CoCo_XPS Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Ce ulei ziceti ca ar fi cel mai bun pentru Honda CBR 125R model din 2004 ? Motocicleta este in 4 timpi... am citit pe net ca e bun uleiul 10W40... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Full synth costa doar dublu fatza de semisintetic Daca mergi normal si nu omori motoru, poti baga linistit semi. Editat Aprilie 27, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoCo_XPS Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 Am cumparat un ulei cum vedeti in poza... pe el scrie "with Synthetic Components"... aia ce inseamna...? e sintetic sau semi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Semi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoCo_XPS Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 Cam cati km pot face dupa schimbul de ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cam cati km pot face dupa schimbul de ulei ? fa-ti si tu rost de manual si citeste-l inveti astfel ceva despre mobra ta si iti va fi si tie mai usor sa o intretii. ai acolo trecute toate operatiunile care se fac des si iti zice si la cati km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Am un manual pentru Honda Cbr 125 in calculator in format pdf, ratacit pe undeva, da-mi un PM sa luam legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 salut intra pe infomoto si poti gasi informatiile de care ai nevoie. E modelul de dupa 2007 dar in afara de injectie datele sunt valabile. daca gasesti un model la care nu sunt datele de service si ai manual in format digital da-mi un mail pe contact@infomoto.ro si rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate