nuka Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 Tomina Tomina...mama, ce mai calaream motociclete stricate pe-acolo acum vreo doi ani...cand n-aveam ani si permisiune sa-mi iau permis.. stiu ma de gluma, poate chiar prea mult, dar de, i'm new around plus ca mi se pare ca fetele sunt mereu luate peste picior...si bine ca sunteti voi baieti. plec la constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 plec la constanta cu furca stramba? oricum, distractie placuta...baie si mai placuta...bronzare uniforma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) cu furca stramba? oricum, distractie placuta...baie si mai placuta...bronzare uniforma A, nu, Oamenii cu furca stramba treaba lor ce fac...eu ma duc cu trenu' si dusa is...am inteles ca nu mai sunt cabanute..traiasca cortul ...nu conteaza...o viata am... thanks Editat Iunie 30, 2006 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 traiasca cortul ... da' ce are cortul? e f frumos la cort e mai...intim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 cica ploua la constanta , mare grija la plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 bAI E WEEKEND Ce mama dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) cica ploua la constanta , mare grija la plaja da...sa nu vă udaţi...aşa că staţi doar în apă) Editat Iunie 30, 2006 de fulgerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 am auzit si io ca ploua pe la doua...acum a iesit soarele...da, e frumos la cort, numai ca tre sa fac rost de unu',..ca acu'-s la serviciu... daca ploua nu mai e asa frumos...nu conteaza... da, e weekend, si e mare, si is motoare, si e parada...so wtf??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Eu zic ca s-a aberat suficient aici pentru un topic de la "Service". Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 Eu zic ca s-a aberat suficient aici pentru un topic de la "Service". Voi ce ziceti? Agree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Vand MIG 29, stare buna de functionare. Impecabil optic si tehnic. anul fabricatiei: 1993 cuplu: 162.8 kN viteza maxima: 2,445 km/h la 11,000 m Recent adus din Bosnia. Primul propiretar in Romania. Motivul vanzarii: este prea mare pentru mine. Accept si schimburi cu ceva mai mic, eventual o parasuta. pret: 280.000.000$ discutabil. Muuuult. Esti inconstient. Am vazut din 1997, cu km mai putini la un pret mult mai bun. Si inca ceva: in certificat cuplu ii numai de 155 KN, la modelul tau, ca-i ala mai vechi. Oricum vanzare usoara sa ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho_21 Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Doamne oameni buni cum o sacaiti pe saraca fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Doamne oameni buni cum o sacaiti pe saraca fata Chill, man! M-am obisnuit...si deja nici nu le mai iau in nume de rau...e doar caterinca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate