Treijumate Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) care stie ,care cunoaste locurile? pe unde merita sa mai fac un ocolis.... vreau sa vad ce mai are tzara asta de ascuns traseul suna cam asa: 1zi bucuresti-roman,scheia(moldova) acolo stau o noapte 2zi roman- rodna veche-valea vinului 3zi valea vinului cutreierat creste 4zi valea vinului cotrobait paduri 5zi valea vinului ...cum spune si numele satului 6zi valea vinului-petrosani-obarsia lotrului 7zi vedem cum facem ca sa mai stam o zi sau plecat spre buc. in mare cam asta e planul inca nu sunt sigur de traseul de intoarcere si ma gandesc, la dus, daca sa nu stau o noapte si prin ceahlau. vreau informatii sigure, cu poze daca aveti. a . o sa fim cam trei motoare endurake. noroi uscat Editat Iulie 3, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 poti vedea...Targovistea...cu cazare la mine akass si pt KTM cu Suza mea. Man...sorry ca nu pot veni.....Bafta si sa nu-ti faci planuri pt 1-5 august! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Pentru zona Petrosani-Obarsia Lotrului poti sa iei legatura cu mine pe ID Yahoo f_zoltan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 De la valea vinului poti face o excursie mica pe directia Rodna- Sant- Valea Blaznei.....de acolo incepe un drum vechi sasesc ce trece pe langa Varful Ineu- Lacul Lala-Varful Pietrosu si se termina in Borsa, in Maramues. Recomand din inima traseul....e super zona. In valea vinului e frumos dar nu se compara cu valea blaznei...si legat de vin....daca tot treci prin Moldova...sa te aprovizionezi mai bine pe acolo.Transilvania nu se prea lauda cu vinul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Transilvania nu se prea lauda cu vinul... Pai Jidveiul de Alba ce are? Ca sa nu zic de Recas, ca ala e mai degraba Banat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Ai mare grije in moldova mai ales in Roman lumea e mai inchisa la culoare si foarte iute de mana acum 2 ani am facut turul moldovei prelungit si am avut emotii mari de tot in Roman si la manastiri unde sunt foarte ciudati oamenii si scarbosi cat cuprinde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 (editat) De la valea vinului poti face o excursie mica pe directia Rodna- Sant- Valea Blaznei.....de acolo incepe un drum vechi sasesc ce trece pe langa Varful Ineu- Lacul Lala-Varful Pietrosu si se termina in Borsa, in Maramues. Recomand din inima traseul....e super zona. In valea vinului e frumos dar nu se compara cu valea blaznei...si legat de vin....daca tot treci prin Moldova...sa te aprovizionezi mai bine pe acolo.Transilvania nu se prea lauda cu vinul... F f misto. chiar vroiam sa aflu de un drum spre ineu, oare pot ajunge pana sus?. eu stiu unul de 6 ore prin padure pe care nu cred ca se poate urca cu motoru'. Ai idee cam cati km are asta de care zici tu? si eventual si un alt traseu de intoarcere in valea vinului. mersi frumos stie careva cum mai e cu mina de sare de la praid? se mai poate vizita? merita? Editat Iulie 4, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 (editat) este un vechi drum minier ,pavat....are ceva sute de ani buni.trece pe langa poalele ineului....urca pe la 1400-1500 de metri (aproximata inaltimea). ca si alternativa de intoarcere exista ceva drum mai nou dar nu am detalii prea multe....oricum am impresia ca trece chiar pe langa lacul glaciar lala. BTW....noaptea...la campare atentie mare.E rezervatie mare de URSI. Asa ca sa nu va puna dracu sa lasati resturi de mancare pe langa cort noaptea... Editat Iulie 4, 2006 de mumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate