siu_long Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Salutare! Am un Dominator din 93. Cumpar tank cover din piele. Cine stie unde pot gasi? Multumesc anticipat! ( acum ma apuc sa citesc pagina cu pagina forumul.... vreau sa am grija de ea si sa o tin o viata, am dus-o in service la Aleks de la 4Pistons, sa o desfaca bucatica cu bucatica, sa o curete, sa o regleze si dupa sa ma bucur si sa o bucur calarind-o o am de un an juma' dar am mers cu ea doar in buc, anul asta am planuri marete de coclauri ) ce am aflat despre ea: * fostul proprietar mi-a spus ca a fost si a lui Axa ( salutere Axa ), suna incredibil de bine, pana acum nu am avut pb mari cu ea (releu de semnalizare dus, electromotor: carbuni schimbati, baterie noua, inlocuire lichid frana) * am inteles ca nu are moarte, atat timp cat am grija de ea si ii o hranesc cu ulei bun... urmeaza sa citesc si sa ma informez NUMAI BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Pentru tank cover cauta pe Google "Bagster". Pana si pentru Tenerele meu din 89 au. Importator in Ro (daca nu sunt prea adormit la ora asta) este un baiat din Craiova. Vezi ca scrie pe site-ul lor, la reteaua de comercianti. Pentru informatii si socializare cu dominatoristi, vezi la topicurile sticky de pe sectiunea asta - este acolo topicul posesorilor de Dominator. Editat Martie 29, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Vai... domi-u lu Axa... pai treci pe topicu dedicat, ca doar Axa l-a deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Martie 29, 2010 Autor Share Postat Martie 29, 2010 Pentru tank cover cauta pe Google "Bagster". Pana si pentru Tenerele meu din 89 au.Importator in Ro (daca nu sunt prea adormit la ora asta) este un baiat din Craiova. Vezi ca scrie pe site-ul lor, la reteaua de comercianti. Pentru informatii si socializare cu dominatoristi, vezi la topicurile sticky de pe sectiunea asta - este acolo topicul posesorilor de Dominator. Ok, multumesc Mesaj completat Vai... domi-u lu Axa... pai treci pe topicu dedicat, ca doar Axa l-a deschis Gata, acu' m-am inscris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Ala de Super Tenere cat o costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Nu vindea MetallHeart-ul pe aicea tankCover-uri? Avea topic, ia dati un search. rectific, nu era al cu inima era ala stafie. Deci /index.php?...=472657&hl= Editat Martie 30, 2010 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Dar ce face tank covărul ăla? Care-i faza cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Dar ce face tank covărul ăla? Care-i faza cu el? Acopera si protejaza rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Plus ca unele au niste agatatori pentru "tankbag". Eu l-a slua sa acopar rezevorul meu, care-i oribil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate