sunnyboy Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Tu ce fel de talon ai?pune si tu o poza sa ne lamurim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 27, 2007 Autor Share Postat Aprilie 27, 2007 Salut baieti. Imi cer scuze pentru anularea intalnirii din seara asta dar, datorita unor evenimente neplacute si neprevazute, o mare parte din membrii nu au mai putut ajunge in seara asta. Din cate se pare si intalnirea de maine cade, la fel si mersul la SMAEB Daca ceva se schimba, voi posta aici. Imi cer scuze pentru orice probleme sau incomveniente si promit sa ma revansez. Daca totul decurge bine ne vedem duminica si mergem la SMAEB Oricum mai discutam aici. Asfalt usca si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Tu ce fel de talon ai?pune si tu o poza sa ne lamurim? am talonu de italia ca inca nu l-am inmatriculat in RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 am talonu de italia ca inca nu l-am inmatriculat in RO ce ai tu nu e talon, e cartea de identitate pentru italia Si da reverse, nu scrie culoarea scuterului in civ-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Mergeti maine la Smaeb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 ce ai tu nu e talon, e cartea de identitate pentru italia Si da reverse, nu scrie culoarea scuterului in civ-ul ala marog... astept sami vina factura ca nu o am trebuie sa o primesc din italia ca au uitat sa mi-o trimita sa-l inmatriculez! Asfalt uscat si salut cu faru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Azi la 10:30 la fantana la circ! Plecare spre SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Salut..data viiitoare ma bag si eu cu voi. binenteles , daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 cine vine la paltinis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 cine vine la paltinis toti si nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaZeR Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Salut baieti. Imi cer scuze pentru anularea intalnirii din seara asta dar, datorita unor evenimente neplacute si neprevazute, o mare parte din membrii nu au mai putut ajunge in seara asta. Din cate se pare si intalnirea de maine cade, la fel si mersul la SMAEB Daca ceva se schimba, voi posta aici. Imi cer scuze pentru orice probleme sau incomveniente si promit sa ma revansez. Daca totul decurge bine ne vedem duminica si mergem la SMAEB Oricum mai discutam aici. Asfalt usca si salutari cu farul! salut ! is nou pe aici .. am citit primele pagini oricum sunt din 2006 ... Pana la urma unde va intalniti sa vin si eu am o aprilia rs 50 ! Astept un raspuns !] YM : nicoaraandrei88 - va rog sa anuntati cine de unde e ... ca sa stiu unde il bag in lista - Salut numa bine Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 vreau si eu sa vin...am un tzr50 dar sunt tocmai din snagov dar nu ar fii prea greu sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 question , vine careva azi in jur de 8:30 - 9:00 la circ in fata?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 mai bine facem o intalnire pt weekend..sper sa fie frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 mai bine facem o intalnire pt weekend..sper sa fie frumos afara pai in weekend e oricum stabilit ptr 14:30 duminica , VladuL poate iti da tactu` cheia si ne plimbam in seara asta tristule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 e ok..da tine vremea cu noi..ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 pai in weekend e oricum stabilit ptr 14:30 duminica , VladuL poate iti da tactu` cheia si ne plimbam in seara asta tristule Da ma hai k am facut rost de ea iesim pe la o shaorma Intalnirea e Duminica la 14:00(fix adica!) e ok..da tine vremea cu noi..ajung si eu Poa' sa ninga, poa' sa ploo ne vedem cam pe la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 lol Frumos text VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 se vede ca ai mai fost pe la scoala ma , ai inceput sa faci rimee !! bravo ma,sper sa nu PLOAIE azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Salut,iese cineva dupa 9 seara la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Iese cineva sambata seara ..pe la 8 pe afara ? sa ne plimbam mai multi ? eu singur ma c`am plictisesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Iese cineva sambata seara ..pe la 8 pe afara ? sa ne plimbam mai multi ? eu singur ma c`am plictisesc.. Vorbeste cu sunnyboy ca iese el! Trebuie sa-si faca rodajul ca s-o-nregistreze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Sper ca bine am postat aici ! Cine e din sighetu-marmatiei? ca sa ne gasim si noi un loc de intalnire pt scuteristi/motociclisti Sper sa ne adunam cat mai multi....ca doar suntem maramureseni:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 (editat) nu iese nimeni afara pe seara ?? Editat Mai 5, 2007 de catastyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 vladul... suna mai bine "poa' sa ninga, poa' sa ploua... ne vedem cam pe la doua" ) si merge si ca motto.... Duminica ora 14:00 ne vedem la fantana muzicala de pe aleea circului:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate