bogdan.andries Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Xcape Bacau organizeaza in perioada 21-23 Mai 2010, Cupa Xcape Enduro. Locatie: Comanesti, Jud. Bacau Presedinte: Ionut Ceasar Director Concurs: Bogdan Andries Parteneri: Consiliul Local Bacau, Romsilva, Primaria Comanesti Sponsori: Vamina Com, Factory Outlet Pentru mai multe informatii: Web: www.endurototal.ro Tel: 0744.547.655 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 bogdane nu ai postat unde trebuie!!!!!!!pune la evenimente 2010.sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Aprilie 17, 2010 Autor Share Postat Aprilie 17, 2010 bogdane nu ai postat unde trebuie!!!!!!!pune la evenimente 2010.sal SAL TEO , TE ANUNT CA AM TERMINAT SITE www.endurototal.ro PT CURSA DIN 2010 ENDURO COMANESTI AI RAMAS ACTORUL PRINCIPAL Mesaj completat BUNA ZIUA. POT SA VA ARAT CAM CE CONSTA TRASEUL FOARTE TEHNIC , MUNTE MARE 1400-1600 M INCA E ZAPADA. 4 CLASE , 3 MOTO , UNA ATV CRAZY RACE FOR CRAZY PEOPLE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 sa traiti nea bogdan, ce taxa se percepe? cu Quadurile se intra tot la clasa de ATV??? traseul va fi mai soft/opne pentru ATV/QUAD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 BUZAUL E PREZENT EU ZIC CA SINTE M CAM 1O BUCATI !BACAUL PTR NOI E CEVA DE SUFLET!!!TOTI BAIETI DE LA MINE DE LA GARAJ AU SPUS CA VIN.O SA FIE BELEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 BUZAUL E PREZENT EU ZIC CA SINTE M CAM 1O BUCATI !BACAUL PTR NOI E CEVA DE SUFLET!!!TOTI BAIETI DE LA MINE DE LA GARAJ AU SPUS CA VIN.O SA FIE BELEA. Nenea TEO de unde esti? in ce zona te dai? eu sunt din Ramnic ma dau prin padurile de aici cu Quadul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 sa traiti nea bogdan, ce taxa se percepe? cu Quadurile se intra tot la clasa de ATV??? traseul va fi mai soft/opne pentru ATV/QUAD? TRASEUL DE ATV VA FI DESTUL DE DIFICIL. NU RECOMANDAM INSCRIEREA IN CONCURS A ATV-QUAD FARA TROLII. PROMIT CA PANA LA SFARSIT DE SAPTAMANA TRIMIT REFERINTE CU POZE SI FILME PENTRU FIECARE TRASEU IN PARTE. HOBY MOTO - MEDIU PROFI MOTO - EXTREM DE DIFICIL OLD BOYS /OPEN MOTO- MEDIU/GREU ATV - GREU Mesaj completat BUZAUL E PREZENT EU ZIC CA SINTE M CAM 1O BUCATI !BACAUL PTR NOI E CEVA DE SUFLET!!!TOTI BAIETI DE LA MINE DE LA GARAJ AU SPUS CA VIN.O SA FIE BELEA. AM PREGATIT CEVA SI MAI FRUMOS CA ANUL TRECUT CURSA IN AFARA DE PROFI , CARE VA FI SI MAI LUNGA SI MAI GREA , VA FI UNA MAI SCURTA DAR FOARTE TEHNICA. CRED CA O SA DESCHIDEM UN MAGAZIN DE POSETE DUPA CURSA. FILME NOI VA ROG SA SPECIFICATI CE SPECIALITATI DE TRASEU DORITI PENTRU A PUTEA SA VA DEPARTAJATI DE CONCURENTA SI DE ACELA VETI AVEA. PROMIT SA SATISFAC TOATE MOFTURILE MERCI MULT BUZAUL BOGDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adlauren Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Fratilor, sunt nou pe forum, dar un pic mai vechi in bransa. Va fi un super traseu , o super locatie, vorba unui prieten cunoscut ~oricand se va putea face un Romaniacs in zona~. Am placerea sa ma dau in zona si daca vecinii din Harghita, Covasna apreciaza si ei traseele din zona, asta spune multe. Abia astept sa vina ziua de 22.05.2010. Bogdane, multa bafta la organizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 TRASEUL DE ATV VA FI DESTUL DE DIFICIL.NU RECOMANDAM INSCRIEREA IN CONCURS A ATV-QUAD FARA TROLII. PROMIT CA PANA LA SFARSIT DE SAPTAMANA TRIMIT REFERINTE CU POZE SI FILME PENTRU FIECARE TRASEU IN PARTE. HOBY MOTO - MEDIU PROFI MOTO - EXTREM DE DIFICIL OLD BOYS /OPEN MOTO- MEDIU/GREU ATV - GREU Mesaj completat AM PREGATIT CEVA SI MAI FRUMOS CA ANUL TRECUT CURSA IN AFARA DE PROFI , CARE VA FI SI MAI LUNGA SI MAI GREA , VA FI UNA MAI SCURTA DAR FOARTE TEHNICA. CRED CA O SA DESCHIDEM UN MAGAZIN DE POSETE DUPA CURSA. FILME NOI VA ROG SA SPECIFICATI CE SPECIALITATI DE TRASEU DORITI PENTRU A PUTEA SA VA DEPARTAJATI DE CONCURENTA SI DE ACELA VETI AVEA. PROMIT SA SATISFAC TOATE MOFTURILE MERCI MULT BUZAUL BOGDAN baga ceva cu tichi tachi la oldboys acolo vin !astia cu vacutele sa i vad cu limba scoasa.2-3 pietre ceva riulete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 baga ceva cu tichi tachi la oldboys acolo vin !astia cu vacutele sa i vad cu limba scoasa.2-3 pietre ceva riulete. frate , pentru tine orice , oricum ai nitzel antrenament , ca te dai acasa la pensiune ; vorba aia ; ca la tine acasa , dar pt old.... boys prevad ceva mediu , sa vedem care stie cu motorul , mai tehnic ca de obicei , ca de fiecare an au cerut sa fie ca la extrem si i-am adunat cu farasul de peste tot , nu numai la Bacau , se exclud primii 5 clasati la fiecare cursa. Sper sa nu supar old boysii. Hai va astept la super cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adlauren Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Va asteptam la concurs. Avem de toate pentru toti, si numai lucruri frumoase ( e o placere sa tragi de gaz). Mesaj completat Va asteptam la concurs. Avem de toate pentru toti, si numai lucruri frumoase ( e o placere sa tragi de gaz). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Bogdane, Rulotele se pot pune langa parcul rece si secretariat sau trebuie sa mergem cu ele in camping? Eu as vrea sa evit deplasarea cu masina pe-acolo. Inca nu stiu daca ajung, dar sper sa-mi iasa; mi-a zis si Patrick ca a vazut traseul si e misto. Spor sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adlauren Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) Tin sa ajut cu detalii. Exista loc de campare chiar langa ferma si la 50 m fata de secretariat. Zona de plecare este un fost poligon de tragere si este perfect pentru corturi si rulote. am sa revin cu foto asupra zonei. Zona speciala de campare unde se poate inchiria rulote pentru cazare se afla la circa 3,5 km de zona de start. Zona secretariatului este o cabana de vanatoare si sunt amenajate corturi de armata. Totul este foarte bine organizat. Va asteptam cu placere. Nu o sa regretati. Editat Mai 4, 2010 de adlauren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Ceva oferte de cazare in zona ? Preturi, chestii ? Mesaj completat Scuze, acum am observat ca exista lista cu ofertele de cazare pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 5, 2010 Autor Share Postat Mai 5, 2010 Bogdane,Rulotele se pot pune langa parcul rece si secretariat sau trebuie sa mergem cu ele in camping? Eu as vrea sa evit deplasarea cu masina pe-acolo. Inca nu stiu daca ajung, dar sper sa-mi iasa; mi-a zis si Patrick ca a vazut traseul si e misto. Spor sa aveti. Ioane , tu esti sufletul tuturor race-urilor de enduro si la noi spui ca nu stii. Eu ma astept sa ma sustii , sa stii ca e multa munca , asa cum ti-a zis si Patrick. Ai sa vezi ca o sa iasa bine , facem si un prolog unic , fara busteni , ca ne-am saturat. Urcare de extrem de 4 km vezi rar. Apropo de rulote , specific inca odata pentru a nu se face confuzie. La camperland omul vinde rulote , inchiriaza si ne face o favoare sa le inchirieze pentru 3 nopti in regim de casute. Tu vii cu camper sau rulota sau cort si o pui intr-o locatie pazita , cu curte cu toaleta , cu dus , chiar la start si parc ferme , nu faci un metru. Acolo va fi cortul si petrecerea cu Miel la protap si ceaun , spritz , discutiile si nemultumurile. Lasa vraja si hai la cursa Trimite orice ai nevoie la bogdan.andries@ancarom.com sau suna-ma la 0744547655 Mesaj completat Ceva oferte de cazare in zona ? Preturi, chestii ?Mesaj completat Scuze, acum am observat ca exista lista cu ofertele de cazare pe site Mai exista o pensiune PRESIDENT in Comanesti , si altele 5-6 la Moinesti , la 7 km distanta pentru cei care nu mai gasesc locuri la ce am pus pe site Trimite un e-mail cu HELP CAZARE la bogdan.andries@ancarom,com sau suna-ma la tel 0744547655 si rezolv orice problema. Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Lasa vraja si hai la cursa Dupa weekendul vostru am niste treburi importante. Daca se aseaza lucrurile cum trebuie si e totul clar pana pe 20 vin cu placere. Daca nu, trebuie sa stau sa trag. Asta e - nu mai e ca anii trecuti; nu-mi mai permit sa ratez nimic ca arata destul de urat treaba Sper sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 Dupa weekendul vostru am niste treburi importante. Daca se aseaza lucrurile cum trebuie si e totul clar pana pe 20 vin cu placere. Daca nu, trebuie sa stau sa trag. Asta e - nu mai e ca anii trecuti; nu-mi mai permit sa ratez nimic ca arata destul de urat treaba Sper sa ajung Sal , te inteleg perfect , dar sa stii ca poti sa te antrenezi si la noi ; promit solemn ca o sa tragi . Traseul e in majoritate piatra si betoneaza manutele. Avem si majorete pentru reglarea respiratiei la pauza Mesaj completat Am venit din traseu. Am filme si poze Mesaj completat POZE DE LA TRASEU MULTUMESC PE ACEASTA CALE TUTUROR MEMBRILOR X-CAPE SI PATRICKMOTO PENTRU MUNCA DEPUSA LA REALIZAREA ACESTOR TRASEE FRUMOASE. Mesaj completat POZE TRASEU X-CAPE ENDURO CUP 2010 BACAU-COMANESTI Mesaj completat POZE Mesaj completat FILME NOI: POZE NOI Mesaj completat POZE Mesaj completat POZE Mesaj completat POZE Mesaj completat POZE MARTALOGI_X_CAPE.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Dupa weekendul vostru am niste treburi importante. Daca se aseaza lucrurile cum trebuie si e totul clar pana pe 20 vin cu placere. Daca nu, trebuie sa stau sa trag. Asta e - nu mai e ca anii trecuti; nu-mi mai permit sa ratez nimic ca arata destul de urat treaba Sper sa ajung hai la cursa ioane nu te mai da lovit ca ramii asa!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 9, 2010 Autor Share Postat Mai 9, 2010 hai la cursa ioane nu te mai da lovit ca ramii asa!!!!!!!!!! TEO , TU LA CE CLASA TE INSCRII ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pshul Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 LA PROFI, NORMAL.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 9, 2010 Autor Share Postat Mai 9, 2010 MAI TRIMIT UN FILM SI CEVA POZE SI FILME SA VEDEM DACA S-A HOTARAT??? Mesaj completat MAI TRIMIT UN FILM SI CEVA POZE SI FILME SA VEDEM DACA S-A HOTARAT??? Mesaj completat MAI TRIMIT UN FILM SI CEVA POZE SI FILME SA VEDEM DACA S-A HOTARAT???Mesaj completat MARTALOGI_X_CAPE_2010_.wmv X_CAPE_ENDURO_2010.wmv X_CAPE_ENDURO_2010_ION_LA_PAMANT.wmv X_CAPE_ENDURO_2010_CARUNTA.wmv X_CAPE_ENDURO_2010_CARUNTA_OPEN.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Aseara in jurul orei 20 a avut loc un accident de motor in zona ciobanus iar pilotul Ionut Ardeleanul a decedat in cursul noptii la spital...si el urma sa participe la concurs R.I.P. ionut ( viata e cruda si necinstita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 (editat) CLUBUL X-CAPE BACAU ANUNTA CU REGRET PIERDEREA PREMATURA A BUNULUI NOSTRU COLEG DE CLUB SI PRIETEN IONUT ARDELEANU . IN MEMORIA LUI VOM ORGANIZA LA COMANESTI IMPREUNA CU FRM , CU SPRIJINUL CONSILIULUI LOCAL BACAU , AL DIRECTIEI ROMSILVA BACAU SI AL PRIMARIEI COMANESTI IN DATA DE 21-23 MAI '' CUPA ENDURO IONUT ARDELEANU '' VA ROG SOLEMN PE ACEASTA CALE SA PARTICIPATI LA ACEST EVENIMENT DIN OMAGIU PENTRU UN OM UNIC SI UN SPORT CARE CERE MULTE SACRIFICII. MULTUMIM IONUT BOGDAN,IONUT,VIRGIL,CRISTI,GIGI,IONEL,DORU,VASILE,KAKAO,MIKI,IULIAN,DAVID,FLORINEL,SORIN,MARIUS,LIVIU,RADU,NICU,LUCIAN,GIGI SI TOTI BAIETII DIN COMANESTI. Editat Mai 12, 2010 de bogdan.andries Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby31 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 GABI , DANIEL, MARIUS, VENIM CU SIGURANTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 condoleante.de la buzau toata lumea in proportie de 99% prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate