-Sir Daniel- Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Azi am reusit ceva, ce n-am reusit in multi ani! Am cazut pe loc! Cred ca blestemele "colegilor" forumisti s-au lipit si mi-am vazut si eu icsicsul spijinind asfaltul! Am vrut sa-l scot din curte, frate-meu era pe motor, eu l-am tinut sa se dea el jos (are 16 ani si nu stie ), dar am crezut ca si el il tine. In momentul in care am ridicat piciorul sa-l incalec, hopt top! era el calare pe mine... mi-a dat o tranta scurta, de control. Nu am patit nimic. Am strambat putin piciorul dar icsul nu are nimic. Asa ca dragilor, bucurati-va! De vina a fot frate-meu ca nu s-a ridicat cum trebe de pe el si eu ca nu am fost atent! Sper numai ca nu osa-l cautati pe frati-miu sa-l rupeti... Ochi mari, multi & bine deschisi! Si aveti grija cine se pozeaza pe motoretele voastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Asta se poate intampla oricui, dintr-o mica neatentie. Eu mi-am scapat pe jos (in urma cu cativa ani) scuterul, cand il alimentam, in Petrom. A curs din el vreo 2 litri de benzina si tot ce aveam in el so imprastiat pe jos. Foarte penal.... Dar se mai intampla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Pai daca tu l-ai iertat, cine sa-i caute galceava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Asta nu e accident... e pur si simplu... o intamplare. Mai nasol cu piciorul ca XX-ul nu e tocmai usor. E tare fratele tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 Pai daca tu l-ai iertat, cine sa-i caute galceava? Pai eu stiu? Vreun motociclist suparat ca un NE-motocicilst a facut rau motcicletei unui motociclist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 (editat) Allah vazut la tine! Allah pedepsit la tine, bagânule! Vezi daca tu certat cu lume pe bforum? Acu serios vb: naspa... Shit happens! Da-ne semnalmentele lu frati-tu si adresa, sau macar partial, sa facem jihad si la el ptr ca a avut tupeul sa se pozeze pe motorul tau! Las ca ii bagam noi mintile in cap! Pazea, frati-su! Motociclistii satanisti cu accente de furie necontrolata sunt si pe urmele tale! Editat Iunie 24, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 weird....very....eu daca as fi avut frate cu xx stateam toata ziua cu el sa ma invete si eu am tot 16 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Droopy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 io am cazut de pe el in comtextul in care era pe cric ..m-am aplecat fara sa realizez in partea opusa cricului ... si bum ... striga sa vina sa-l ia de pe tine ... se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Da-ne semnalmentele lu frati-tu si adresa, sau macar partial, sa facem jihad si la el ptr ca a avut tupeul sa se pozeze pe motorul tau! ata ete. nu e mai bine sa-l lasi sa mearga? ma rog, sa-l inveti sau cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate