slg-motorcycles Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Salutare! Caut un far xt660x /r, model 2004, 2005 sau măcar lupa.. La mine s a exfoliat cromul.. Ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 La 26.01.2022 la 17:18, slg-motorcycles a spus: Salutare! Caut un far xt660x /r, model 2004, 2005 sau măcar lupa.. La mine s a exfoliat cromul.. Ceva idei? https://www.olx.ro/d/oferta/dezmembrez-yamaha-xt660-IDfM8WW.html#a3ad34a019 Poate ai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 4 ore, riot a spus: https://www.olx.ro/d/oferta/dezmembrez-yamaha-xt660-IDfM8WW.html#a3ad34a019 Poate ai noroc Salutare! Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Begg321 Postat Aprilie 15, 2023 Share Postat Aprilie 15, 2023 Salutare, sunt incepator si vreau sa imi iau o motocicleta.. ce ati alege intre xtx660 sau mt-03.. as vrea sa o folosesc prin oras si de cateva ori pe luna la un drum mai lung.. undeva 300km, desigur si drumuri mai lungi poate. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Octombrie 23, 2023 Share Postat Octombrie 23, 2023 Salutare! Dragilor, aveti careva sau stiti un XT 660 X de vanzare ? Vreau sa iau unul pana in primavara si m-am pus pe cautat din timp. Caut o motoreta in mintile ei, intretinuta, cu un kilometraj decent si cat mai aproape coloritul original, indiferent de culoare. Nu conteaza anul. Am verificat OLX, dar caut si alternative care poate nu sunt pe acolo. Si mai am o rugamintea, daca aveti ceva tips and tricks referitoare la acest model - ani de evitat, eventuale defecte cunosctute, la ce sa fie atent in mod express, ori alte minuni, v-as fi recunoscator. Multumesc! Zi faina sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate