Che_TheUndertaker Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Sigur ca da, HOMBRE. Cel putin noi, de la organizare si, inca vreo 10-15 motociclisti vom ramane acolo si peste noapte! si daca n-ai cort si vrei sa ramai peste noapte, iti facem un loc in corturile de la organizare!!! Chiar ne-ar face mare placere sa vii. Te asteptam. E VALABIL PT TOATA LUMEA!!!!! Mesaj completat Si ca sa nu existe dubii, rataciri si mai stiu eu ce, va dau urmatoarele puncte de reper pana maine seara cand speram sa avem harta: - Aerodromul Tariceni -Comuna Poienarii Burchii -Statia de cale ferata Crivina -Manastirea Pissiota Daca ati ajuns la oricare din punctele de mai sus si nu va descurcati, am sa va rog sa va notati urmatoarele numere de telefon: 0766219739, 0744772243 - Che , numere la care gasiti la ORICE ora raspunsuri si indrumari Daca se vine pe DN1( Bucuresti-Ploiesti) , dinspre Bucuresti, se face STANGA la Potigrafu (spre Gorgota), se mai merg 10 km pe drumul cu prioritate pana se ajunge la Manastire (imediat dupa trecerea la nivel cu calea ferata) Daca se vine pe DN1A (Bucuresti-Buftea-Ploiesti) , dinspre Bucuresti, se face DREAPTA IMEDIAT dupa podul peste Ialomita, se mai merg aprox 6 km, si apoi, dupa ce se trece inca un pod peste raul CRICOVUL DULCE, in cam 300m se face dreapta si s-a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Sigur ca da, HOMBRE. Cel putin noi, de la organizare si, inca vreo 10-15 motociclisti vom ramane acolo si peste noapte! si daca n-ai cort si vrei sa ramai peste noapte, iti facem un loc in corturile de la organizare!!! Chiar ne-ar face mare placere sa vii. Te asteptam.E VALABIL PT TOATA LUMEA!!!!! Mesaj completat Si ca sa nu existe dubii, rataciri si mai stiu eu ce, va dau urmatoarele puncte de reper pana maine seara cand speram sa avem harta: - Aerodromul Tariceni -Comuna Poienarii Burchii -Statia de cale ferata Crivina -Manastirea Pissiota Daca ati ajuns la oricare din punctele de mai sus si nu va descurcati, am sa va rog sa va notati urmatoarele numere de telefon: 0766219739, 0744772243 - Che , numere la care gasiti la ORICE ora raspunsuri si indrumari Daca se vine pe DN1( Bucuresti-Ploiesti) , dinspre Bucuresti, se face STANGA la Potigrafu (spre Gorgota), se mai merg 10 km pe drumul cu prioritate pana se ajunge la Manastire (imediat dupa trecerea la nivel cu calea ferata) Daca se vine pe DN1A (Bucuresti-Buftea-Ploiesti) , dinspre Bucuresti, se face DREAPTA IMEDIAT dupa podul peste Ialomita, se mai merg aprox 6 km, si apoi, dupa ce se trece inca un pod peste raul CRICOVUL DULCE, in cam 300m se face dreapta si s-a ajuns. hai ca suna bine,sambata dupa ce termin la BNR cu Davis Cup,vin sa beau o bere,daca ne lungim aia e raman acolo si plec de dimineata.ne vedem sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 De azi am spus "NU" la bautura!! Pana sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Ma speriasem...credeam ca ai spus nu de tot. S-a intors lumea cu fundu-n sus. Am vorbit cu tipul cu barul, si a zis ca va avea un adaos de ceva gen 25-50 bani pe fiecare produs.Deci daca la magazin (nu bar) o bere e 2,2 lei , aici o veti gasi la 2,5 lei.Asta mi-a comunicat azi cand am vb cu el.Un pret mai bun nu cred ca ati gasit vreodata la o intrunire moto A spus ca va sta cu gratarul si cu barul toata noaptea, deci, veti putea manca mititei si fripturi cand veti vrea Mesaj completat am atasat o harta o gasiti aici: http://www.enduroparc.ro/contact.html asta ca sa ajungeti mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Haideti care va mai combinati de vineri seara! Eu plec din Ploiesti la conserva, asa ca mai pot sa iau 2 carcase + bagaje de mana Fratele Che o sa fie pe metereze sa ridice tabara pana noaptea tarziu! Ar fi camaraderesc sa mergem si noi sa ne uitam la el. Si cum "barul" deschide a doua zi, si nu se cuvine sa te uiti la om cum munceste cu mana goala, e bine sa luam niste beri la pachet pt vineri. Deci, amatori? Ca de unu singur nu fac fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 eu da, voi fi acolo si stau cu voi. Sa vedem care mai are curaj sa vina asa de devreme. Ah, uitasem sa va spun, o sa avem niste concursuri surpriza blana. Care te bagi la paintball NUMAI in pantaloni scurti si masca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Haideti care va mai combinati de vineri seara! Eu plec din Ploiesti la conserva, asa ca mai pot sa iau 2 carcase + bagaje de mana Fratele Che o sa fie pe metereze sa ridice tabara pana noaptea tarziu! Ar fi camaraderesc sa mergem si noi sa ne uitam la el. Si cum "barul" deschide a doua zi, si nu se cuvine sa te uiti la om cum munceste cu mana goala, e bine sa luam niste beri la pachet pt vineri. Deci, amatori? Ca de unu singur nu fac fata count me in! adica vin si eu, mah betivilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 aha deci...sa fie doi de vineri seara? ). bine , baieti.ne vedem acolo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 VIN SI EU Q O GASCA MICA ..vin la mancat si la baut k de tiroliana nu ma ating... am rau d inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 te asteptam, hombre.noteaza-ti un din numerele de tel asta in caz ca nu nimeresti din prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 buna idee , poate va calc si eu de maine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ok, we'll be there. Apropo de meteo: acum vad ca nu mai ploua sambata, insa s-ar putea sa fie cateva picaturi pe duminica.asta e bine.oricum, NIMIC serios.adica n-aveti de ce va speria.si daca erau 30 de grade, iar nu era bine...ne topeam la soare ca untu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 nu reusesc sa vad pozele de pe forumul vostru ,mi am facut user si nu ma autentifica . aveti umbra daca i soare ? sau vreo prelata daca ploo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Eu as veni in weekendul 15-16, chiar daca acum pare a fi marea distractie, dar asta e Ca doar de clienti e nevoie si pe viitor, nu? As vrea sa stiu daca pot veni cu mobra mea si cat e taxa in cazul asta pentru folosirea traseului vostru de enduro? (1) Apoi, cum a mai intrebat cineva parca, e loc sa stea si familie cu copii mici prin zona fara sa fie periculos? Umbra/acoperit? (2) In weekendurile urmatoare deschiderii se va gasi acolo baruletul cu bauturi si mancarica? (3) Bravo! Sa fie un succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 da, vom avea prelata.despre umbra....pe ici pe colo, tot sunt copacei si niste tufisuri. cat despre autentificare trebuie sa primesti mail si apoi te autentifica Mesaj completat DA. asta e cam pentru toate intrebarile. Dupa intrunirea asta, vom primi teren de la primarie unde ne vom putea amenaja tot.Intrunirea asta e ca sa vada si aia de la primarie ca vorbim serios si ca lumea saluta ideea noatra. Bar vom avea mereu si la fel si locuri cu umbra and stuff. Cat despre taxa, se preconizeaza undeva la 10 lei/zi daca veniti cu motoarele personale.Acum nu e nicio taxa. Si da, vom avea nevoie de clienti in continuare. Merci mult pt intrebari, hombre!!!! Mesaj completat Eu as veni in weekendul 15-16, chiar daca acum pare a fi marea distractie, dar asta e Ca doar de clienti e nevoie si pe viitor, nu?As vrea sa stiu daca pot veni cu mobra mea si cat e taxa in cazul asta pentru folosirea traseului vostru de enduro? (1) Apoi, cum a mai intrebat cineva parca, e loc sa stea si familie cu copii mici prin zona fara sa fie periculos? Umbra/acoperit? (2) In weekendurile urmatoare deschiderii se va gasi acolo baruletul cu bauturi si mancarica? (3) Bravo! Sa fie un succes! DA. asta e cam pentru toate intrebarile. Dupa intrunirea asta, vom primi teren de la primarie unde ne vom putea amenaja tot.Intrunirea asta e ca sa vada si aia de la primarie ca vorbim serios si ca lumea saluta ideea noatra. Bar vom avea mereu si la fel si locuri cu umbra and stuff. Cat despre taxa, se preconizeaza undeva la 10 lei/zi daca veniti cu motoarele personale.Acum nu e nicio taxa. Si da, vom avea nevoie de clienti in continuare. Merci mult pt intrebari, hombre!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Sambata dupa 18 vin si eu. O singura intrebare am, aveti amenajate damburi/trambuline sau ceva de genul asta, pentru a te juca cu mobra pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 nu as putea spune chiar amenajate, dar te asigur ca ai unde sa te joci.is o gramada de saritori, avem chiar si un circuit pe care poti alerga...ideea e ca primeaza enduro, nu cross.dar daca vrei sa sari si sa faci de-astea te asigur ca ai unde. Dupa ce ne schimbam locatia vom avea chiar mai mult de atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 sa-i spui adminului ca nu merge nici parola ce mi-ai dat-o si nici cea pe care mi-am ales-o si nu am primit nici mail. poate incearca mai multa lume sa va viziteze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Zidaru s-a numarat ca vine de vineri. Cinste lui! Alti amatori? Mai este? Hai sa punem de-o brigada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Zidaru s-a numarat ca vine de vineri. Cinste lui! Alti amatori? Mai este? Hai sa punem de-o brigada! pai si fratele LOTRU a zis ca poate ne calca de maine seara Mesaj completat Vreau sa va multumesc tuturor!!! A fost genial.Acum Enduro Parc are aripi puternice cu care se va ridica in fiecare zi mai mult!!! Va multumesc in numele intragului STAFF Enduro Parc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 M-am dat cu tiroliana si a fost super....abia astept sa amenajezi in locatia cea noua, un circuit si mai tare. Iar pentru enduro e super terenul. Mult succes in ce va urma cu noul teren si planurile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 imi pare rau ca nu am reusit sa ajung! aveti ceva poze sa vedem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 a fost duperb.are Raven niste poze si a promis ca le va pune pe-aici. Oricum, asta a fost abia deschiderea.De acum sa tot veniti.Noi va asteptam.SI, astept sa-mi sugerati voi cand sa mai facem incao intrunire, sa ne gasim mai multi sa bem o berica!!!! Va multumesc mult!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Nu a mai facut nimeni poze? Eu nu pot deocamdata sa le postez, dar am vazut citiva fotografi acolo... Haideti cu pozeleeeeee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ba da. Puteti vedea pozele aici: http://www.enduroparc.ro/poze.htmls si o sa mai si incarc eu cateva, pe masura ce la mai primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate