Vizitator ALINU Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 E singura buna pt rs?sau sunt bune si altele?Daca da zi si tu care dak le stii.Sa ma uit pe cele pe care le am eu sa vad dak sunt bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 E singura buna pt rs?sau sunt bune si altele?Daca da zi si tu care dak le stii.Sa ma uit pe cele pe care le am eu sa vad dak sunt bune BR10EG E PENTRU RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 In fine,cineva mi-a mai zis altele si le foloseste de 10 000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 In fine,cineva mi-a mai zis altele si le foloseste de 10 000 km. Ceva cu 8? Br8es parca? Alea sunt ptr rsuri limitate sau pentru timp de iarna...in manual scrie 2tipuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) In fine,cineva mi-a mai zis altele si le foloseste de 10 000 km. BR10EG sau BR10EIX. Editat Iulie 25, 2009 de MiCrOb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Salut. Am un Rs125 din 2007 si imi lipseste de la carena masca aia ca tine carena,care ascunde si firele.Se prinde in 3 locuri.Partea stanga ma intereseaza. Va atasez niste poze si daca aveti sau stiti pe cineva care are va rog contactati-ma.0742943911-Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Cat e aparatoarea de la roata din fata de la rs dupa 2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 ce parere aveti de max biaggi ? http://www.motorul.ro/aprilia-max-biaggi-s...sport-replicas/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 am si eu o intrebare ptr cei care si-au schimbat filtrul de aer sau au spalat macar buretele ala...am inteles ca se da cu ulei pe burete inainte de a fi pus la loc pentru a retine mai bine prafu si restu..acum ma intreb e un ulei special sau vreun spray?sau merge si cu ulei de 2T de exemplu... Se da cu un spray special pt filtru de aer. Este aproximativ ca sprayul de lant, tot asa unsuros. Sa nu dai cu mult spray k se face prea unsuros si nu mai permite sa treaca aerul. Se sprayaza partea de unde trage aer. Mesaj completat Am o intrebare,unde,cat si cum gasesc termostat ptr rs 125?Este universal,nu este,se poate lua de la magazine sau doar de la reprezentanta...stie cineva ceva? Termostatul este special pt rs. Se gaseste in varful capacului de chiulioasa (langa bujie, intra un furtun gros in el). S-ar putea sa difere de la un model la altu dar nu cred. Iti sugerez sa cumperi nou. Bafta ! Mesaj completat este vreo problema daca amestec uleiul? vreau sa pun Motul 710 si acum nu stiu ce este, a intrat pe rosu si nu stiu ce sa fac..se poate strica motorul sau vreo ceva daca amestec? @ALINU: Felicitari pt achizitie si multi km fara incidente !!! Teoretic nu prea e bine sa le combini, mai ales daca cel vechi e mineral. Cel mai bine te uiti din cand in cat in rezervoru cu ulei si cand vezi k mai e putin atunci il umplii cu motul. Stai linistit k nu se strica nimic, dar dak le amesteci, Uleiul Motul no sa ai aiba aceleasi proprietati de ulei full syntetic, si dai atatia bani pe el degeaba. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Nu si-a mai luat motul,si-a luat valvoline...eu am acum un ulei,e intr-un bidon galben,am scris firma pe net nu gasesc nimic.Cel de la care am luat motoru mi-a dat uleiu asta.Si pe sticla nu scrie decat 2T,nu scrie daca e mineral,semi-syntetic,full...si scoate cam mult fum.Acu mi-am comandat procycle de pe louis si numai pe procycle am s-o tin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Chestie e ca la "nevoie" se pot amesteca uleiurile de acelasi fel. Nu e recomandat sa cumbini un mineral cu un full syntetic... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salut, sunt Alex din Buzau. Mi-am luat motor de curand, un RS 125 din 2003 si sunt foarte multumit de el. Cateva poze cu moto: Eu stau aproape de Siriu ( 5 minute ). Cei care treceti pe aici puteti sa-mi dati un pm si ne gasim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 L-ai luat de la andrei din Galati.Ma bucur ca ai venit pe aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salut, sunt Alex din Buzau. Mi-am luat motor de curand, un RS 125 din 2003 si sunt foarte multumit de el. Cateva poze cu moto: Eu stau aproape de Siriu ( 5 minute ). Cei care treceti pe aici puteti sa-mi dati un pm si ne gasim . intrebare pt oricine care are RS125. in cati km va consuma un litru de ulei ????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Da . Mersi de primire. Daca ajungi pe Siriu sa-mi spui, sau oricare alt 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Pai nu tot rs ai si tu?In 700-800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salut, vin in weekend la Mizil. ce zici de o intalnire la merei, poate mai aduci si tu niste preteni, io cativa si o punem d o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salut, sunt Alex din Buzau. Mi-am luat motor de curand, un RS 125 din 2003 si sunt foarte multumit de el. Cateva poze cu moto: Eu stau aproape de Siriu ( 5 minute ). Cei care treceti pe aici puteti sa-mi dati un pm si ne gasim . asta a fost al lui andrei. sa-l ghidonezi fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 sal all .. care imi zice si mie care e consumu la un rs 125 mers lejer..??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Exista capac monopost pentru aprilia rs 125 ? @ mie mi'a luat 7% , lejer + cateva accelerari. Editat Iulie 31, 2009 de alexandru_leulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Exista capac monopost pentru aprilia rs 125 ? @ mie mi'a luat 7% , lejer + cateva accelerari. vezi daca poate sa iti faca un capac, nou nu stiu daca ai sa gasesti, poate pe ebay. visit mai uebsait! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Exista capac monopost pentru aprilia rs 125 ? @ mie mi'a luat 7% , lejer + cateva accelerari. merci pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Tie iti ia 7% ca ai filtru "sport" i-a scos un cauciuc din el,sa se tureze mai repede si consuma cam 1 l in plus mi-a zis andrei.Ia-ti filtru de aer nou si o sa consume mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 pt un rs stock ia 7% forja si 4.5-5% lejer ( in oras ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 vezi daca poate sa iti faca un capac, nou nu stiu daca ai sa gasesti, poate pe ebay. visit mai uebsait! Mersi mult de site. L-am intrebat ,astept raspuns. Anvelope moto de unde va luati ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate