Sasa25 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Desi oferta de la noi de pe piata nu este foarte mare totusi exista modele de la diversi producatori care se lauda cu tot felul de functii si inovatii. Totusi ce marca/model recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Desi oferta de la noi de pe piata nu este foarte mare totusi exista modele de la diversi producatori care se lauda cu tot felul de functii si inovatii. Totusi ce marca/model recomandati? pe primul loc iti recomand oakley pt k sunt primii in ,materie de lentila ...asa dupa aia smith care sunt si ei specializati ma\i departe scoot si alte cele....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 parerea mea e ca poti sa incerci scott cu lentila turbo flow..eu sunt f mutumit de ei..e un pic mai scump dar merita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 parerea mea e ca poti sa incerci scott cu lentila turbo flow..eu sunt f mutumit de ei..e un pic mai scump dar merita.. La ceva de genul asta te referi? http://www.scottusa.com/product.php?UID=8136 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 parerea mea e ca poti sa incerci scott cu lentila turbo flow..eu sunt f mutumit de ei..e un pic mai scump dar merita.. Am avut si eu Scott Turboflow si ti-i recomand cu caldura. By the way - tocmai i-am pierdut la raliu la SM Stie cineva de unde cumpar repede o pereche de Turboflow. Altfel, am mai vazut si Uvex de care oamenii erau f multumiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 La ceva de genul asta te referi? http://www.scottusa.com/product.php?UID=8136 ..da asta e modelul.. ..poti sa faci comanda de la motoland,dar in mod sigur au si pe stoc..0264237100..asta-i numarul de fix.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 ..da asta e modelul.. ..poti sa faci comanda de la motoland,dar in mod sigur au si pe stoc..0264237100..asta-i numarul de fix.. Am sunat eu acum - nu au decat UVEX si ACERBIS. Am dat comanda la Remus aici in Bucuresti - ma costa 45 E(pretuld e al Auner) + 7% comisionul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Yo folosesc Smith Warp Star.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boieru Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 poti sa gasesti ochelari foarte buni la www.h2o.ro au magazinul undeva pe lipscani (langa cabaret) vand ochelari SPY / www.spyoptics.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 buni turboflow dar cu probleme mari de utilizare dupa ce ai prins mizerie intre lentile.eu folosesc scot cu lentila simpla, mai usor de intretinut si curatat, inclusiv in timpul plimbarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Am cumparat Scott 89Xi, inca nu i-am folosit sper sa nu ma dezamageasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate