IceCube Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Mai copii, mai aveti de supt pana la 18 ani, dupa aia luati-va motoare ! No offence, valabil pt toti scuteristii raceri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 si eu care credeam k are ceva doar cu fetele ....app fetelor nu mai postati nimic? ma...nu am nik cu fetele cand o sa intelegi si u si restu? chiar nu am nimic ... doar ca am spus ca nu cred ca o fata poate ajunge la performantele unui baiat pe motor ... nu am zis ca e imposibil ... dar eu sunt tipu care nu crede pana nu vede:P daca spirydusha e in stare sa ma lamureasca cu un video cv no com ca vad ca se tine tare:P (spirysudha nu o lua ca o ofensa:P nu asta e;) ) deci sper ca v-am lamurit cu problema asta;) Respect:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) nu am zis ca il fak la distanta no kom ninnja rullz dar pe distanta scurta cred ca am sanse ... dc eshti asa convins de nijau asa ushor pana schimbi treptel etc primele 10-15-20 m il iau cred daca vine aici fac cu mare placere;) si plec cu fruntea sus indiferent de rezultat;) aa si app o fi zipu tunat dar il ia la mare dif primele 10-15 m ... eu l-ash lua la mai putinnnn da l-ash lua:P Reusesti sa ma surpinzi de fiecare data cu inteligenta ta daca reverse ar avea marsarrier te-ar face si asa ... M-am cam saturat de posturile tale imbecile n-ar fi mai bine sa pleci d'aci pur si simplu ? din 100 de posturi n-ai spus nimic, doar ne-ai oripilat cu modul tau de exprimare agramat... <small>--- Mesaj completat în 01 Mar 2008 11:25 -------------</small><br/> Mai copii, mai aveti de supt pana la 18 ani, dupa aia luati-va motoare ! No offence, valabil pt toti scuteristii raceri ! hai sa nu generalizam se poate sa fiu de aceeasi varsta cu tine poate chiar mai mare cu vreo 7 ani daca ai completat profilul correct Editat Martie 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) cu asta te`ai lamurit da ?? macar daca stiai cat scoate un motor in cateva secunde te punea pe gandit , ia pune un amic sa te cronometreze in cate sec faci tu 0-60 ?? mai am zis ... eu m-as baga ... daca as pierde ... as pierde cu capu sus si as merge acasa, nu mi-ar fi rusine pt ca nu suntem de aceasi capacitate daca am fi de aceasi capacitate si m-ar face, poate mi-ar fi rusine , dar asa nu .Si nu mai sariti ca arsi doar am presupus nu am spus sigur mi-am dat cu presupusul doar <small>--- Mesaj completat în 01 Mar 2008 11:43 -------------</small><br/> Reusesti sa ma surpinzi de fiecare data cu inteligenta ta daca reverse ar avea marsarrier te-ar face si asa ... M-am cam saturat de posturile tale imbecile n-ar fi mai bine sa pleci d'aci pur si simplu ? din 100 de posturi n-ai spus nimic, doar ne-ai oripilat cu modul tau de exprimare agramat... <small>--- Mesaj completat în 01 Mar 2008 11:25 -------------</small><br/> hai sa nu generalizam se poate sa fiu de aceeasi varsta cu tine poate chiar mai mare cu vreo 7 ani daca ai completat profilul correct tot timpul te iei de limbajul altora ... sti ce? mai scuteste-ma da? eu scriu corect ... dar tie nimic nu iti convine doar ce faci tu daca nu ma suporti dispari tu frumos frumusel de pe forum da ? pt ca eu nu am sa plec ... si apropo nu am zis nimic sigur ... a fost doar o presupunere ... nu mai criticati oameni atata dupa aparente ... pt ca cu tn in frunte uni nu stiu decat sa critice ( scz pentru cei cae nu o fac ... sau o fac dupa ce cunosc persoana ) nu-ti convine cv nu ai decat sa trimiti PM la admin ca nu ma suporti Editat Martie 1, 2008 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) tot timpul te iei de limbajul altora ... sti ce? mai scuteste-ma da? eu scriu corect ... dar tie nimic nu iti convine doar ce faci tu daca nu ma suporti dispari tu frumos frumusel de pe forum da ? pt ca eu nu am sa plec ... si apropo nu am zis nimic sigur ... a fost doar o presupunere ... nu mai criticati oameni atata dupa aparente ... pt ca cu tn in frunte uni nu stiu decat sa critice ( scz pentru cei cae nu o fac ... sau o fac dupa ce cunosc persoana ) nu-ti convine cv nu ai decat sa trimiti PM la admin ca nu ma suporti ce aparaente mah ?! e clar esti prost gramada numai un dobitoc cu creieru cat o nuca da liniuta cu un motor de 600 si isi face si sperante ... si in general postezi numai tampenii, NUMAI TAMPENII ESTI UN DOBITOC, DOBITOCULE! ce imi place cand se ataca dobitocii Editat Martie 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 bla bla bla lasa ca ne vedem la intalnire sa vezi ce pasnic sunt pare rau ca v-am ratat la arc dar sunt in perioada delicata a lunii ma mut si renovez unde ma mut si sunt pana peste cap de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Asta nu era topic cu fete scuteriste? Faceti si voi alt topic cu liniute scuter versus motoare..........si gata. PS: pariez pe motoare..............haideti ca vreau sa castig si eu un ban cinstit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 vad ca u cosminake chiar nu ai ce face decat sa critici lumea ... pun pariu ca esti tipul de retardat care trece pe strada pe langa oameni si le critica limbajul ... daca nu ai ce face iesi tata de pe forum si nu mai critica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 haideti afaraaaaaaa...plizuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 cine mai iese si unde ne intalnim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 yo ma intalnesc oriunde...spuneti doar dar...pe la ce ora vreti? :x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) yo ma intalnesc oriunde...spuneti doar dar...pe la ce ora vreti? :x pe la 15:00 la arc ? cine mai vine ? eu pot sa stau 1-2 h ca pe urma am ceva treaba Editat Martie 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 si eu am treaba la 5...da stai sa fac si eu baitza...ca imi miroase paru numai a benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 si eu am treaba la 5...da stai sa fac si eu baitza...ca imi miroase paru numai a benzina eu am timp pe la 20:00 atunci ... tre pe la arc daca-i cineva ma opresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 atunci ramane pe seara? ca vad ca oricum ieseam decat noi asta ca sa nu ma mai grabesc si eu...ca necesita timp pregatirea:P....asta inseamna sa vin acasa dupa ce termin treeaba sa intru pe net si sa te intreb dak iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 am vazut si eu doua fete pe un aprilia sr negru , fara numar fara casca , fara oglinzi , depasea o masina si nu-mi dau seama pe unde se uita , dar numai la drum nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 am vazut si eu doua fete pe un aprilia sr negru , fara numar fara casca , fara oglinzi , depasea o masina si nu-mi dau seama pe unde se uita , dar numai la drum nu la tine se uitau ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 N-ai venit spiridusho eu am trecut p'acolo UD pe la 21:00 de fapt deeee am avut o caruta de treaba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,am trait sa o vad si pasta....un copil cu un scuter obosit din targ de 700 de euro il face pe unu cu o ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,am trait sa o vad si pasta....un copil cu un scuter obosit din targ de 700 de euro il face pe unu cu o ninja Salut. Cred ca-ti dai seama ca ceva e putred la mijloc nu? Si oricum ce rost are postul tau aici? OFFTOPIC!!! Ceva noutati pe-aici?. Au mai aparut scuteriste? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 >>>>>>a mai fost o fata duminica.......rugam sa se prezinte >>>>>>>mi se pare ca avea o Vespa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 >>>>>>a mai fost o fata duminica.......rugam sa se prezinte >>>>>>>mi se pare ca avea o Vespa Mda. Rugam fata in cauza sa se prezinte, iar daca a facut-o deja imi cer scuze. Spirydusa sti ceva legat de cea de-a doua fata? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Funny Magu... ultima oata cand am verificat nu eram fata dar in ziua de azi te astepti la orice si daca e sa mai iau dupa nume, Ionut, nici pers cu LX-ul nu era fata, dar fie... cum zici tu si daca totusi ai vazut o fata cu vespa as vrea sa ocunosc si eu va pup dulce, dulce! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madutza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Funny Magu... ultima oata cand am verificat nu eram fata dar in ziua de azi te astepti la orice si daca e sa mai iau dupa nume, Ionut, nici pers cu LX-ul nu era fata, dar fie... cum zici tu si daca totusi ai vazut o fata cu vespa as vrea sa ocunosc si eu va pup dulce, dulce! =)) Eu eram NECUNOSCUTA. iar scutarelu meu numai a vespa nu aduce. Faceti atata caz de fete scuteriste, dar cand vedeti una printre voi va intimidati si nici n-o bagati in seama . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate