cosminake Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 nu va mai dati atata cocosi ca am venit la intrunire si nu ma baga nimeni in seama...oi fi eu urata dar nu-mi ziceti ca tb sa fiu si frumoasa sa intru-n grupu vostru tipam acolo dupa voi si nu ma baga nimeni in seama...RUSINE! numai gura-i de voi data viitoare iti aduc toti flori si puf sa-ti tapeteze saua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Hai lasa spiriduso ca o sa vin si eu la intalniri Hai zii, itzi plac juniorii? Hai k mi-a luat tata pejo I Run tha streetz E nu ca nu se poate Asta-i ca faza aia "hai papuso zi iti place de baiatu lu' tata, ia zi te da baiatu o tura cu bemvanu lu tata, hai ca prima-i free" ... incredibil Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci in Little Manhattan si sa mai GROW UP a little, asta asa ca sa vorbesc mai pe limba ta. Nici n-ai 16 ani si te dai cu "Pejo-ul" la fete PS - Cred ca dupa postul asta ai fugit la parinti in camera si te-ai ascuns sub pat sa nu te vada nimeni ce curajos ai fost tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 :cheers: kiar voiam sa-ti zic sa nu sari calul...dar m-am luat cu altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madutza Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 nu va mai dati atata cocosi ca am venit la intrunire si nu ma baga nimeni in seama...oi fi eu urata dar nu-mi ziceti ca tb sa fiu si frumoasa sa intru-n grupu vostru tipam acolo dupa voi si nu ma baga nimeni in seama...RUSINE! numai gura-i de voi Corect. eu zic sa facem o tabara a scuteristelor revoltate care isi cer drepturile de a fi bagate in seama. Scuteriste in sus, scuteriste in jos. Dar daca vedeti una, intrati in vorba cu ea???? Nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Corect. eu zic sa facem o tabara a scuteristelor revoltate care isi cer drepturile de a fi bagate in seama. Scuteriste in sus, scuteriste in jos. Dar daca vedeti una, intrati in vorba cu ea???? Nu! Acum hai sa nu fim carcotasi. Incetul cu incetul se invata alfabetul. Azi o privire aruncata pe furis, maine o scrisoare anonima, poimaine un zambet si poate pana la pensie o sa-si faca curaj sa va spuna buna Mai bine tac si imi fac scoot ca sa vin si eu la intalniri, pentru ca altfel e dezastru. Oricum duminica asta vin, chiar daca ar fi sa vin cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Corect. eu zic sa facem o tabara a scuteristelor revoltate care isi cer drepturile de a fi bagate in seama. Scuteriste in sus, scuteriste in jos. Dar daca vedeti una, intrati in vorba cu ea???? Nu! Eu nu am voie sa ma bag in seama aiurea.........ca apoi nevasta-mea nu mai imi da de mancare 2 ani de zile. Dar la intalnire........am voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Eu nu am voie sa ma bag in seama aiurea.........ca apoi nevasta-mea nu mai imi da de mancare 2 ani de zile. Dar la intalnire........am voie Lasa nu te mai vaita ca ai inceput sa faci burta semanam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) Acum vre-o jumate de ora a trecut pe langa mine (stateam la semafor pieton prin zona Baba Novac, parcul IOR) o fata scuterista, avea si casca, da nam apucat sa o intreb una alta ca era in mers las ca o mai vad eu prin zona ca doar acolo stau Ma mirat faptul ca a iesit pe vremea asta cu scooterul ca e un vant de te ia cu totu pe sus. Editat Martie 5, 2008 de sebastyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Corect. eu zic sa facem o tabara a scuteristelor revoltate care isi cer drepturile de a fi bagate in seama. Scuteriste in sus, scuteriste in jos. Dar daca vedeti una, intrati in vorba cu ea???? Nu! baietii astia ori sunt insurati ori sunt ...timizi ... lasa ca vin eu si va bag in seama pe toate...indiferent cat de multe sunteti alias vrem gratar "fondatorii" !!! pe cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 alias vrem gratar "fondatorii" !!! pe cand? E cam greu de reunit gasca veche.......dar nu imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 E cam greu de reunit gasca veche.......dar nu imposibil. pai ar fi 2 probleme ... cearta lui alias cu screeky si faptul ca nu mai avem contactele lui baby boy gabi ...nici macar pe messenger nu-l mai vad....restu,suntem ok si online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 pai ar fi 2 probleme ... cearta lui alias cu screeky si faptul ca nu mai avem contactele lui baby boy gabi ...nici macar pe messenger nu-l mai vad....restu,suntem ok si online. Salut. Pot sa trec peste faza cu scrici temporar, ma rog, cel putin sunt dispus sa incerc, dar se pare ca nu mai are cu ce sa mai vina, am si contactul lui Gabi pe mess, adica la nevoie pot da de el Deci, o comitem sau nu? Problema e cand ... sapt asta e prea din scurt, sapt viitoare e SMAEB-ul, apoi vine pastele ... apoi pastele cailor si tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 De la fete scuteriste s-a trecut la gratar, de la gratar la cearta dintre Alias si Scrici...........sunt curios cum o sa mai evolueze acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Dupa paste gata,vin si eu cu voi :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Salut. Pot sa trec peste faza cu scrici temporar, ma rog, cel putin sunt dispus sa incerc, dar se pare ca nu mai are cu ce sa mai vina, am si contactul lui Gabi pe mess, adica la nevoie pot da de el Deci, o comitem sau nu? Problema e cand ... sapt asta e prea din scurt, sapt viitoare e SMAEB-ul, apoi vine pastele ... apoi pastele cailor si tot asa pai dupa SMAEB , mai este un weekend pana la paste...din cate stiu eu . Eu sunt pentru "comitere" @marius ...pai daca fete nu "e" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 dc nu-l faceti weekendul asta? va strangeti dak nu sunteti foarte multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 dc nu-l faceti weekendul asta? va strangeti dak nu sunteti foarte multi E cam din scurt si nu o sa iasa ca la carte, poate multi si-au facut deja planurile pentru weekend-ul asta. Dar de ce atata graba? Noi sa fim sanatosi ca avem timp si de un remembering la gratar :cheers: Una peste alta mutam discutia despre gratar (cu tot cu fete) in topicul Loc de intalnire ... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Te-am vazut spiryduso erai azi pe la baba novac, ai oprit sa iei un pasager/a. La mine tocmai s-a pus verde si nu am putut sa trec la un pahar de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Te-am vazut spiryduso erai azi pe la baba novac, ai oprit sa iei un pasager/a. La mine tocmai s-a pus verde si nu am putut sa trec la un pahar de vorba. Toata lumea o vede pe spiridusa prin Bucuresti . Ai clone ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 nu...n-am clone...eram chiar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Ia nu va mai dati atat cu scoot prin Buc. ... poate altii stau pe bara si fac spume Lasa ca ma fac eu mare si ma duc in targ in Vitan si-mi iau arculete pentru ambreaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Ia nu va mai dati atat cu scoot prin Buc. ... poate altii stau pe bara si fac spume Lasa ca ma fac eu mare si ma duc in targ in Vitan si-mi iau arculete pentru ambreaj Cum sa nu ma dau cu scuterul pe vremea asta? Mai ales ca este cel mai placut lucru dupa o zi de frecare de menta la servici. @Alias Cel mai bine il faci, il vinzi si apoi iti cumperi altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) Te-am vazut spiryduso erai azi pe la baba novac, ai oprit sa iei un pasager/a. La mine tocmai s-a pus verde si nu am putut sa trec la un pahar de vorba. Ati trecut prin Baba Novac si mie nu mi-ati zis Spyriduso, acum cateva zile pe la un 11.30 - 12.00 asa nu tot tu ai trecut prin intersectia de la Baba Novac, si ai facut dreapta inspre Gloria ? cred ca te-am vazut, eu eram ala de la semafor mai dolofanel asa . Ia bagati si voi in lista id meu sa mai stam la o vorba rebegea_Sebastian2001 Editat Martie 6, 2008 de sebastyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 yo cred ca voi o urmariti si va e teama sa vb cu ea si dupa aia ziceti : tu erai pe baba novac faceai stanga pe moshu colac ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Da...........pai alta treaba nu avem ......decat sa urmarim diverse persoane de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate