Taurasu Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 citat de pe alt forum offff mah fetelor, v-am zis ca baiatul meu a plecat la vama cu motorul. nu i-a dat unul prioritate in Constanta si a intrat in el. M-a sunat ca e bine, merge la spital sa ii faca analizele de rutina, motorul praf si el cu moralu' la pamant. Cica a cazut pe parbrizul aluia si il cam doare mana... nu pot sa imi revin, neam somn in noaptea asta...m-a trezit instant...va tin la curent. daca mai aflu detalii va tin la curent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 e accidentul de la far ? un motor de Bucuresti cu nr HAY ? s-a intamplat in jurul orei 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Daca e accidentul de la far, motorul era intr-adevar varza. Slava Domnului daca motociclistul nu e ranit grav. N-am putut sa ma apropii sa vad despre ce motor e vorba ca veneam de pe Bd. 1 mai si un politzai dirija circulatia. Ii doresc sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 http://www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/st...udet-49754.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 ''....PolițiÂştii spun că tânărul, care avea o alcoolemie de 9,93 miligrame/litru în aer expirat....,'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 (editat) la alcoolemie 9,93 esti mort demult....poate 0, 93. e foarte mult si asa. si mopedul nu e motocicleta. oricum, nasol. sanatate celor accidentati. Editat Mai 2, 2010 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 E vorba de o Hayabusa, ultimul model, cu nr B xx HAY. Conducatorul SEAT-ului spunea ca a plecat pe verde, iar motociclistul a fortat semaforul. Cica baiatul cu SEAT era al doilea la semafor, prima masina a efectuat virajul la stanga, iar el nu a mai apucat ca s-a trezit cu busa in el Repet, astea sunt declaratiile conducatorului autoturismului. +1 Acum vreo 30-40 minute, un alt accident in Eforie: impact la 20 km/h, break nu a acordat prioritate, motociclistul putin julit in genunchi, motocicleta la fel, doar zgarieturi pe o parte (din ce am vazut eu). Motocicleta avea nr de DB si baiatul facea parte dintr-un grup mai mare. Aveti grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Dupa ordinea semafoarelor si pozitia vehiculelor, tind sa cred ca ala cu `busa a trecut pe rosu. S-ar putea sa aibe dreptate conducatorul autovehiculului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 bai am plecat eu din constanta si ati inceput sa va izbiti de toate cele. cat am stat o luna nu s-a lovit nimeni de nimic. nici masinile intre ele bagati motoarele in parcare pana ma intorc ca mai am de calatorit un dram si vin sa ne imprietenim la o bere in vama. cat despre alcolemia de 9 in aerul expirat , ce sa zic ? cred ca nici frumoasa din padurea adormita nu avea alcolemia aia. eu zic ca redactorul articolului a baut gaz lampant inainte sa-l scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 bai am plecat eu din constanta si ati inceput sa va izbiti de toate cele. cat am stat o luna nu s-a lovit nimeni de nimic. nici masinile intre ele bagati motoarele in parcare pana ma intorc ca mai am de calatorit un dram si vin sa ne imprietenim la o bere in vama. cat despre alcolemia de 9 in aerul expirat , ce sa zic ? cred ca nici frumoasa din padurea adormita nu avea alcolemia aia. eu zic ca redactorul articolului a baut gaz lampant inainte sa-l scrie ia sa te intorci tu imediat inapoi. la alcolemie astia nu au nici cea mai mica ideie ce e aia. dale pace. stirea merge, omu cumpara ziaru, ei se mentin si a doua zi cu prostia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 si accidentul din 2 Mai stie cineva de el.... am inteles ca era un R1 sau R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate