mihaiand Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ...kawasaki ninja 2007 vs o fetiscana la vreo 15 ani cu o apilia srde 50..l a facut de ras pe ala cu kawa..pana a plecat el ea era deja la al 2 lea semafor ... Nici nu cred ca si-a pus mintea cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 e vecin cu mine...si crede ma ca e ff orgolios.. era negru la fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 e vecin cu mine...si crede ma ca e ff orgolios.. era negru la fata hai sa fim seriosi acu ... sr50 nu are nici o sansa ... da-n **** ... totusi e Kawa si are motorul MUULT mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 mai mare si mai greu pana pleaca trece ora si acum o o ora prin oras la fel.erau un grup de 20/30 de motocilcisti toti cu pasager (eram si eu tot pasager )pe o strada mai prosta..toti eram atenti sa nu luam vreo gropita si unu cu un yamaha(cred)mai mult accelera decat frana ne a (cuvant urat) si ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 totusi..sa fim seriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 kawasaki ninja 2007 vs o fetiscana la vreo 15 ani cu o apilia srde 50..l a facut de ras pe ala cu kawa..pana a plecat el ea era deja la al 2 lea semafor oricum sunt foarte atente sa nu si juleasca genunchi asa ca merg incet si bine Tinand cont ca top speedu la 2 scutere adunat abia face cat top speed pe a-1a la ninja ... hai sa fim realisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 mai mare si mai greu pana pleaca trece ora Da-ti foc, cum poti crede asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 lol...vad cel putin 20 de fete pe scooter/motociclete pe zi.. alalaieri faza dura la semafor...kawasaki ninja 2007 vs o fetiscana la vreo 15 ani cu o apilia srde 50..l a facut de ras pe ala cu kawa..pana a plecat el ea era deja la al 2 lea semafor oricum sunt foarte atente sa nu si juleasca genunchi asa ca merg incet si bine Si cand te-ai trezit a fulgerat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 lol...vad cel putin 20 de fete pe scooter/motociclete pe zi.. alalaieri faza dura la semafor...kawasaki ninja 2007 vs o fetiscana la vreo 15 ani cu o apilia srde 50..l a facut de ras pe ala cu kawa..pana a plecat el ea era deja la al 2 lea semafor oricum sunt foarte atente sa nu si juleasca genunchi asa ca merg incet si bine probabil ai visat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 veniti ca hienele sa condamnati lumea n am viat cu toate ca dimineata nu prea vad drumu in oras scuterul face motocicleta la aproape toate capitolele @coSSmin-e asa..mie mi se par lente la plecaredupa cativa metri intra calutii in actiune..e si normal cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 veniti ca hienele sa condamnati lumea n am viat cu toate ca dimineata nu prea vad drumu in oras scuterul face motocicleta la aproape toate capitolele @coSSmin-e asa..mie mi se par lente la plecaredupa cativa metri intra calutii in actiune..e si normal cred ai dreptate la faza cu hienile si ca in oras scuterul face motocicleta. da cu numele tau... "bidiutza" vine de la bidi? .... daca da, eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ai dreptate la faza cu hienile si ca in oras scuterul face motocicleta. da cu numele tau... "bidiutza" vine de la bidi? .... daca da, eu ba esti offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 @razvy17-toate posturile de pe pagina asta sunt off deliram...aici vb de fete mi se par atente la trafic fiindxa nu au oglinda retrovizoare sa se dea cu rimel...daca ar aveaa majoritatea fetelor s ar lasa de sportu asta..app.soramea nu vrea sa merga pe scoter fiindca iti strica freaza de la casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 @razvy17-toate posturile de pe pagina asta sunt off deliram...aici vb de fete mi se par atente la trafic fiindxa nu au oglinda retrovizoare sa se dea cu rimel...daca ar aveaa majoritatea fetelor s ar lasa de sportu asta..app.soramea nu vrea sa merga pe scoter fiindca iti strica freaza de la casca faza cu freza e valabil si la mai multi baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 mie imi place forma creierului...o protejez pe aia..paru nu conteaza;).. off-topic-da:Pbidiutza vine de la bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Mai baieti gata cu offtopic-ul pe aici. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swe Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Hai ca reinviu eu acest topic, sper fara suparare Am un scuterica MBK Booster si sunt fata Haideti fetelor, care mai sunteti? salut! si eu am un scuter kymco! momentan am ceva probleme cu el dar abia astept sa-l fac sa mearga!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 asfalt uscat fetelor...si purtati dracia aia de casca chiar daca va strica noul look Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 salut! si eu am un scuter kymco! momentan am ceva probleme cu el dar abia astept sa-l fac sa mearga!!! Buna, esti fata? Prezinta-te, completeaza-ti profilul sa vedem si noi cu cine stam de vorba! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Buna, esti fata? Prezinta-te, completeaza-ti profilul sa vedem si noi cu cine stam de vorba! Bafta! chiar asa..bine ai venit! si ce probleme ai cu el ? (sunt si io curios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 salutare`..Cunosc si eu o fata de la bunica mea care ii dadea taica`su scuteru(Booster)sa se plimbe...ii placea sa mearga foarte mult in blana.. si dupa un timp am auzit ca o avut accident ...n`avea nici casca,manushi...NIMIC NU AVEA!Avea bratu rupt,picioru,mana ..nici eu nu stiu sigur .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) pacat ca multe dintre ele sunt amatoare de senzatii tari si plete`n vant..urat exemplu mai ales pt o fata mai cunoastem dinastea "rele" la ghidon da macar merg ok, poarta echipament Editat Aprilie 10, 2008 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzy Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 imi cer scuze daca o sa fiu offtopic,dar am o intrebare...legata de marsul de sambata.este un mars al motociclistilor...sau pot sa participe si scuteristii?intreb mai mult de curiozitate,eu oricum nu pot sa ies... legat de scutere in oras....sa fim seriosi...eu ii fac de fiecare data la semafor...si tin pasul in trafic cu ei,la motociclisti ma refer...bine...ii dau blana..dar nu conteaza..tin pasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 imi cer scuze daca o sa fiu offtopic,dar am o intrebare...legata de marsul de sambata.este un mars al motociclistilor...sau pot sa participe si scuteristii?intreb mai mult de curiozitate,eu oricum nu pot sa ies... legat de scutere in oras....sa fim seriosi...eu ii fac de fiecare data la semafor...si tin pasul in trafic cu ei,la motociclisti ma refer...bine...ii dau blana..dar nu conteaza..tin pasul. /index.php?...t&p=1126253 Oricine pe 2 roti motorizate si cu toate actele in regula+ casca e invitat sa participe! Si legat de lupta motoare/scutere: Voi vad ca va inchipuiti ca in oras sunt doar vitezane si cruisere... Nimic nu intrece in agilitate o enduroaica supla Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 eu stiu unde sunt fetele iubitoare de 2 roti sa va spun ? pai sunt la scoala pt A, aproape jumatate din elevii de la scoala unde prestez eu sunt fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate