DucatiMeccanica Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Salutare, voi face mai jos o scurta descriere a motocicletei pe o detin de anul trecut din vara. Este vorba de o Ducati Hypermotard de 1078 cmc. Indata ce am cumparat-o am si inceput sa o personalizez dupa cum urmeaza : - set complet Termignoni racing compus din toba finala carbon Termignoni, galerie racing (cu eliminarea catalizatorului), filtru de aer sport K&N, capac de filtru de aer sport, ECU racing - amortizor ghidon Ducati Performance - set complet scarite Rizoma - placa de presiune Rizoma - capac deschis ambreiaj Ducati Performance - semnalizari spate LED Rizoma - suport numar Rizoma - capacele vase de expansiune, aparator noroi roata fata, aparator noroi roata spate, 3 aparatori de lant, capac rezervor, capac contact, aripioare spate (protectia la tobe), capace curele de distributie, aparatori furca - toate din carbon produse Ducati Performance - suport GPS pe ghidon Pozele urmatoare sper sa lamureasca cele scrise mai sus. Va doresc tuturor asfalt uscat si un sezon moto 2010 plin de satisfactii pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 faina mobra. visam si eu la asa ceva dar mi-a trecut. E mult pt capabilitatile mele si probabil ca m-ar corupela multe ilegalitati. Sa o stapanesti sanatos. PS accesoriile care le-ai adaugat cat te-au costat??? 1500-2000 euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 Cavaleru : Mersi de urari Cu orice motocicleta se poate merge si legal si se pot face si "nebunii", depinde de persoana. Investitiile in motocicleta ajung momentan undeva intre 5000 si 6000 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Cavaleru : Mersi de urari Cu orice motocicleta se poate merge si legal si se pot face si "nebunii", depinde de persoana. Investitiile in motocicleta ajung momentan undeva intre 5000 si 6000 euro. gizaz... 3-4 TDM-uri ca al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 faina mobra. visam si eu la asa ceva dar mi-a trecut. E mult pt capabilitatile mele si probabil ca m-ar corupela multe ilegalitati. Sa o stapanesti sanatos. PS accesoriile care le-ai adaugat cat te-au costat??? 1500-2000 euro? @DucatiMecanica:minunata bijuterie.cati viseaza la asa ceva,dar limitele finaniciare sunt prea jos din pacate. @cavaleru:mai oameni buni,nu inteleg ce va roade asa mult pe cei mai multi dintre voi cati bani costa una sau alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 @DucatiMecanica:minunata bijuterie.cati viseaza la asa ceva,dar limitele finaniciare sunt prea jos din pacate.@cavaleru:mai oameni buni,nu inteleg ce va roade asa mult pe cei mai multi dintre voi cati bani costa una sau alta... pura curiozitate prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Cu capacitatea rezervorului cum te impaci? Nu te-a tentat unul mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Aprilie 19, 2010 Autor Share Postat Aprilie 19, 2010 Ai pus punctul pe I. Intr-adevar mi-ar prinde bine un rezervor mai mare de 15 l inclusiv rezerva. Autonomia e de 170 km. Vara aceasta am de gand sa fac drumuri prin strainatate si un rezervor mai mare ar ajuta concret. Ramane sa vad la reprezentanta daca este asa ceva si ce alte modificari presupune montarea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Citeam pe forumul de HM despre rezervorul de la firma asta. Se monteaza in cateva ore acasa si lumea parea multumita de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 800 $ in state, 900 euro in Germania... Trebuie sa merite ca sa fac asa o investitie. Treaba sta si in felul urmator : Degeaba fac 400 km cu noul rezervor, daca eu dupa 170 -200 km ( cat ma tine actualul ) sigur opresc sau mai repede, din cauza oboselii. Ramane de vazut ce drumuri fac pe viitor din in functie de asta voi lua sau nu acel rezervor marit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ..... ciao DUCATI-stule !!! In sfarsit te-ai hotarat sa prezinti tarii BESTIA ta Era sa uit cat de frumoasa este !!! ..... Astept un semn daca mai treci prin zona ,daca nu ,ne vedem in MAI ,dupa ce gat DESMODROMICUL meu ! ......... ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 frumoasa rau sa calariti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 [...] Vara aceasta am de gand sa fac drumuri prin strainatate si un rezervor mai mare ar ajuta concret. [...] arata genial motoreta. foarte fain. pe de alta parte ce Ducati nu arata bine? in alta ordine de idei, chiar se poate iesi cu trebusoara asta in afara? nu de alta dar pozitia nu cred ca te protezeaza mai deloc de "briza", iar saua e ca la KTM. si seile de KTM nu prea sunt facute sa petreci prea mult timp pe ele (ca doar de-aia ai scarite )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 Saua de pe hypermotard nu e ca la KTM. Si nu te protejeaza aproape nimic de briza asa e. Ca la un naked. Dar toate astea nu au nimic de-aface cu mersul la drum lung. Pot sa zac in sa cu orele. Eu am facut in 5 luni 12000 km. Am fost mult si pe afara. Deci se poate lejer (si chiar la viteze ce se invart + - 200 km/h). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Superba motoreta, rosie ca focul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 pe de alta parte ce Ducati nu arata bine? multistrada veche!!! dar HM-u e intr-adevar genial mai ales cum se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 multistrada veche!!! dar HM-u e intr-adevar genial mai ales cum se aude asta asa e. oaia neagra. pe aia cred ca au facut-o doar ca sa contrasteze cu restul modelelor, sa sublinieze ce bine arata restul pe de alta parte, pana si Multistrada veche arata genial.. din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Foarte frumoasa, am visat si eu la ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Ultimele modificari aduse recent : Inlocuirea elementelor de pe ghidon dupa cum urmeaza : Semnalizatoare Rizoma LED Avio 21 pe fata si spate Manete si manere, Pro Safe Guard si ambele oglinzi Rizoma gold Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 o maneta de breiaj de ducati monster 600 de unde pot si eu comanda sau lua mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iunie 18, 2010 Autor Share Postat Iunie 18, 2010 Iti dau nr baiatului care aduce orice de la Rizoma, e foarte operativ, a avut pe stoc semnalizarile. Trimite marfa mai ales in Bucuresti. Tel 0768667929. Iti alegi ce doresti din catalogul Rizoma, si de pe luni pe luni ajunge marfa. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 E sexy rau motocicleta asta. Sa te bucuri de ea! Am o intrebare, cum vezi in oglinzile alea? Avand un ghidon mai lung, trebuie sa stai cu coatele mai flexate si cred ca iti cam blocheaza imaginea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 Mersi Puskyboy. Oglinzile reglate cum trebuie isi fac treaba. Mi-a luat ceva timp pana sa le pun in pozitia corecta. Ai vrut sa zici probabil ghidon mai lat. Fiind lat iese bine in exterior, deci oglinzile acopera bine zona posterioara a motocicletei.(imaginile sunt foarte clare, nu sunt distorsionate, sunt f multumit din toate punctele de vedere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 da,mai lat am vrut za zic, era cam tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Foarte frumoasa motoreta! Dar cauciucurile ... cand le schimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate