CrashTestPilot Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 pai cred ca asa ramane id-ul meu este: for_ever_bachelor ca daca e sa vb mai multe si pana sa ies din casa cu "bestia" si stabilim clar unde si cum sa ne vedem:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Plecare la Targoviste Luni 20 August. Traseul zic sa fie cam asa: Plecam din Bucuresti pe la un 7 jumate, mers pe drumul spre Gaesti (pentru ca nu e asa de aglomerat ca spre Ploiesti + ca pe acolo era interzis cu motorache) mancam probabil in Gaesti, apoi plecam spre Targoviste. Toata treaba asta ar dura cam doua ore jumatate. In Targoviste mergem pe la Curtea Domneasca, vizitam Turnul Chindiei, apoi mergem sa vedem Muzeul tiparului (e ceva ceea ce vreau sa vad pentru ca se leaga de meseria mea smile.gif ) Am vazut toate astea, bem un suc si ne intoarcem victoriosi spre Bucuresti pe la ora 17:00 Se baga cineva? Doar eu sunt trecut pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Astept poze de la intalnirea de azi. Pacat ca nu am putut sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 (editat) Astept poze de la intalnirea de azi. Pacat ca nu am putut sa vin si eu. Salut. A fost super astazi si tin sa va multumesc tuturor celor care ati venit,pentru ca ati participat si ati facut posibila aceasta intalnire/iesire Din pacate nu prea mai am spatiu suficient ca sa le urc aici (144MB), dar cine le vrea i le dau pe mess. Cine nu ma are in lista, ID-ul meu este (evident): csr.alias (@yahoo.com). Am rugamintea ca fiecare care-mi da add sa se recomande cine este (daca nu este evident din ID) ... altfel va trebui sa intreb eu si daca nu-mi raspounde ... sa dau ignore. Multumesc mult si imi cer scuze pentru eventualele incomveniente Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat August 19, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 am trecut si eu pe la orele 17 si era pustiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 am trecut si eu pe la orele 17 si era pustiu . Unde ai fost?La circ? Eu am ajuns la 14.40 si am prins plecarea.Poze la topicul Poze cu scuterele noastre.A fost misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Unde ai fost?La circ? Eu am ajuns la 14.40 si am prins plecarea.Poze la topicul Poze cu scuterele noastre.A fost misto. dap. la fantana. la 14 ma apucam de....dar nu mai zic de ce ca iar ma corecteaza lumea ca nu e verb reflexiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Salut. A fost super astazi si tin sa va multumesc tuturor celor care ati venit,pentru ca ati participat si ati facut posibila aceasta intalnire/iesire Din pacate nu prea mai am spatiu suficient ca sa le urc aici (144MB), dar cine le vrea i le dau pe mess. Cine nu ma are in lista, ID-ul meu este (evident): csr.alias (@yahoo.com). Am rugamintea ca fiecare care-mi da add sa se recomande cine este (daca nu este evident din ID) ... altfel va trebui sa intreb eu si daca nu-mi raspounde ... sa dau ignore. Multumesc mult si imi cer scuze pentru eventualele incomveniente Asfalt uscat si salutari cu farul! alias eu am cumva de la tine ingnore in lista ca nu te-am mai vazut de mult pe mess ??? poti sa bagi pozle pe flikr sau un site de genul asta gen hi5 daka se poate msi mult sall all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 foarte frumos baieti.....v am zis eu ca ne strangem.......foarte misto pozele.....duminica viitoare v as invita la o plimbare la mine la tara ......sunt 37 km pe DN1 dupa care facem vreo 11 km prin padurea Scrovistea.....serpentine prin padure...e super misto si drumul e ca in palma......mai e mult pana weekend-ul viitor dar oricum asa ca idee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 alias eu am cumva de la tine ingnore in lista ca nu te-am mai vazut de mult pe mess ??? poti sa bagi pozle pe flikr sau un site de genul asta gen hi5 daka se poate msi mult sall all Salut. ... normal ca sunt OFFLINE forever pentru tine! Din pacate, tot primesc prea multe mass-uri de la tine Totusi nu ai ignore Acum serios vorbind, cred ca este mai bine asa ... cel putin este spre binele meu, n-am chef sa ma enervez si stim amandoi ce s-a intamplat si din cauza cui. Oricum acum raul este facut, dar macar am invatat sa suflu si-n iaurt. Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Totusi pozele ti le poate da altcineva, le au mai multi, intreaba si tu in stanga si-n dreapta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 nu ziceti si voi cum a fost....traseul etc etc...nu mai zic de cateva poze...obligatoriu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 nu ziceti si voi cum a fost....traseul etc etc...nu mai zic de cateva poze...obligatoriu .... A fost cel mai frumos plimbare care am facut pana acuma. Era SUPER. Am facut peste 600 de poze. A scris Cristi in celalt topic unde a facut si propunere. Acolo sunt si poze deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 la ce ora v-ati intors?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 la ce ora v-ati intors?... La ora 18 ceva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 (editat) ceva weeku asta daca nu ploua ? Editat Septembrie 1, 2007 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Salutare! Plecare la mare vineri 7.09.2007. detalii click aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Septembrie 9, 2007 Autor Share Postat Septembrie 9, 2007 Nu uitati, ne vedem astazi la 14-14:30 la Circ. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 ok ai dreptate dar cat timp o sa stai in situatia asta sa stiu si eu --- Mesaj completat în 10 Sep 2007 00:28 -------------dap alias msi mult esti un adevarat gentilom msi pt poze --- Mesaj completat în 10 Sep 2007 00:30 ------------- Salut. ... normal ca sunt OFFLINE forever pentru tine! Din pacate, tot primesc prea multe mass-uri de la tine Totusi nu ai ignore Acum serios vorbind, cred ca este mai bine asa ... cel putin este spre binele meu, n-am chef sa ma enervez si stim amandoi ce s-a intamplat si din cauza cui. Oricum acum raul este facut, dar macar am invatat sa suflu si-n iaurt. Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Totusi pozele ti le poate da altcineva, le au mai multi, intreaba si tu in stanga si-n dreapta ... offf topicc: ok msi mult pt poze esti un adevarat gentilom sincer nu ma interesau pozele asa de mult cat vroiam sa te vad pe tine in ce ape te mai scalzi referitor la situatia dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Ia spune-ne si noua Alias in ce ape te scalzi, ca poate venim si noi.....si poate aruncam si un bat in balta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Lasam scaldatul pe anul viitor ca s-a cam lasat frigul! Ce ziceti duminica asta, bagam un gratar pe aici pe langa bucuresti? Eventual chiar in buc, la locul nostru Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 off topic mi-e dor de carnatii csr ( ) Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) off topic mi-e dor de carnatii csr ( ) Asfalt uscat Omulee imi pare nespus de rau ca te-ai hotarat sa renunti la sportul asta si cel mai rau imi pare de ce ai patit. Te faci tu bine si poate te razgandesti... Orice vei face, iti vom respecta decizia, deoarece e vorba de viata ta la urma urmei... Multa sanatate si noroc! Bafta! l.e. scuzati off-topicul Editat Septembrie 13, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Septembrie 16, 2007 Autor Share Postat Septembrie 16, 2007 (editat) Scuteristi din Bucuresti, membrii CSR sau nu, nu uitati de intalnire, astazi (in fiecare duminica) la ora 14:00 in parcarea de la Circul de Stat, pentru cine nu stie unde stam noi pe alee, sa traga scuterul langa fantana muzicala dinspre Stefan cel Mare si sa dea un claxon Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Septembrie 16, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Scuteristi din Bucuresti, membrii CSR sau nu, nu uitati de intalnire, astazi (in fiecare duminica) la ora 14:00 in parcarea de la Circul de Stat, pentru cine nu stie unde stam noi pe alee, sa traga scuterul langa fantana muzicala dinspre Stefan cel Mare si sa dea un claxon Asfalt uscat si salutari cu farul! sa dea un claxon de ce? e un loc ascuns pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Omulee imi pare nespus de rau ca te-ai hotarat sa renunti la sportul asta si cel mai rau imi pare de ce ai patit. Te faci tu bine si poate te razgandesti... Orice vei face, iti vom respecta decizia, deoarece e vorba de viata ta la urma urmei... Multa sanatate si noroc! Bafta! l.e. scuzati off-topicul da ce s-a intamplat cu Cotto?...poate imi ziceti si mie..sau mai bine vorbim pe mess.. ps:scuzati offtopicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate