in talon este de 160 km/h dar io (posesor fiind de mt 03) iam dat 168 si atata poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharko Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 viteza maxima constructiva in talon este de 160 km/h dar io (posesor fiind de mt 03) iam dat 168 si atata poate. care este consumul mixt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 care este consumul mixt? in jur de 4-5 la 100km(cu tobe akrapovic fara filtre, poate cu alea originale mai putin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 subscriu la parerea generala si spun si eu ca este un motocicleta superba ca si aspect. in ciuda unei motorizari mult mai slabe, as da sv-ul pentru ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 subscriu la parerea generala si spun si eu ca este un motocicleta superba ca si aspect. in ciuda unei motorizari mult mai slabe, as da sv-ul pentru ea niciodata nu as da un SV pentru ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Out of Control Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 in jur de 4-5 la 100km(cu tobe akrapovic fara filtre, poate cu alea originale mai putin) salut, ai mers cumva la drum mai lung cu pasager? ma intereseaza daca e comfortabila saua pasagerului, nu-mi prea pot da seama uitandu-ma asa la ea. Mi-as lua si eu ceva cu care sa ies la drum mai lung si sa poata sta si prietena confortabil. Lipsa protectiei importriva vantului nu ma deranjeaza prea tare, mergand cu Husabergul care are 115 kile si niciun fel de aerodinamica, sunt obisnuit sa ma bata vantul. Pe la 130 - 140 e deja rodeo Dar mi-ar placea ceva care sa pastreze cat de cat ideea de supermoto, cuplu bun in toate regimurile de turatie, manevrabilitate, dar care sa fie cat de cat confortabil (in special pentru pasager ca eu sunt mai rezistent) Bonus, arata si bine motocicleta P.S. cei care se iau dupa numarul de cai putere pentru a determina cat de "nervos" e motorul mai au de invatat despre motociclete Mesaj completat off-topic: pentru cei care judeca motorul numai dupa numarul maxim de cai putere pe care ii dezvolta motorul, sa facem o paralela cateva date despre MT-01 Putere: 88.90 HP (64.9 kW)) @ 4750 RPM Cuplu: 150.30 Nm (15.3 kgf-m or 110.9 ft.lbs) @ 3750 RPM si cateva despre Honda Hornet sa zicem Putere: 100.57 HP (73.4 kW)) @ 12000 RPM Cuplu: 63.50 Nm (6.5 kgf-m or 46.8 ft.lbs) @ 10500 RPM MT 03 are la 4000 de ture cuplu de 2-ori-si-ceva mai mare decat cuplul maxim pe care il scoate Hornetul la 10.000 de ture ) Insa Hornetul are "100 de cai frateee". Concluzia: Hornetul este mai nervos decat MT-03! p.s. nu imi sariti in cap stiu ca am comparat un motor de 600 cu unul de 1600 cmc , dar ma dispera astia care au doar doua intrebari dupa care catalogheaza o motocicleta: "Cati cai are?" si "Cat prinde asta frate?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 salut, ai mers cumva la drum mai lung cu pasager? ma intereseaza daca e comfortabila saua pasagerului, nu-mi prea pot da seama uitandu-ma asa la ea. Mi-as lua si eu ceva cu care sa ies la drum mai lung si sa poata sta si prietena confortabil. Lipsa protectiei importriva vantului nu ma deranjeaza prea tare, mergand cu Husabergul care are 115 kile si niciun fel de aerodinamica, sunt obisnuit sa ma bata vantul. Pe la 130 - 140 e deja rodeo Dar mi-ar placea ceva care sa pastreze cat de cat ideea de supermoto, cuplu bun in toate regimurile de turatie, manevrabilitate, dar care sa fie cat de cat confortabil (in special pentru pasager ca eu sunt mai rezistent) Bonus, arata si bine motocicleta P.S. cei care se iau dupa numarul de cai putere pentru a determina cat de "nervos" e motorul mai au de invatat despre motociclete Mesaj completat off-topic: pentru cei care judeca motorul numai dupa numarul maxim de cai putere pe care ii dezvolta motorul, sa facem o paralela cateva date despre MT-01 Putere: 88.90 HP (64.9 kW)) @ 4750 RPM Cuplu: 150.30 Nm (15.3 kgf-m or 110.9 ft.lbs) @ 3750 RPM si cateva despre Honda Hornet sa zicem Putere: 100.57 HP (73.4 kW)) @ 12000 RPM Cuplu: 63.50 Nm (6.5 kgf-m or 46.8 ft.lbs) @ 10500 RPM MT 03 are la 4000 de ture cuplu de 2-ori-si-ceva mai mare decat cuplul maxim pe care il scoate Hornetul la 10.000 de ture ) Insa Hornetul are "100 de cai frateee". Concluzia: Hornetul este mai nervos decat MT-03! p.s. nu imi sariti in cap stiu ca am comparat un motor de 600 cu unul de 1600 cmc , dar ma dispera astia care au doar doua intrebari dupa care catalogheaza o motocicleta: "Cati cai are?" si "Cat prinde asta frate?!" pai ce are in ocmun mt 01 cu mt o3? in afara de nume si producator? e clar ca hornetul e mai nervos de cat mt 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Out of Control Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 (editat) nu m-am dat cu mt-03 dar hornetul abia se taraste pana urca in ture. nu zic, are putere dupa ce ajunge la 8-9000 de ture dar asta nu inseamna ca e motor "nervos" in niciun caz. Pana acolo e mielusel ma rog, nu vreau sa starnesc o disputa, ideea era doar ca nu te poti lua numai dupa numarul de cai si sa cataloghezi un motor. aducand discutia inapoi la mt-03, inca asteptam parerea proprietarului in legatura cu confortul pasagerului la drum mai lung Editat August 22, 2009 de Out of Control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Se pare ca nu sunt singurul cu ochii cat cepele dupa mobra asta.. Mi-a placut la nebunie, de cand am vazut-o si de atunci, a inceput pasiunea pt moto. Am vazut si revad, orice video/ poze cu mt-ul. Am citit mult despre aceasta motocicleta si pt mine pare ca are tot ce-i trebuie. Special am mers la smoeb, pt a o incaleca - a fost dragoste ). Sper ca in iarna sa reusesc achizitionarea ei, deocamdata thinking about it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.tanasa Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 A avut cineva probleme cu acest model pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate