Skywalker Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 deocamdata cateva..restul pe parcurs..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 Poze de vineri seara..... Orice asemanare cu nebunii din Brasov sau membrii Tanga Moteurs este pur intamplatoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de_Monika18 Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Pacasac, ce faaaaaaaaaaaaaatza ai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Pacasac, ce faaaaaaaaaaaaaatza ai!!! lasa draga omu` ca ii pregateste iar carturaru ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Pacat ca a plouat la parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 la parada nu a plouat, cred ca tu ai fost in alt oras. A inceput sa picure exact cand parada era la 2 min de camping....imediat vin si pozele de la parada si veti vedea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Am si eu 2 poze facute din putinul timp pe care l am petrecut acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 unii stau mai mult p-acasa decat in camping :cheers: shi pun poze pe net normaL CA PACASAC ARE FATZA LUI sta in campin shi se distreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 nu stau acasa...ci la munca,de-aia nu prea am timp sa le postez..... toata ziua in camping si noaptea pana la 3 la munca...si dimin iar in camping...( PS: Observati bratara de la mana lui Pacasac, in caz ca se imbata, stie lumea unde sa-l duca. Ca doar toti au auzit de "Pacasac de pe net "... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 asta cu: "pacasac de pe net" ar trebui sa i-o treaca in buletin!!! man, da totushi nu ai putut sa-tzi iei liber zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 @DMW: daca imi luam liber, pierdeam Constanta... asa bag ziua camping, seara munca, 3 ore de somn si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 dupa privirea Carturarului, nestiutorului Pacasac i se pregatea in tacerea o mareatza lukrare... =)) iar reprezentarea Tanga a fost cam suptzire vaz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 In ultima poza se observa una bucata Trash' lovit in aripa rau de tot .... gata, m-am saturat...... asteptam sa vedem cu ce mai vin si ceilalti... PS: am sarit peste pozele cu striptelnitze din motive lesne de inteles .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Am trecut si eu pe acolo si am dat 200 de mii sa vad ce e prin curte pe acolo . . . cam aiurea. Dupa multitudinea de persoane si motoare de la intrare se pare ca multora nu li s-a parut mica aceasta taxa de intrare. Se poate considera mica, daca vii cu cortu de vineri dimineata si stai pana duminica seara. Dar daca vii sa vb si tu cu lumea si sa bei o bere, sa stai maxim 2 ore, 200 de mii mi se pare prea mult. Eu mi-am permis altii nu, poate invatati ceva din asta. P.S. La Ploiesti nu am vazut pe nimeni pe afara si era triplu campingul . . . Niste poze . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 De la concursuri nu avetzi poze:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Ia sa bag si io ceva 000_4368.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 A fost foarte tare domnule! acu' tre sa ma duc sa imi recuperez motoreta din camping, da's biat mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) cum il gasesc si eu pe motocicilstul de pe asta cu atas? daca il stie cineva, un pm va rog. thanks! Editat Iunie 25, 2006 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 acu' tre sa ma duc sa imi recuperez motoreta din camping, da's biat mort de ce nu te-ai dus in camping cu RATB-ul vostru nu mai aveai probleme cu recuperatul mobrei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 promit ca o sa bag si eu poze dar ceva mai tarziu ca-s rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Asta e primu rand de poze, pina maine cel tarziu vine urmatorul rand!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Pacat ca a plouat la parada poate la tine dar si io am fost la parada si nu o plouat deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 partea a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate