Reverse Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Iesiti la intalnire la 2 la circ...la fantana cica o sa fie multa lume azi la circ la 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 cica o sa fie multa lume azi la circ la 2... E..ne`am strans cativa azi Si chiar a iesit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 uitati si pozele de duminica (13 mai 2007) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Marfa. Super frumos. Unde ati fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Am fost la Mihailesti la niste mici si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 uitati si pozele de duminica (13 mai 2007) Foarte frumos. Sper pe viitor sa fim si mai multi redeye care dintre ei ejti tu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 cum o fi doamne sa iti indoi numarul asa pe scuter??sa mai ai si scuterul limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Duminica am fost cu Rombaer (Grand Dink 125) si cu Teo (Kymco Agility 50) la Snagov...duminica viitoare poate venim la Circ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 cum o fi doamne sa iti indoi numarul asa pe scuter??sa mai ai si scuterul limitat nu e limitat ma , sa vezi la motor cum arata numaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 bay reverse , cine si-a batut joc de nr-ul tau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 bay reverse , cine si-a batut joc de nr-ul tau?? o sa-ti explic eu cand cresti mai mare cum e cu numerele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 o sa-ti explic eu cand cresti mai mare cum e cu numerele astea Mda , momentan mai ai pana ajungi la varsta mea , vreo 3-4 ani, cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Mda , momentan mai ai pana ajungi la varsta mea , vreo 3-4 ani, cam asa ba tu ma minti vii ma duminca asta la circ?a stai,ca nu vin io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 ba tu ma minti vii ma duminca asta la circ?a stai,ca nu vin io La Ploiesti nu, la circ nu, propun sa'l ardem pe rug p'asta cu celularele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Scuteristi..iesiti azi la 2 la circ ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Scuteristi..iesiti azi la 2 la circ ! lasa,alta data ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 lasa,alta data ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 Salut baieti. Din cate stiu intalnirea de maine se va desfasura in conditii normale. Din pacate eu nu pot fi prezent, insa va las pe maini bune si va rog sa ma credeti este ... sa zicem ... pentru o clauza nobila ... sper Distractie placuta si mare atentie cu neghiobii conservari in traficul pitorescului nostru Bucuresti. Probabil ca atunci cad voi veti citi acest mesaj eu voi fi deja in tren spre Timisoara. Toate bune si sa auzim numai de bine. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Intalnirea ramane in picioare la 14:00 la fantana la circ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Intalnirea ramane in picioare la 14:00 la fantana la circ da ma da ploua !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 da ma da ploua !!! Lasa ca s-a oprit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Lasa ca s-a oprit Asa firar mama ei de ploaie ! GO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Ce mai conteaza 2-3 picaturi de ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_pitiku Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Ce ziceti daca ne vedem in Parcare la Billa din Dr. Taberei (Billa Tricodava) !!! Si putem pleca de acolo pe trasee sau sa mergem sa bem un suc undeva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Ce ziceti daca ne vedem in Parcare la Billa din Dr. Taberei (Billa Tricodava) !!! Si putem pleca de acolo pe trasee sau sa mergem sa bem un suc undeva !!! Intalnirile scuteristilor au loc in fiecare duminica la ora 14:00 la fantana de la circ (intrarea din stefan cel mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate