aladin1 Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Paiiiii decat sa ma duc la mecanicul lu peste prajit.. care este un nemernic si jumatate, strica ceva la motocicleta si nu are curajul sa-si asume raspunderea.. basca risc sa-mi demonteze ceva de la motocicleta si sa puna alta piesa uzata, faza pentru care trebuie executat pe loc cu baioneta in gat.. sau orice alta faza de genul , mai bine fac eu cu manuta mea SAU ma duc la unul care este OM nu jigodie, Eu mereu incurajez pe toti prietenii mei sa-si faca ei cu manuta lor ca este sfant. Spre ex eu nu cred ca as putea merge cu motocicleta mea daca era bibilita de altcineva. Sunt foarte sigur ca s-au intamplat foarte multe accidente foarte grave din cauza mecanicilor, daca sunt linsat pe asfalt si motocicleta pachet nu sta nimeni sa faca expertiza lu peste prajit.. sa vada ca lantul spre ex a fost montat gresit si deaia am murit .. sa zicem , sau cum luat un prieten al meu un r6 din Arad deva nu mai stiu exact si avea ghidonul lipit cu picatura,, polizat asa la fix si intepenit acolo.. cand a ajuns in Buzau a scapat motocicleta de pe cric si s-a rupt ala.. s-a inchinat si cu picioarele ca nu s-a rupt in mers la 200... domne fereste murea si ... era prost.. se radea pe forum la accidente de el ssmd, nu se stia niciodata motivul.. asta vreau sa spun.. trebuie avut mare grija ce artist umbla pe la motocicleta!!!!!!!!!!! Editat Noiembrie 23, 2012 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 salut ! mi-am luat de curand un suzuki Srad din 1998 si urmeaza sa o pun la iernat .Imi puteti explica cum dau saua jos (presupun ca are niste cleme acolo si nu vreau sa rup ceva) si sa iau bateria jos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 salut ! mi-am luat de curand un suzuki Srad din 1998 si urmeaza sa o pun la iernat .Imi puteti explica cum dau saua jos (presupun ca are niste cleme acolo si nu vreau sa rup ceva) si sa iau bateria jos ? Tragi de colturile de la sha si desfaci cele doua suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Am desfacut si eu ieri saua si am scos bateria. Cum verific daca am antigel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) Eu ma refer la cine nu are in oras service profesionale sau oameni de incredere cum ar fi TNG spre ex, cand este foarte greu sa ajungi la un medic nu strica sa-ti bagi nasul la chestii banale!! Vezi ca ai vas de expansiune si are nivel acolo si trebuie sa fie intre liniutele alea.. daca vrei sa sti daca ai antigel in instalatia de racire.. dai carena jos scoti cu siringa niste licoare si bagi in congelator, daca ingheata sti ce ai de facut, daca nu ingheata nu ar strica sa-i faci schimbul de lichid, mare smecherie,, daca esti fumator calculeaza ca sunt 3 pakete de tigari. Editat Noiembrie 25, 2012 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 ,, daca esti fumator calculeaza ca sunt 3 pakete de tigari. asta e cea mai buna replica de pana acum. ar trebuii sa stie lumea ca tot aprox 3 pachete de tigari e si uleiul de furca care se schimba o data la 2 ani si vro 2 pachete lichidul de frana pt fata , un pachet lichidul pt spate<se schimba tot la 2 ani> , antigelul se schimba tot la 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Poate spune ca este nefumator .. deci nu cumpara nimic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Poate spune ca este nefumator .. deci nu cumpara nimic !! si io sunt nefumator dar nu m-a inpiedicat nimic sa fac operatiunile de mai sus<de fiecare cu viciile lui> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 In `13 sper la un K6 -2006,1000 cmc Negru cu rosu. E,,,,,,, joasa ,lunga ,compacta,cuplu cat china! Puternica ,fiabila. Ceva in genu ... http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_1000_k6._gyonyoru-6278870 Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) Cam asa arata acum drumul ala cu milioane de viraje de care aminteam. plin de frunze !! Editat Noiembrie 25, 2012 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 asa levi te asteptam printre noi ,e super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Baeti,am cumparat un optimate 6.Daca aveti nevoie de un incarcator care desulfateaza si regenereaza bateriile,apelati la moa.Nu cer multi bani Editat Noiembrie 27, 2012 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Salut! Are cineva de vanzare un releu de incarcare de GSXR 1000 K7? In fine, sau unul sa se potriveasca.Raman recunoscator pt sugestii - Victor victor8502@yahoo.com sau sms la 0741660232 si sun eu.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 http://www.wemoto.ro..._-_by_electrex/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 la multi ani Todea si 22ror care poarta numele Andrei/Andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 La multi ani si din partea mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Salut baieti , am si eu cateva intrebari despre modelul asta de mobra Gsxr 600 /700 SRAD 1. Cam cat consuma modelul de 750 ? 2. Ce probleme ar avea ( probleme intalnite la motorul asta ) si ce parere aveti despre el ? Editat Noiembrie 30, 2012 de alex.alexey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 va multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 va multumesc!! enduristule..esti sfant!! la multi ani atunci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 enduristule..esti sfant!! la multi ani atunci!! cred ca trebuia sa zici pacatosule ai nume de sfant! la multi ani tuturor de 1 decembrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 La multi ani tuturos care simt ca sunt romani... ce faci grasule pe topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Capac monopost daca intereseaza pe cineva http://www.okazii.ro/motociclete-suzuki/capac-monopost-suzuki-gsxr-600-1999-a120815716 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 (editat) cine se incumeta sa recomande un set de riser plates in afara de cel de la valter moto ?vreau sa vad daca am si alte optiuni(mai bune),pana acum eu nu am gasit nimic mai bun nu am bani acum sa investesc intr-un set de scarite(imi pare rau),vreau din iarna sa ies cu un nou costum si carene pt pista Editat Decembrie 4, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 uite de la vecinii nostri http://www.ebay.co.uk/itm/Riser-Plates-Rearsets-Suzuki-2005-2006-K5-K6-GSXR1000-GSXR-1000-/251193512849?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3a7c4cd391 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 (editat) astea sunt cu o singura pozitie vad,astept sa ne mai spuna jagi cum sta treaba cu astea ca el avea o parere "critica" , ty Andrei Editat Decembrie 4, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate