lupan sorin Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Salut. Am o problema. Am schimbat setul la motor (yamaha xt600e) si a mers perfect un timp acum nu mai sta la relanti si pusca in toba la turatii si nu se alimenteaza. Cred ca e de la carburator, l-am desfacut curatat si tot asa face... Ce o fi baiu???? Sa fie nivelu????? astept sfaturi ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Salut. Am o problema. Am schimbat setul la motor (yamaha xt600e) si a mers perfect un timp acum nu mai sta la relanti si pusca in toba la turatii si nu se alimenteaza. Cred ca e de la carburator, l-am desfacut curatat si tot asa face... Ce o fi baiu???? Sa fie nivelu????? astept sfaturi ms mult Ai putea incerca sa nu mai bagi benzina de la Lukoil. Apoi sa iei un manual in mana sa vezi sectiunea de troubleshooting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 pe www.tenereclub.ro gasesti si informatie si oameni cu experienta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate