Daniel Postat Martie 14, 2004 Share Postat Martie 14, 2004 Mi-a cam curs aproape tot uleiul rezervorul de ulei prin motor (trecand prin el) in iarna asta, prin urmare ea pana acum a mers cu ulei sintetic iar eu i-am pus mineral? Sau invers? Ce recomandati sa pun in continuare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Martie 15, 2004 Share Postat Martie 15, 2004 nu inteleg fii mai explicit a curs de unde?cum adica prin motor? pe unde?daca e vorba de ulei de amestec tre sa fie mineral.daca e pentru cutie tre sa fie sintetic.poa sa fie si invers dar sinteticul te rupe la bani.salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 noroc' eu habar n am ce ulei bag in 2T stiu ca e made in AUSTRIA si ca e OMW si stiu ce e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 mineral = calamina dar pui mai putin la amestec sintetic = motor curat dar pui mai mult la amestec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Mi-a cam curs aproape tot uleiul rezervorul de ulei prin motor (trecand prin el) in iarna asta, prin urmare ea pana acum a mers cu ulei sintetic iar eu i-am pus mineral? Sau invers? Ce recomandati sa pun in continuare? 35816[/snapback] Ai,tata ticlazaului!!! Asa exprimare concisa,coernta si la subiect nu am mai auzit de mult! Tine-o tot asa,frate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Tot aia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate