dopeman1979 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 care stie de unde pot sa-mi cumpar faimoasa bujie colortune? dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksi...-All-Categories Si eu mi-am luat sincronizator din USA Facut in Franta, apoi exportat in usa, ca mai apoi sa ajunga in Ro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 http://www.carbtune.com/ cumpara fara grija, trimit in .ro in max 7 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 super, multumesc si nu uit berea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 am gasit pe ebay si eu dar am gasit si de masina..intrebarea mea ar fi sunt diferente intre cele de masina si cele de motocicleta? multam Mesaj completat am gasit pe un site CAR and Moto "The Colortune will work on both motorcycles and cars with carburettors. Just adjust the mixture screw to get the correct flame colour." Ar trebui sa mearga nu vad de ce nu, dar vreau si o opinie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Principiul e acelasi si pentru motoare, si pentru masini. Diferenta este la diametrul bujiei. Daca iti iei colortune pentru atelier, iti poti lua tot kitul, care include bujii de toate dimensiunile. Daca iti iei pentru motorul personal, ia-ti doar o bujie cu diametrul potrivit pentru motorul tau, sau cel mult un kit de moto care contine trei bujii - diametrele valabile pentru toate motocicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 @ottoMan Multam OttoMan: am gasit pentru motorul meu 10mm la pret bun. 20 euro..nu fac service decat la cunostinte:) si chesti simple...nu am scule necesare pentru tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 La motoreta mea nu merge. Pur si simplu nu merge motorul cu Colortune. Am cumparat de la Louis.de. Ce ziceti de treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 http://www.carbtune.com/ cumpara fara grija, trimit in .ro in max 7 zile stiu ca e postul vechi dar cit te-a costat cu totul si cum ai platit...?ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 La motoreta mea nu merge. Pur si simplu nu merge motorul cu Colortune. Am cumparat de la Louis.de. Ce ziceti de treaba asta? )) colortune este o mizerie patetica, de aia... chiar si cand merge amestecul este reglat prost cu el stiu ca e postul vechi dar cit te-a costat cu totul si cum ai platit...?ms. nu da banii pe prostii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate