asdfghjk Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 am schimbat motorul dar pana nu il am in curte (azi nitel mai tarziu) nu ma laud. m-as duce la mare la un peste undeva sa fac nitel rodaj. e careva amator? nu pot iesi la bulgari cu numere rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Vezi ca maine ploua, asta in cazul in care ti-ai luat vreun naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 am vazut, nu e naked, ma bag in pijamale de la plecare, n-o ploua peste tot intr-una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Eu plec spre mare dar se cam anunta ploaie asa ca s-ar putea sa iau microbuzul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 gata am adus-o, m-a stropit nitel pe drum. e noul rt1200/2010. ma bucur ca pe de o parte ma simt acasa pe ea, am mai avut una timp de un an, pe de alta parte mi se pare ca arata mai bine si are cuplu mai mare de la motorul asta nou cu 2 axe cu came. nici sunetul nu mai e la fel, parca e mai gros. ma rog, e un fel de downgrade de la gt dar eu sunt multumit ca voi putea merge si prin oras mai comod, am sa ma duc cu el la munca vara, k-ul prin natura lui nu era motor de oras. asa ca sigur maine plec in rodaj la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) gata am adus-o, m-a stropit nitel pe drum. e noul rt1200/2010. ma bucur ca pe de o parte ma simt acasa pe ea, am mai avut una timp de un an, pe de alta parte mi se pare ca arata mai bine si are cuplu mai mare de la motorul asta nou cu 2 axe cu came. nici sunetul nu mai e la fel, parca e mai gros. ma rog, e un fel de downgrade de la gt dar eu sunt multumit ca voi putea merge si prin oras mai comod, am sa ma duc cu el la munca vara, k-ul prin natura lui nu era motor de oras. asa ca sigur maine plec in rodaj la mare. Sa-l stapinesti sanatos, inteleg ca la Tismana vei veni cu el, nu de alta dar trebuie sa-l uzi , nu ? Editat Aprilie 9, 2010 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) multumesc, vin oriunde, il si ud, trebuie sa-mi scot parleala de anul trecut cand din motive obiective am stat mai mult pe langa casa iar cu motorul mai incet. INFO: http://www.forumbmw.ro/index.php/topic,4348.0.html Editat Aprilie 9, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Doru, sa-l stapanesti sanatos, cat mai multi kilometri fara incidente! Drumuri bune si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Idem, sa fie cu bafta. si eu care speram sa te faci om serios si sa-ti iei si tu motocicleta:-P drumuri bune si sa te bucuri de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 gata am adus-o, m-a stropit nitel pe drum. e noul rt1200/2010. ma bucur ca pe de o parte ma simt acasa pe ea, am mai avut una timp de un an, pe de alta parte mi se pare ca arata mai bine si are cuplu mai mare de la motorul asta nou cu 2 axe cu came. nici sunetul nu mai e la fel, parca e mai gros. ma rog, e un fel de downgrade de la gt dar eu sunt multumit ca voi putea merge si prin oras mai comod, am sa ma duc cu el la munca vara, k-ul prin natura lui nu era motor de oras. asa ca sigur maine plec in rodaj la mare. Salutare Dorule, sa te bucuri de el. cu stima si respect, Pompi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 da asa e multumesc pompi & co, asta era singurul din care nu am avut 2 - 2 gt-uri, 2 gs-uri, rt numai unul, al tau. asta e al doilea. pana nu apare ceva notabil cum ar fi ala in 6 alt motor nu mai iau. rt-ul e ok, e bun pt ce fac eu, touring. cu viteza m-am mai linistit asa ca nu e problema. de fapt mint, rr nu am avut decat tot unul dar ala e naked, nu prea faci treaba cu el la drum. toate costumele erau pline de ganganii moarte vara. ploaia ma rupea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Este drept ca prin oras merg cu R 1200 GS si-mi este atat de usor, de parca merg cu bicicleta, dar nu m-as putea desparti de K 1200 GT pentru drumurile lungi, cu pasager. Iarta-mi intrebarea, de ce ai facut-o? Toate cele bune Doru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 Este drept ca prin oras merg cu R 1200 GS si-mi este atat de usor, de parca merg cu bicicleta, dar nu m-as putea desparti de K 1200 GT pentru drumurile lungi, cu pasager. Iarta-mi intrebarea, de ce ai facut-o? Toate cele bune Doru! am o tacaneala sa le tot schimb anual, nu vezi ca ma invart in cerc? asa e, la drum lung nimic nu bate gt-ul, le dai praf la toti. n-am vrut sa tin 2 motoare din motiv de bani blocati aiurea, era sa iau un ktm 990adv si sa tin si gt-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 am vazut, nu e naked, ma bag in pijamale de la plecare, n-o ploua peste tot intr-una. Dar duminica nu ploua... Ca doar nu vrei sa mergi cu ditama dihania de BMW in doua zile pana la mare la noi si inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 am schimbat motorul dar pana nu il am in curte (azi nitel mai tarziu) nu ma laud. m-as duce la mare la un peste undeva sa fac nitel rodaj. e careva amator? nu pot iesi la bulgari cu numere rosii. Salut , sa il stapanesti sanatos! La ce ora este plecarea si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sa-l stapanesti sanatos! Arata bine. Paraca e mai ''stilat'' decat modelul anterior (daca pot spune asa). Tu chiar vrei sa pleci la mare indiferent de vreme? Daca Duminica nu ploua, poate ne combinam la un Giurgiu pana in port unde e carciuma aia cu peste bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Am raportat acest topic si am solicitat stergerea lui pe motiv de sange rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sa-l stapanesti sanatos! Arata bine. Paraca e mai ''stilat'' decat modelul anterior (daca pot spune asa).Tu chiar vrei sa pleci la mare indiferent de vreme? Daca Duminica nu ploua, poate ne combinam la un Giurgiu pana in port unde e carciuma aia cu peste bun. Vedem cum este vremea , ar fi interesant un peste pa malul Dunarii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sa il stapanesti sanatos man!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 pe la 9 plec. vin pe centura dinspre otp, ne putem vedea la urcarea pe autostrada sau in vreun peco. Mesaj completat am dat o tura am pus poze /index.php?showtopic=506099 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate