VladuL Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Nu uitati, frati scuteristi! In fiecare duminica, ora 14:00 la fantana de la circ (la intrarea de pe stefan cel mare)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 unde mergem maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Am ajuns si eu in bucuresti... deci..... unde merem maine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 o idee buna ar fi branestiul sau vila 23 snagov sal all asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 alias...pune si tu pozele de la Pustnicu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 imagini de la intalnirile altor scuteristi (din Spania ..cred): vom fi oare si noi atatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Daca ne'am aduna din vreo 2-3 judete poate am fi...vedeti astora nu le e rusine sa isi cumpere chinezisme si sa vina cu ele la intalniri:P:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Daca ne'am aduna din vreo 2-3 judete poate am fi...vedeti astora nu le e rusine sa isi cumpere chinezisme si sa vina cu ele la intalniri:P:) Da ce crezi ca la intalnirea de la Circ au toti super-scule????......ex:Gopop,Daelim,Kymco ...doar cativa au JetForce,Aprilia si nu mai stiu ce.....nu conteaza asta...noi oricum in grup mergem cu aprox 50 la ora.....nu te trimite nimeni acasa ca n ai "scuter de scuter" etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Da ce crezi ca la intalnirea de la Circ au toti super-scule????......ex:Gopop,Daelim,Kymco ...doar cativa au JetForce,Aprilia si nu mai stiu ce.....nu conteaza asta...noi oricum in grup mergem cu aprox 50 la ora.....nu te trimite nimeni acasa ca n ai "scuter de scuter" etc etc Vin si eu daca mai reusesc sa cumpar un scuter. Pana acuma nici un dealer de la Kymco are un interes sa vinde unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Da ce crezi ca la intalnirea de la Circ au toti super-scule????......ex:Gopop,Daelim,Kymco ...doar cativa au JetForce,Aprilia si nu mai stiu ce.....nu conteaza asta...noi oricum in grup mergem cu aprox 50 la ora.....nu te trimite nimeni acasa ca n ai "scuter de scuter" etc etc NU mai pune Aprilia acolo ca Aprilia lu` Vlad e o cataracta de pune viata in pericol a participantilor la trafic si pe deaspura e si facuta pe bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Da ce crezi ca la intalnirea de la Circ au toti super-scule????......ex:Gopop,Daelim,Kymco ...doar cativa au JetForce,Aprilia si nu mai stiu ce.....nu conteaza asta...noi oricum in grup mergem cu aprox 50 la ora.....nu te trimite nimeni acasa ca n ai "scuter de scuter" etc etc ...DOAR UNU ARE JETFORCE ... pe bune acu` , nu conteaza ce scooter e important e sa fie in regula nu ciordit sau asa , sa fie baiatu` de gasca si sa aiba macar casca in cap ... ca in rest ne adaptam ... uite noi astia care ne-am tot intalnit , nu ne cunosteam unu cu altu si de la a2a intalnire ziceai ca suntem tovarshi din gradinita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Foarte frumos! sper ca nu s'a inteles ca as fi rasist si am ceva cu cei cu scutere mai putin deocheate si la noi baietii cu motoarele ne primesc alaturi de ei fara nici cea mai mica discriminare si se intampla sa mergem unde merg si ei avand rabdarea sa ne taraim pe urmele lor...unii mai mici altii mai mari da mereu uniti ca suntem cu totii motorizati! 2 ex. care vorbesc de la sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 ...DOAR UNU ARE JETFORCE ... numai numele si frumustea e de el , la jet force ma refer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 numai numele si frumustea e de el , la jet force ma refer . , sa vezi scandal ce-ti dau cand ne vedem hai ba scooteristi miercuri la arc , miercurea trecuta am fost cu alias el lidero maximo si vladuL zis si OFFROAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 , sa vezi scandal ce-ti dau cand ne vedem hai ba scooteristi miercuri la arc , miercurea trecuta am fost cu alias el lidero maximo si vladuL zis si OFFROAD am inteles ca vlad si-a rupt mana, cred ca a incercat cam mult padurea aia de branesti =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 am inteles ca vlad si-a rupt mana, cred ca a incercat cam mult padurea aia de branesti =))))) e vrajeala aia cu ruptu` de mana , sa-l mai pupe colegele si pe el ... doar a pus dintii pe o bordura nimic mai mult ... pe bune acuma , semientorsa aia pe care o are..nu-l opreste de la mersu cu scooteru lui KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 miercuri la arc, la ce ora?, asta dak nu raman pieton pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 miercuri la arc, la ce ora?, asta dak nu raman pieton pana atunci pai de la 6-6 jumate in sus ... de ce sa ramai pieton , iar ai omorat bujia? hai dracu ca ma culc somn pufos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 pai de la 6-6 jumate in sus ... de ce sa ramai pieton , iar ai omorat bujia? hai dracu ca ma culc somn pufos nu ma, acum am doua bujii , am si una de rezerva , am client la scuter si cel tarziu joi imi da banii pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 nu ma, acum am doua bujii , am si una de rezerva , am client la scuter si cel tarziu joi imi da banii pe el Paule hai cu maina si bagam si un Genin si vii sa ma iei si pe mine de acasa:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 NU mai pune Aprilia acolo ca Aprilia lu` Vlad e o cataracta de pune viata in pericol a participantilor la trafic si pe deaspura e si facuta pe bucati Ce facuta din bucati ma? Am si itp la ea! Tu vorbesti care le aruncai politistilor sub nas o fotocopie cu serii si defapt era scuterul ciordit ? Pietonule @gaby; nu mi-am rupt mana, am doar o semientorsa... iar nu am scapat de "cofrag" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Ce facuta din bucati ma? Am si itp la ea! Tu vorbesti care le aruncai politistilor sub nas o fotocopie cu serii si defapt era scuterul ciordit ? Pietonule @gaby; nu mi-am rupt mana, am doar o semientorsa... iar nu am scapat de "cofrag" Iaaa si tu zici ma ca e scuteru meu furat?? Hai sa le comparam aduc actele de la scuteru meu si vedem daca scuteru tau are aceleasi serii ,tu cu gura ta ai zis ca ai dat bani la R.a.r. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Iaaa si tu zici ma ca e scuteru meu furat?? Hai sa le comparam aduc actele de la scuteru meu si vedem daca scuteru tau are aceleasi serii ,tu cu gura ta ai zis ca ai dat bani la R.a.r. hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Iaaa si tu zici ma ca e scuteru meu furat?? Hai sa le comparam aduc actele de la scuteru meu si vedem daca scuteru tau are aceleasi serii ,tu cu gura ta ai zis ca ai dat bani la R.a.r. Normal ca am dat doar am facut omologarea! si am dat o mica atentie sa nu stau toata ziua! hai cu actele! la orice ora am dovada ca nu e furat motorul Apropo mai ti actele la runner din melancolie? Hai cu berea la arc sa te dau o tura ca sa nu zici ca sunt baiat rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Normal ca am dat doar am facut omologarea! si am dat o mica atentie sa nu stau toata ziua! hai cu actele! la orice ora am dovada ca nu e furat motorul Apropo mai ti actele la runner din melancolie? Hai cu berea la arc sa te dau o tura ca sa nu zici ca sunt baiat rau Nu bre , nu mi-a dat toti banii si nu iam dat nici un act, si tu ai auzit de arc??? Vezi ca nu primesc cataracte furate ca a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate