ionut73 Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 Knighter nu participă: cred ca si-a programat operatia cu grija ca sa fenteze tot sezonul de indoor. Simte ca nu mai are sanse la locul 1 in genul asta de competitii. poate nici la podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Se anunta un sezon interesant in XWEC, in conditiile in care Jarvis si Letti au trecut pe 2T. Am o vaga banuiala ca dominatia polonezului e pe sfarsite Vei fi surprins Mark , cum Taddy ii v-a cam linistii pe Letti , Ahola si Cervantes cu noua lui...jucarie Banuiala mea...ramane doar sa asteptam , sa ne uitam si sa ne spunem...poate...odata , am sa pot si eu figura aia )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 Vei fi surprins Mark , cum Taddy ii v-a cam linistii pe Letti , Ahola si Cervantes cu noua lui...jucarie Banuiala mea...ramane doar sa asteptam , sa ne uitam si sa ne spunem...poate...odata , am sa pot si eu figura aia )) Marc zicea de XWEC - noua jucarie nu e cea mai potrivita pentru extrem. Si eu zic ca la anul o sa vedem podiumuri la extrem cu Lettenbichler, Jarvis, Birch, deranjati ocazional de Bolton, Lampkin, Kirssi, Taddy, Knight. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Marc zicea de XWEC - noua jucarie nu e cea mai potrivita pentru extrem. Si eu zic ca la anul o sa vedem podiumuri la extrem cu Lettenbichler, Jarvis, Birch, deranjati ocazional de Bolton, Lampkin, Kirssi, Taddy, Knight. Ups ... am crezut ca e vorba de Campionatul de Endurocross....nu de Extrem enduro... greseala mea....iertare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 La endurocross, intr-adevar inca nu vad sa aibe rival. \apropos, care este noua jucarie, a schimbat 250-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 La endurocross, intr-adevar inca nu vad sa aibe rival.\apropos, care este noua jucarie, a schimbat 250-ul? Tot cu 250-ul se da...la endurocross, cred ca or sa treaca ani buni pana cand o sa fie vreun rider la nivelul lui. In partea cealalta, la XWEC, Taddy s-ar putea sa ramana putin in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2010 in seara asta e prima etapa de enduro indoor la Genova. Luci e acolo si asteptam impresii cand se intoarce. Thomas Oldrati a avut cel mai bun timp in calificari, cu o secunda inaintea lui Taddy. Dar lupta finala conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Cine e Oldfarti asta?? Editat Noiembrie 27, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2010 Cine e Oldfarti asta?? a fost campion mondial de juniori. locul 3 la E2 anul asta (dupa Ahola si Cervantes) Mesaj completat __________________________________ clasamentul campioantului de enduro indoor dupa prima etapa (au fost 3 runde si s-au cumulat punctele) Championship standings – 2011 Indoor Enduro World Championship 1. Mika Ahola (Honda) 51 points; 2. Joakim Ljunggren (Husaberg) 45; 3. Taddy Blazusiak (KTM) 43; 4. Thomas Oldrati (KTM) 42; 5. Graham Jarvis (Husaberg) 29 Ce zici Mark, e bun Oldrati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 E bun S-au schimbat un pic lucrurile si cu Lundgren de cand are o motoreta cumsecade. Oricum polonezul inca domina (a cam avut ghinion cu frezele luate). Ce ma mira in schimb ce bine se tine Ahola pe gunoiul ala al lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2011 Impresionanta participarea la urmatoarea etapa din campionatul mondial de enduro indoor. Sunt toti greii. Dupa mult timp in care KTM i-a tinut despartiti o sa-i vedem pe Taddy si Knight umar la umar. O sa fie show. This is the entry list for Barcelona (06/02/2011) 1 DAVID KNIGHT GBR ACU KTM 3 JOAKIM LJUNGGREN SWE SVEMO HUSABERG 4 CHRISTOPHE NAMBOTIN FRA FFM GAS GAS 6 MATTI SEISTOLA FIN SML HUSQVARNA 8 RUDDY COTTON FRA FFM GAS GAS 12 DOUGIE LAMPKIN GBR ACU GAS GAS 14 JOAN JOU ESP RFME GAS GAS 15 RICHARD ELLWOOD GBR ACU KTM 16 MELCIOR FAJA ESP RFME TM 17 GREGORY EYRIES FRA FFM YAMAHA 18 ALFREDO GOMEZ ESP RFME KTM 19 JUHA SALMINEN FIN SML HUSQVARNA 20 MIKA AHOLA FIN SML HM HONDA 21 FABIO MOSSINI ITA FMI BETA 22 THOMAS OLDRATI ITA FMI KTM 23 DAVID MYERS GBR ACU KTM 24 JONNY WALKER GBR ACU KTM 25 IVAN CERVANTES ESP RFME GAS GAS 26 RODRIG THAIN FRA FFM HM HONDA 27 MIQUEL GARCIA ESP RFME GAS GAS 29 ISRAEL ESCALERA ESP RFME GAS GAS 30 JOSEP RALLO ESP RFME GAS GAS 31 JEREMY JOLY FRA FFM HM HONDA 32 JORDI FIGUERAS ESP RFME GAS GAS 34 MARC SOLA ESP RFME KTM 37 MARK RISSE GER DMSB GAS GAS 42 CODY WEBB USA AMA BETA 48 ROBERT KVARNSTROM SWE SVEMO GAS GAS 50 SERGIO SAIZ ESP RFME BETA 51 JACK LEE GBR ACU GAS GAS 52 JOAN PAU SEGURA ESP RFME GAS GAS 57 OSCAR BALLETTI ITA FMI BETA 61 DANI GIBERT ESP RFME SHERCO 66 XAVIER LEON ESP RFME GAS GAS 74 MARIO ROMAN ESP RFME KTM 81 XAVIER GALINDO ESP RFME HUSABERG 83 MIKE HARTMANN GER DMSB HUSABERG 88 GRAHAM JARVIS GBR ACU HUSABERG 96 CRISTOBAL GUERRERO ESP RFME KTM 111 TADEUSZ BLAZUSIAK POL PZM KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Impresionanta participarea la urmatoarea etapa din campionatul mondial de enduro indoor.Sunt toti greii. Dupa mult timp in care KTM i-a tinut despartiti o sa-i vedem pe Taddy si Knight umar la umar. O sa fie show. This is the entry list for Barcelona (06/02/2011) 1 DAVID KNIGHT GBR ACU KTM 3 JOAKIM LJUNGGREN SWE SVEMO HUSABERG 4 CHRISTOPHE NAMBOTIN FRA FFM GAS GAS 6 MATTI SEISTOLA FIN SML HUSQVARNA 8 RUDDY COTTON FRA FFM GAS GAS 12 DOUGIE LAMPKIN GBR ACU GAS GAS 14 JOAN JOU ESP RFME GAS GAS 15 RICHARD ELLWOOD GBR ACU KTM 16 MELCIOR FAJA ESP RFME TM 17 GREGORY EYRIES FRA FFM YAMAHA 18 ALFREDO GOMEZ ESP RFME KTM 19 JUHA SALMINEN FIN SML HUSQVARNA 20 MIKA AHOLA FIN SML HM HONDA 21 FABIO MOSSINI ITA FMI BETA 22 THOMAS OLDRATI ITA FMI KTM 23 DAVID MYERS GBR ACU KTM 24 JONNY WALKER GBR ACU KTM 25 IVAN CERVANTES ESP RFME GAS GAS 26 RODRIG THAIN FRA FFM HM HONDA 27 MIQUEL GARCIA ESP RFME GAS GAS 29 ISRAEL ESCALERA ESP RFME GAS GAS 30 JOSEP RALLO ESP RFME GAS GAS 31 JEREMY JOLY FRA FFM HM HONDA 32 JORDI FIGUERAS ESP RFME GAS GAS 34 MARC SOLA ESP RFME KTM 37 MARK RISSE GER DMSB GAS GAS 42 CODY WEBB USA AMA BETA 48 ROBERT KVARNSTROM SWE SVEMO GAS GAS 50 SERGIO SAIZ ESP RFME BETA 51 JACK LEE GBR ACU GAS GAS 52 JOAN PAU SEGURA ESP RFME GAS GAS 57 OSCAR BALLETTI ITA FMI BETA 61 DANI GIBERT ESP RFME SHERCO 66 XAVIER LEON ESP RFME GAS GAS 74 MARIO ROMAN ESP RFME KTM 81 XAVIER GALINDO ESP RFME HUSABERG 83 MIKE HARTMANN GER DMSB HUSABERG 88 GRAHAM JARVIS GBR ACU HUSABERG 96 CRISTOBAL GUERRERO ESP RFME KTM 111 TADEUSZ BLAZUSIAK POL PZM KTM vad ca GAS GAS este reprezentat numeric cel mai onorabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2011 vad ca GAS GAS este reprezentat numeric cel mai onorabil pai e la ei acasa! You know .... Barcelona ... Spania ... GasGas .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Are cineva idee de ce nu au inscris cei de la KTM pe cineva la Hells Gate? E totusi prima etapa din XWEC nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 14, 2011 Autor Share Postat Februarie 14, 2011 Jarvis isi ia revansa si castiga detasat Hell's Gate! Anul asta cred ca va fi de neoprit la Extrem. Lampkin pe 2! http://www2.hellsgate.it/cms/index.php?opt...3&Itemid=11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Ce WXEC? Nici măcar n-au site (funcțional). Adicătelea a fost prima etapă (hell's gate) și regulamentul oficial nu e stabilit? Frecție. Poate de'asta KTM nu a trimis niciun rider oficial ... deși e ciudat rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 4, 2011 Autor Share Postat Martie 4, 2011 ia uite ce inghesuiala la Erzberg http://www.motorrad-reporter.at/leiwand/su...d=1297601274597 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Jarvis castiga Tough One http://www.enduronews.com/events/toughone11.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate