u22 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Poate ne vedem pe drum, poate ai chef sa ne insotesti... http://www.tmtours.net/round/index.html Ride safe, Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titz Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 poate vindeti ceva si la Explorer Viasat.......niste imagini......cred c-ar fi interesati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Va invidiez.Minunata idee.Bafta si asfalt curat. Va asteptam cu imagini sa vedem si noi pe unde ati umblat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Si chiar au plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Si chiar au plecat! asfalt uscat!!! shi drum fara peripetzii nedorite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Sa aveti grija de voi si de Smarutza mea. Nu-mi vine sa cred...cascutza mea face inca o data turul Romaniei Multa bafta si sa aveti grija de voi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Felicitarile si respectele mele ! Va urez consum cat mai mic, zero incidente mecanico-electrice, cat mai multe experiente placute, drum batut si cale lunga ! Si, de-abia astept sa ma/ne delectati cu cat mai multe povesti si, mai ales, poze din frumoasa noastra tara pe noi, "bosorogii", cei care acum stam in fata calculatorului si visam la o asemenea tura fie peste o zi, o saptamana, o luna...sau cine stie cand. GODSPEED !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tweety46 Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Cum e Smara, merge?! Toate cele bune, mmesc ca m-ai tinut la curent si te felicit pt ca te intelegi asa bine cu mocicleta ta pe care ai ales-o dupa cum iti place . S-o stapanesti cu placere si sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lila Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Tot eu sunt. Pozne frumoase, mai pune ca nu ne plictisim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Super,abia astept sa vad rezultatul turului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Noutati, ceva... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GT' Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) Indata vedeti si pozele..numai sa le gasesc ordinea @Gogu&Shak: Editat Septembrie 5, 2006 de GT' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Indata vedeti si pozele..numai sa le gasesc ordinea @Gogu&Shak: Haideti oameni buni, si-asa astept pozele voastre cum asteptam in alte dati "MondoEnduro" pe Discovery. Daca ati facut filmari = si un Cd, Dvd, ceva ? Daca vreti sa faceti ceva profi, pentru vanzare...de genul asta, puneti-ma pe lista cumparatorilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 P O Z E L E ! ! ! Si povestea aferenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Rugamintea este ca pozele sa fie puse in continuare in topicul creat la sectiunea Poze. Multumiri si felicitari pt tura /index.php?showtopic=66943 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate