CostinALN Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 pe mine ma oprit de cateva ori cel mai al draq politist din oras si nu mia zis nimic ca am 21 kw asa ca poti merge linistit In Bucuresti sunt unii care opresc special motocicletele de 125cc sa se uite la kw. NU vreau sa sperii pe nimeni...dar si daca spui ca nu ai talonu te poate verifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 il stie careva pe byson_86@yahoo.com ? e de incredere ? http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...ce++-60494.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 il stie careva pe byson_86@yahoo.com ? e de incredere ? http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...ce++-60494.html da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Dar daca o cumpar din germania , si are 21 de kw in acte , cand o inscriu in romania se poate sa ii pun limitatoare si sa fie trecuta cu 11 kw ? E posibil, cu pile mari... pe mine ma oprit de cateva ori cel mai al draq politist din oras si nu mia zis nimic ca am 21 kw asa ca poti merge linistit Un prieten d-al meu are dosar penal pt ca avea 21 kw... Vezi-ti de treaba si nu mai informa lumea aiurea, reisare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 As vrea si eu sa stiu,cat ma costa casco la rs din 2009?Pe 6 luni si pe 1 an.Aproximativ ca difera de la firma la firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 il stie careva pe byson_86@yahoo.com ? e de incredere ? http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...ce++-60494.html Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 As vrea si eu sa stiu,cat ma costa casco la rs din 2009?Pe 6 luni si pe 1 an.Aproximativ ca difera de la firma la firma... pai mergi la mai multe firme si intreaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 pai mergi la mai multe firme si intreaba. Am sa intreb cand ii fac si RCA...dar pana tunci vreau s-ami fac o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Am sa intreb cand ii fac si RCA...dar pana tunci vreau s-ami fac o idee vezi ca parca andrei facea asigurari ceva mai ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Pai la el o sa fac RCA...cred:D,oricum asta o voi face dupa ce iau sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Pai la el o sa fac RCA...cred:D,oricum asta o voi face dupa ce iau sala cel mai bine asa. pana atunci poti sa mergi fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Stie cineva unde pot gasi biela completa si piston+segmenti de rs 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Haideti ma spuneti cat e casco la rs 09...ca am fost acum la cel mai apropriat centru de asigurari/casco...si vor sa vin cu cartea de identitate.Ziceti unu care a facut casco de curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Haideti ma spuneti cat e casco la rs 09...ca am fost acum la cel mai apropriat centru de asigurari/casco...si vor sa vin cu cartea de identitate.Ziceti unu care a facut casco de curand... 500-600 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 500-600 euro MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Ma scuzati ca fac dublu post,dar vreau si eu manual in limba romana daca aveti pentru rs... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 casco este 10% din valoare motocicletei .. se ia pret de catalog .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 MS baga un set de crash pad-uri si dal in plm de casco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 si daca il fura ? daca intri frontal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Casco e cea mai buna solutie pentru cazaturi,accidente si furturi orice ati spune.Mai ales ca voi fi incepator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Care vreti un Rs bun just click ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Incearca un prieten de-a meu sa-si convinga tatal sa i-l ia...Daca nu,ii urez succes la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Incearca un prieten de-a meu sa-si convinga tatal sa i-l ia...Daca nu,ii urez succes la vanzare daca vrea il putem convinge noi pe tatal lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cum? .Taica-su in iunie i-a zis ca-i ia,acum cand i l-a aratat a inceput s-o dea intoarsa...poate i-l ia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Care vreti un Rs bun just click ! cum adica RS125 GP-1 ce are mai diferit sau doar colorit-ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate