Aleko Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Cumpar alternator clasic de Nipru, ofer pretul pietei, ma intereseaza repede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 am un alternator de nipru din '92,daca nu ai gasit inca vb pe mess. lucyfire_legion. sunt din galati,daca locatia conteaza! mai vb! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 uite ce am luat de la gaspar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 arata cam sinistru pinionul ala. cat a costat? cu totul, nu doar pinioniul . ce stie sa faca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 ..sinistru in limitele 'normalitatii' calitatii pieselor ucraino-moldovenesti... Am avut o tentativa de al proba (pinionul) dar nici macar cota pentru ax nu potrive asa aca am renuntat.Alternatorul a fost 2 bulioane si arata ingrijit lucrat(se pare ca e de la mama rusie , si nu din ucraina..)dar deocamdata sta pe tusa in asteptarea unui pinion normal... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 incepe sa ma tenteze una bucata denso de pe la nu-stiu-ce suzuki cu 4 roti. daca tot trebuie sa fac oarece modificari.. asta de la Ivan ce scoate din el? adica wati, chestii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 30, 2006 Autor Share Postat Iulie 30, 2006 alternatorul e clasic de 150W, facut intr-o cooperativa, pinionul e varza, dar gasesti si bune destule. La tunaru e 100Euro alternatorul deci pretul e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 100euro dai , 100 euro sunt sigur ca face.... ALEKO NU TE SUPARA , DA TOT DENSO E MAI BUN... LA NAIB.A E JAPAN... CAPISCI? eu m-am saturat de rusesti, exemplu: beculetul de incarcare la nipra mea tot sta aprins la turatii... adik 6000 si cine mai stie cat... cum iti explici ca niciodata nu am ramas fara baterie?!?!?! ca releul e bun... cred ca am nevoie de o honda cbf 500 de prin 2006 aia da motor:) BAFTA, P.S. NU MAI INTRU ASHA DES PT. K AM SERVICI , VIITOARE NEVASTA SI MULTE PLIMBARI CU MOTORUL , IN SPECIAL PRIN PADURI CU BLONDA MEA DE 28 DE ANI PE LANGA MINE , PE MOTOR! m-am gandit sati spun , sa nu zici k m-am lasat de motoare BAFTA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 achizitionat denso. daca nici cu asta nu incarca va fi 4 sale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Incep sa strang bani. Vezi ca daca-mi ceri de-acu parere voi incerca sa te sabotez doar doar iti crapa Denso. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Incep sa strang bani. Vezi ca daca-mi ceri de-acu parere voi incerca sa te sabotez doar doar iti crapa Denso. esti in stare. hai ca iti facem un M, da' nu ma sabota! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 A venit si randul meu, caut si eu un alternator de nipru/ural, sau doar rotorul sau ceva de japoneza care sa se poata adapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 eu am dat fantastica suma de 1,2 mil pe unul de suzuki swift, ca m-am acrit de faza cu dinamul. bine nici nu m-am spetit eu sa vad ce se petrece cu acesta din urma. e cel mai mic alt pe care l-am putut gasi. voi face un efort sa-l adaptez la moto. gata cu originalele. form follows function? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 acum am doua denso. tare ar fi sa nu mai modific nimic si sa le dau dreq de fiare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 acum am doua denso. tare ar fi sa nu mai modific nimic si sa le dau dreq de fiare... pune o poza doua , daca poti, sa vedem si noi ce e aia denso.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Ma dar alternatorul de Dacie nu merge...eu am vazut pe niste Nipre batrane alternator prins intr-o parte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Ma dar alternatorul de Dacie nu merge...eu am vazut pe niste Nipre batrane alternator prins intr-o parte... Posted Aug 8 2006, 08:18 AM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 eu am avut pe vechiul meu nipru,alternator de daciesi l-am pus in cele din urma pe ala original,ala de dacie arata dubios asa atarnat intr-o parte,mai am si acum adaptarea aia facuta din suportul original al alternatorului original(partea cu pinionul ala din poza si jumatatea mecanica cu o fulie pe ea),mergea bine,incarca bine dar se cere si releul tot de dacie,dar e urat cu spume Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate