aladin1 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) bai fratilor.. stie cineva vreun popa cu motocicleta, adica sa mearga in sutana pe motor sau scuter macar, in bransa asta avem pe cineva.. Sau mai bine zis ce gen de motocicleta se potriveste unui popa? Eu cred ca enduro. hai sa sabotam masina unui popa si trece m sa-l luam la ocazie , sunt curios cum ar sta ca pasger cu o casca openface cu cosoroc. Daca stie cineva hai sa mergem pe la el la biserica sa vb una alta.. Editat Ianuarie 26, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduva88 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 si sa faca si impartasania inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 bai fratilor.. stie cineva vreun popa cu motocicleta, adica sa mearga in sutana pe motor sau scuter macar, in bransa asta avem pe cineva..Sau mai bine zis ce gen de motocicleta se potriveste unui popa? Eu cred ca enduro. hai sa sabotam masina unui popa si trece m sa-l luam la ocazie , sunt curios cum ar sta ca pasger cu o casca openface cu cosoroc. Daca stie cineva hai sa mergem pe la el la biserica sa vb una alta.. Stiu eu un popa care are busa crezi ca ai merge pasager la el??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Stiu eu un popa care are busa crezi ca ai merge pasager la el??? popa cu parohie sa fie.. nu desta care a terminat teologia, si sta in cluburi si se drgheaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) popa cu parohie sa fie.. nu desta care a terminat teologia, si sta in cluburi si se drgheaza. stiu eu un popa avea vreo 50-60 ani , care a mers pe motorul unui prieten ca pasager pe un cbr (popa fiind echipat de slujba ) si asa a mers pe motor cam 1km (intarzia la slujba) ps. drept rasplata a primit o sticla de vin (bun vin ) asa ca sa ne inpartasim si noi pace voua Editat Ianuarie 26, 2011 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduva88 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 6..ceberisti ne spioneaza Incepi sa te simti urmarit? cbr-istii nu ie baicari, bre Hai, hai! vezi ca pe asta o iau personal! Ne mai intalnim noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 : GabiButon te-ai lipit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Atentie foarte mare ce scriem mai ales cand intram in discutie cu moderatorii sau admini, Eu spre ex am intrat in polemica (exagerata din partea mea ,dar pe buna dreptate) cu .... cineva si wrn a crescut degeaba de la 40 la 90 si nu am mai scris o jumate de an primind suspend, pana intr-un final cand un stimabil admin m-a descatusat. Visez sia azi sa dispara wrn-ul primit in plus. Oricum eu sunt recunoscator ca am primit a doua sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Incepi sa te simti urmarit? Sincer?......da deaia sunt artagos Acum o sa fac o marturisire....F4i a fost prima optiune,insa tot ce am vazut ereau bubuite bine sau cereau prea multi bani pe ele,ca onda e cea mai cea(si le-au vandut anul urmator cu peste o mie de euro mai ieftin daca tot au tinut prosteste la pret cand nu a fost cazul) Si uite asa am avut eu o revelatie si am cumparat gixx-u' Mai stiu ca vreo doi colegi gsxr-isti mergeau la intalirile cbr-istilor.De fapt prima intalnire a ,,gastii' de aici au fost langa cea a ceberistilor....pe mine ma sunat delu insa nu am reusit sa ajung pentru ca la ora la care ei au ajuns acolo eu(inca) munceam Aladine stai chill,nu ma sau altcineva de aici cu ravenitza ...noi stim ca gixxeru e cea mai tare vitezana iar raveniza cred ca si-a dat si ea seama de asta(mai tarziu).Deaia tot ne viziteaza topicul asta,alta iexplicatie nu gasesc Vinde bre F-u ala si cumpara un gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Sincer?......da deaia sunt artagosAcum o sa fac o marturisire....F4i a fost prima optiune,insa tot ce am vazut ereau bubuite bine sau cereau prea multi bani pe ele,ca onda e cea mai cea(si le-au vandut anul urmator cu peste o mie de euro mai ieftin daca tot au tinut prosteste la pret cand nu a fost cazul) Si uite asa am avut eu o revelatie si am cumparat gixx-u' Mai stiu ca vreo doi colegi gsxr-isti mergeau la intalirile cbr-istilor.De fapt prima intalnire a ,,gastii' de aici au fost langa cea a ceberistilor....pe mine ma sunat delu insa nu am reusit sa ajung pentru ca la ora la care ei au ajuns acolo eu(inca) munceam Aladine stai chill,nu ma sau altcineva de aici cu ravenitza ...noi stim ca gixxeru e cea mai tare vitezana iar raveniza cred ca si-a dat si ea seama de asta(mai tarziu).Deaia tot ne viziteaza topicul asta,alta iexplicatie nu gasesc Vinde bre F-u ala si cumpara un gixxer Ma provoci sa-ti scriu de pe telefon Intai de toate nu te mai simti urmarit, e datoria mea sa mai urmaresc topicuri (moderare), plus simpla informare. Sa fim seriosi, voi n-ati fost in stare sa socializati face 2 face, nici macar 2 intalniri de gsxristi n-ati facut calumea...De exemplu noi CBRistii ne organizam si maine iesim la cafea/vin asa de iarna... Daca vreti imi spuneti si va organizez si voua intalniri daca voi nu sunteti in stare Tre doar sa va duceti Nu vand CBR-ul!!! da gixxerul sper sa-l testez la vara (daca ma lasa un prieten ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Cand am scris sa ne intalnim... vedeti..! Acusica ne luam bobarnace in cap, MOtivul pt care nu ne-am intalnit a fost ceva de genul ca daca ne intalnim mai multe gixeruri la o lalta creste alarmant nivelul seismologic in acea zona si le crapa casele oamenilor. Ce face dependenta de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Daca vreti imi spuneti si va organizez si voua intalniri daca voi nu sunteti in stare Tre doar sa va duceti eu sunt de acord cu propunerea ta (sper sa nu ma injure baetii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Sa fim seriosi, voi n-ati fost in stare sa socializati face 2 face, nici macar 2 intalniri de gsxristi n-ati facut calumea...Daca vreti imi spuneti si va organizez si voua intalniri daca voi nu sunteti in stare Tre doar sa va duceti Uhhhh, that's deep! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Uhhhh, that's deep! 1 stai deoparte la 1000 RR al tau, nu te amesteca suzele cu ondele ca iese hybrid pe biogaz 2 ... Tui ceapa caprii masii de treaba .... mai raivenitzo... da nu am facut si noi o intalnire de GIXXERISTI? al naibii sa fiu ca am venit cu cablu de ambreiaj de la mobra pe jumate taiat ... cu survolaj si cu Nyt? iar mandibula cu masina de la munca - deja eram 4 - primii 4 ! eeeiii tu mama masii de treaba anul asta ne punem pe intalniri ... clar care lipseste ... am sa ii fur lantul de la mobra - si o sa va impingeti mobrele acasa 3 ionut nu mai fa gura mare - ca te-ai dat lovit la prima intalnire de gesicer - iar daca te fereste dumiezau` sa vii cu scuterul ma duc acasa imi iau masina si vin sa te calc 4 vineri - 4 februarie care lipseste careva din locatia X(gasim noi una) la ora 20 - il belesc de lant, clar?!!! (aladin nu ai nici o scuza ca esti din buzau... daca nu te prind eu ca anul trecut la sea wolfs la CT; chelule daca ai srad nu te iarta nimeni tot gixx e) 5 promit solemn ca de acum vo iumbla dupa mine cu cheia de 24, patent si ciocanel - penrtu a demonta lanturi @kidu ca citesti acum - iti rup picioarele daca nu vii Editat Ianuarie 28, 2011 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 1 stai deoparte la 1000 RR al tau, nu te amesteca suzele cu ondele ca iese hybrid pe biogaz 2 ... Tui ceapa caprii masii de treaba .... mai raivenitzo... da nu am facut si noi o intalnire de GIXXERISTI? al naibii sa fiu ca am venit cu cablu de ambreiaj de la mobra pe jumate taiat ... cu survolaj si cu Nyt? iar mandibula cu masina de la munca - deja eram 4 - primii 4 ! eeeiii tu mama masii de treaba anul asta ne punem pe intalniri ... clar care lipseste ... am sa ii fur lantul de la mobra - si o sa va impingeti mobrele acasa 3 ionut nu mai fa gura mare - ca te-ai dat lovit la prima intalnire de gesicer - iar daca te fereste dumiezau` sa vii cu scuterul ma duc acasa imi iau masina si vin sa te calc 4 vineri - 4 februarie care lipseste careva din locatia X(gasim noi una) la ora 20 - il belesc de lant, clar?!!! (aladin nu ai nici o scuza ca esti din buzau... daca nu te prind eu ca anul trecut la sea wolfs la CT; chelule daca ai srad nu te iarta nimeni tot gixx e) 5 promit solemn ca de acum vo iumbla dupa mine cu cheia de 24, patent si ciocanel - penrtu a demonta lanturi @kidu ca citesti acum - iti rup picioarele daca nu vii Eheee acu' am doua scutere,cu ala de 250cc as vrea sa merg la intalnirile cbr-istilor sa ii provoc la liniute...daca vin cu gixx-ul au pierdut din start Trebe cheie de 34 pentru a demonta lantul de la mobra Si nu m-am dat lovit bre' daca iti amintesti nu terminasem cand tu ereai acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 @delule alea is intalniri amatoriale bre posesorii de gixere nu-s oameni obisnuiti nu-i aduni cu o sticla de cola si o punga de seminte..astia is oameni cu caracter,bine motivati si de regula fruntasi dar tot odata greu de socializat cu ei,nu le plac romantzele si au ca amintire doar ziua cand au incalecat pe gixxer.La o asa categorie selecta este nevoie de o intalnire de 5* si doar posesorii de gixxere pot 'coace' una p.s. un posesor de yamaha spunea odata 'ba nush da suzuki suna a motor' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 2 ... Tui ceapa caprii masii de treaba .... mai raivenitzo... da nu am facut si noi o intalnire de GIXXERISTI? al naibii sa fiu ca am venit cu cablu de ambreiaj de la mobra pe jumate taiat ... cu survolaj si cu Nyt?iar mandibula cu masina de la munca - deja eram 4 - primii 4 ! eeeiii tu mama masii de treaba anul asta ne punem pe intalniri ... clar care lipseste ... am sa ii fur lantul de la mobra - si o sa va impingeti mobrele acasa 3 ionut nu mai fa gura mare - ca te-ai dat lovit la prima intalnire de gesicer - iar daca te fereste dumiezau` sa vii cu scuterul ma duc acasa imi iau masina si vin sa te calc 4 vineri - 4 februarie care lipseste careva din locatia X(gasim noi una) la ora 20 - il belesc de lant, clar?!!! (aladin nu ai nici o scuza ca esti din buzau... daca nu te prind eu ca anul trecut la sea wolfs la CT; chelule daca ai srad nu te iarta nimeni tot gixx e) Nyt era acolo pentru ca nu rateaza nicio intrunire de CBRisti...n-aveam eu cbr cand mergea el acolo! Asa ca daca aia a fost intalnire... Voi nu va prea iubiti intre voi si cersiti iubire prin alte grupuri... Iar Survolaj la fel ... Eheee acu' am doua scutere,cu ala de 250cc as vrea sa merg la intalnirile cbr-istilor sa ii provoc la liniute...daca vin cu gixx-ul au pierdut din startTrebe cheie de 34 pentru a demonta lantul de la mobra Si nu m-am dat lovit bre' daca iti amintesti nu terminasem cand tu ereai acolo Aia cu liniuta e lame, orice maimuta poate da liniute... @delule alea is intalniri amatoriale bre posesorii de gixere nu-s oameni obisnuiti nu-i aduni cu o sticla de cola si o punga de seminte..astia is oameni cu caracter,bine motivati si de regula fruntasi dar tot odata greu de socializat cu ei,nu le plac romantzele si au ca amintire doar ziua cand au incalecat pe gixxer.La o asa categorie selecta este nevoie de o intalnire de 5* si doar posesorii de gixxere pot 'coace' una p.s. un posesor de yamaha spunea odata 'ba nush da suzuki suna a motor' tu sa taci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 tu sa taci! mai zic una si gata ehh e mult pana incerci unu apoi o sa ni te alaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 (editat) @delule alea is intalniri amatoriale bre posesorii de gixere nu-s oameni obisnuiti nu-i aduni cu o sticla de cola si o punga de seminte..astia is oameni cu caracter,bine motivati si de regula fruntasi dar tot odata greu de socializat cu ei,nu le plac romantzele si au ca amintire doar ziua cand au incalecat pe gixxer.La o asa categorie selecta este nevoie de o intalnire de 5* si doar posesorii de gixxere pot 'coace' una p.s. un posesor de yamaha spunea odata 'ba nush da suzuki suna a motor' asta este un post a-la Nadia Comaneci Mesaj completat Nyt era acolo pentru ca nu rateaza nicio intrunire de CBRisti...n-aveam eu cbr cand mergea el acolo! Asa ca daca aia a fost intalnire... Scuze nu pot sa ma abtin... Sti care era diferenta intre Nyt si restul ? NYT venea cu motocicleta!! Editat Ianuarie 29, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 mai zic una si gata ehh e mult pana incerci unu apoi o sa ni te alaturi Nu zic niciodata, niciodata! Eu chiar n-am probleme din astea cu marca motorului, daca eu ma simt bine pe ea si e ceea ce mi-am dorit, poate sa fie si Mz, Ij.... Scuze nu pot sa ma abtin... Sti care era diferenta intre Nyt si restul ? NYT venea cu motocicleta!! Slaba, slaba replica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 1 stai deoparte la 1000 RR al tau Sa inteleg ca va puteti trage de sireturi doar cu "clasa mica", cei cu F4? Oricum, sunt sigur ca F4-ul fuge mult mai bine ca multe gixx-ere de aici. La o asa categorie selecta este nevoie de o intalnire de 5* si doar posesorii de gixxere pot 'coace' una Tocmai de aceea aveti nevoie de 30 de ani (LUMINA!) ? Nyt era acolo pentru ca nu rateaza nicio intrunire de CBRisti...n-aveam eu cbr cand mergea el acolo! Asa ca daca aia a fost intalnire... Voi nu va prea iubiti intre voi si cersiti iubire prin alte grupuri...Iar Survolaj la fel ... Deep, again! Aia cu liniuta e lame, orice maimuta poate da liniute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Scuze nu pot sa ma abtin... Sti care era diferenta intre Nyt si restul ? NYT venea cu motocicleta!! Ba, venea cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Ba, venea cu masina Si eu am tacut, n-am zis nimic!!! Nyt nu zice nimic ca ii e frica sa nu se puna rau cu gsxr-istii => nu eu sunt spionul aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 (editat) @kidu ca citesti acum - iti rup picioarele daca nu vii => nu eu sunt spionul aici! topic de scandal gata... facem brigada mare mergem peste f`isti ca prea mult se umfla in pene cu ratb`urile alea. ne strangem cu totii sa mergem peste ei sa aiba ce admira Editat Ianuarie 29, 2011 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate