Dudus Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 ... Primisem scrisoare de la hotelul Enzian din Landeck unde este un BMW Testride Center ca in weekendul cu 1mai este deschiderea oficiala a sezonului... Salut! Am si eu o intrebare. Deschiderea sezonului la Landeck e legata de data de 1 Mai, sau variaza de la sezon la sezon? Ma gandesc lsa merg la ski in Solden in ultima saptamana din aprilie si tare imi face cu ochiul sa o combin cu o plimbare moto, mai ales ca as vrea sa incerc GS-ul de 800. M-am uitat pe site, dar (inca) nu e nimic despre sezonul 2011, ci doar despre 2010. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2011 Am si eu o intrebare. Deschiderea sezonului la Landeck e legata de data de 1 Mai, sau variaza de la sezon la sezon?Ma gandesc lsa merg la ski in Solden in ultima saptamana din aprilie si tare imi face cu ochiul sa o combin cu o plimbare moto, mai ales ca as vrea sa incerc GS-ul de 800. M-am uitat pe site, dar (inca) nu e nimic despre sezonul 2011, ci doar despre 2010. Tocmai m-am intors de la SĂślden, am prins niste zile superbe, cu soare... sa nu ratezi si domeniul Ober-/Hochgurgl, 10km mai spre Timmelsjoch... desi in aprilie nu stiu cum o fi. Nu stiu dar nu cred ca deschiderea sezonului la Enzian are legatura neaparat cu 1 mai dar probbail tot cam pe atunci va fi; oricum, pana pleci tu intr-acolo, sigur vei vedea pe site-ul lor. Dar din cate vad nu stai in Ro, unde mai poti intra pe un drum prost, un coclau... de ce ti-ai lua 800GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Draga Vlad, Tin de mult sa te intreb, apropo de poza anexata: Daca ai fi dat bani pe regele Alpilor... il mai turai asa pe loc ?! Sau, inca una: Daca nu ar fi fost inchiriat, majoritatea motarzilor i-ar mai fi albastrit asa evacuarile ?! Te rog, comenteaza din punct de vedere tehnic. LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI ! Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Draga Vlad, Tin de mult sa te intreb, apropo de poza anexata: Daca ai fi dat bani pe regele Alpilor... il mai turai asa pe loc ?! Sau, inca una: Daca nu ar fi fost inchiriat, majoritatea motarzilor i-ar mai fi albastrit asa evacuarile ?! Te rog, comenteaza din punct de vedere tehnic. LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI ! Mesaj completat raspund eu in locul lui poza 2 crezi oare ca acel ac este in TURATIE???????? este in mom in care scula se auto testeaza cand bagi cheia oare putea sa "tureze" si VITEZOMETRUL la 240????????????????????????? poza 1 tevile asa se albastresc FARA sa le incingi intentionat poza 3 imi e rusine sa ti.o arat ca sunteti"om ..in etate"" vlad cred ca e singurul...fraier... corect si care nu isi bate joc de lucrurile nici macar inchiriate e prea stat pe afara pentru noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) In asteptarea raspunsului "titularului" si in speranta ca... telespectatorii s-au prins ca intrebarile sunt puse in spiritul sarbatorilor de iarna... raspund "primului venit"... Viteza si turometrul & grija lui Vlad pentru motoare : Corect ! Evacuarile boxerelor: Partial... "color" Editat Ianuarie 13, 2011 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Dar din cate vad nu stai in Ro, unde mai poti intra pe un drum prost, un coclau... de ce ti-ai lua 800GS? M-ar interesa 800GS-ul pentru ca imi plac coclaurile si pentru ca, desi nu sunt catusi de putin un fan BMW, motocicleta asta imi place extrem de mult. Multumesc pentru raspuns si sa-ti fie de bine pentru zilele petrecute acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2011 M-ar interesa 800GS-ul pentru ca imi plac coclaurile si pentru ca, desi nu sunt catusi de putin un fan BMW, motocicleta asta imi place extrem de mult.Multumesc pentru raspuns si sa-ti fie de bine pentru zilele petrecute acolo. Anul asta incep de pe 15 Aprilie si in primele saptamani costa doar 35eur/zi; acum depinde ce noroc ai de vreme... Eu cred ca merg iar in weekendul cu 1 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Anul asta incep de pe 15 Aprilie si in primele saptamani costa doar 35eur/zi; acum depinde ce noroc ai de vreme... Eu cred ca merg iar in weekendul cu 1 mai. Multumesc! Daca ajung si ne nimerim pe acolo in aceeasi perioada, mi-ar face placere sa dau eu sucul, cafeaua ... ce-o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate