zzz Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 cred ca ma incumet ... prin focsani ... mai intereseaza pe cineva si un soft enduro fosani targu ? pe mine ma intereseaza cred ca o sa vin Galati-Focsani-Lepsa-Ojdula-Tg Secuiesc poate ne intalnim pe drum...sper nu stiu maine exact cand plec....cred ca dimineatza drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin_a Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 ...sunt prezent si eu, din Constanta plecam 3 motoare (cel putin atata stiu eu), nu stam mult, plecam Sambata dimineata din CT dar important este ce venim. ...cine mai vrea sa vina din CT sa anunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskijr Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Daca ai ceva hard enduro.Eu am incercat traseul asta cu un MZ ETZ si nu am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Lepsa-Ojdula-Tg Secuiesc Numa si numa cu enduro. Nu este drum asfaltat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 A fost frumos, cu aventuri la intoarcere la firul ierbii, liniute de dragstar si hayabusa. Am mers fara pasager, care mi-a dat teapa si am mai carat un cort in plus degeaba, iar intrunirea suuuper! Broasca e f sufletist si ii multumim de primire, sambata pe seara nici nu mai avea voce de cat a tipat, s-a stat la niste rulote f curatele, a fost liniste dupa 2 noaptea ca niciodata. Stiam ca nu trebuie ratata intrunirea asta! Nu s-a furat, cu exceptia crosei lu chelsoi, pe care i-am dus-o 200 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Cea mai faina de pana acum Sorry, ca nu v-am mai asteptat sa plecam impreuna Acum ma cam oftic ca am pierdut liniutele Cum draq i-au furat crosa lu Dan, ca o tinea la el peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 A fost super fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 cred ca ma incumet ... prin focsani ... mai intereseaza pe cineva si un soft enduro fosani targu ? ai poze? as fi vrut si eu sa ma bag da nu stiam daca merge cu mosnterul meu.... as vrea sa stiu cum e drumul prin lepsa-focsani (evnetual lepsa-soveja-focsani).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) Cea mai faina de pana acum Sorry, ca nu v-am mai asteptat sa plecam impreuna Acum ma cam oftic ca am pierdut liniutele Cum draq i-au furat crosa lu Dan, ca o tinea la el peste tot Pai asteptam si pozele cu motoru tau pe scena . Crosa lui Dan se pare ca a disparut cand a fost bagat la acea baie cu shampon, si a lasat-o cuiva sa aiba grija de ea. Se pare ca a avut. Ia zii Irina.. cine a castigat la liniute ? Dragstaru sau 'busa lu Ciprica ? Si care Dragstar s-a bagat ? Ala rosu a lui Radu ? Sau Dan , cu Dragstaru lui negru ? Toate ca toate.. pentru mine a fost prima intrunire moto la care particip, si a fost una super. Editat Iulie 10, 2006 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Inseamna ca voi ati plecat cu noaptea'n cap Eu am fost trezit cu brutalitate pe la 9 si pe la 10 cred ca plecasem deja. Inainte sa plecam am intrebat de Dan, si am aflat ca inca dormea, asa ca am plecat cu gasca din bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Ce m-a uimit la intrunirea asta... ne-am trezit dimineata duminica, pe la 10 ce-i drept, eram cam ultimii idn camping. Nu pot sa pricep cum s-a plecat in asa liniste Le-ati impins pana afara din capming? Si la liniute - primul castigator Chelsoiul pe dragstarul lui La a doua si a treia, a castigat Cip cu busa ca nu s-a mai emotionat, wheelieeeee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 nishte poze de la spalarea motoarelor... mad max si-a facut numarul ca varf si indesat.. mad max si-a facut numarul ca varf si indesat.. au protapit si porcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate