alias Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 (editat) fratilor propun sa ne intalnim la circ si sa mergem spre everest sau Mcdonalds(romana ) la un suc , bere , o maslina sa mai discutam de una de alta doar nu o sa stam in ploaie ce draq PS: marius_JML sa imi dai si mie pls idul tau de mess pe PM La o bere??? cu scuterele S-ar putea sa fie nevoie sa plec in provincie duminica dimineata Va tin la curent. Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Azi daca ajung la o ora acceptabila ma bag pe ODC si te sun sa-ti spun ce si cum. Pentru toti cei interesati discutam diseara, o sa bag la share pozele si filmele facute pe 18.03.2007 la Pusnicu Am sa le bag pe privat asa ca va trbui sa dati un PM inainte ca sa le puteti lua Editat Martie 23, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 La o bere??? cu scuterele S-ar putea sa fie nevoie sa plec in provincie duminica dimineata Va tin la curent. Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Azi daca ajung la o ora acceptabila ma bag pe ODC si te sun sa-ti spun ce si cum. Pentru toti cei interesati discutam diseara, o sa bag la share pozele si filmele facute pe 18.03.2007 la Pusnicu Am sa le bag pe privat asa ca va trbui sa dati un PM inainte ca sa le puteti lua alias , tu o sa bei un ceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Toata lumea echiparea Ne vedem la 15:30 la Circ sa mergem la o tura Blana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 La 15:30 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) La 15:30 ??? A trecut deja Am fost numa io si cottoninio Dupa o endureala, wheelie-uri, cerculete, burnout-uri ne-am pus pe schimbat lichidul de frana Ne-a mancat in spate si dupa 1 ora de pompat la frana am reusit si iar un pic de Noroc si asfalt uscat! Intalnirea ramane tot Duminica la ora 14:00 la fantana de la Circ Editat Martie 24, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) A fost marfa :baldy:. Acum avem si frane :baldy: Era si un filmulet cu niste cerculete facute de vlad dar nu pot sa il uploadez.... Editat Martie 24, 2007 de cottoninio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Ia si filmuletul. Click aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) Super tare Ps:Vladul tu ai cazut?Ca poza aia ma pus pe ganduri Editat Martie 24, 2007 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Super tare Ps:Vladul tu ai cazut?Ca poza aia ma pus pe ganduri Da, dovada a prostiei umane N-am mai ajuns la frane si a "fugit", ca eram langa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 (editat) fratilor mai nust da eu s-ar putea sa intarzii pe la 14:30-14:40 cu prietena la o cafea si un film si nust poate reuseste sa ma blokeze total maine(azi post de ora 6 dim lol) ramane de vazut datimi un tel pe la 13:00 va rog mult macar un beep ceva ca vin macar sa am scuze de plecare contez pe voi , nu sunati toti deodata (dau pe speeker sa para grav inventati si voi ceva ca a cazut unu din trupa si te sa ajungem la el in oras sa il ducem la spital !!doamne fereste!! nust mai vb intre voi o sa stiu eu despre ce e vb... inventati ceva grav ca sa fie nevoie de mine undeva in oras... sau merge faza ca sunteti de la mine de la munca si treb sa duk niste acte la celelant sediu al firmei contez pe voi pls!!!! sa ma sune careva sa ma scoata din situatie ? bun msi mult ,echipaera toata trupa la locul stabilit asfalt uscat si sa speram ca tine vremea PS un motto bun: - Mess with the best die like the rest -totul e cablat aliniat conectat all the scooters are ready for the atack BTW cum puneti logoul cum puneti voi in mesaj ?? Editat Martie 25, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 (editat) Super tare Ps:Vladul tu ai cazut?Ca poza aia ma pus pe ganduri DA, el a "cazut" si eu nu stiam ce sa fac.. sa rad sau sa plng )) dar cand l-am vazut pe el ca se tavaleste pe jos (de ras) nu am mai putut sa ma abtin Editat Martie 25, 2007 de cottoninio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Betzivilor , la cat ne vedem azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 eu ajung pe la 14 : 10 ca tre sa imi spal scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 eu ajung pe la 14 : 10 ca tre sa imi spal scuteru al meu e jegos dar il las asa sa-l vedeti ...sau ca imi e lene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Vreau si eu poze si filme de la intalnirea de azi!!! PS: Alias, nu ai idee ce ai pierdut: si fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 sa traiesti MARIUS_jml pt grataru de azi esti de milioane vecine data viitoare se stie .... si mai lata si cu videocliupurile mi le da acu vladul si fac eu ceva frumos cu imnul clubului asfalt uscat to all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 (editat) Acum urc si pozele Editat Martie 25, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Vreau si eu poze si filme de la intalnirea de azi!!! PS: Alias, nu ai idee ce ai pierdut: si fara Marius, vreau sa-ti multumesc pentru invitatie si chiar imi pare rau ca nu am putut veni si eu/noi. Am avut de onorat o "obligatie" de familie in provincie si n-am avut ce sa fac. Seara am ajuns rupti de oboseala si nu ne-a mai trebuit nimic. Ma bucur ca v-ati distrat. S-au gasit metode/solutii si in situatii mai dificile, ce acu' daca a fost putin innorat trebuia sa renuntam la gratarul saptamanal ??? Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Cand vede Pisi a mea pozele si ca a fost si prietena ta poate data viitoare se-ncumeta sa vina si ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Vlade scoate frate pozele alea cu mancarea ca am o foame in mine de mor si sunt la regim pe bune acuma,imi ploua in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 (editat) Vlade scoate frate pozele alea cu mancarea ca am o foame in mine de mor si sunt la regim pe bune acuma,imi ploua in gura ce ma , te-ai ingrasat? Scr33ky ,in poza asta ti-ai pus elice la cap ? Editat Martie 25, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) nu mah e trucaj de holywood ) Editat Martie 26, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 In sfarsit si filmuletele Video 01 ... Video 02 ... Video 03 ... Video 04 ... Video 05 Video 06 ... Video 07 ... Video 08 ... Video 09 ... Video 10 Video 11 ... Video 12 ... Video 13 ... Video 14 ... Video 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 mijto ! pacat ca nu au sunet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 mijto ! pacat ca nu au sunet... Salut. Mi-a trecut prin minte cum sa fixez camera pe bordul scuterului. Am facut filmari pana la serviciu si inapoi Belea. Asfalt uscat si salutari cu farul! PS: CSR - Maine la 08:00 merg la Udriste in calitate de victima sa vad ce se intampla cu dosarul penal , am primit citatie sa ma prezint acolo, sa vedem ce iese, ca sa pot sa dau drumul la reparatie In sfarsit si filmuletele ... Marfa Vladule bv Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 da foarte frumos! scr33ky era pe putin nebun in video nr 13 ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate