sharpe Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Salut. Am facut o boacana wekkendu trecut, de 1 mai, in loc sa ma duc la vama pe drum drept ca tot poporu m-am dus la Pietreoasele sa beau vin si sa ma dau pe coclauri. Unde mi-am facut roata spate asa cum se vede in figura 1. Spitle rupte le-am indoit eu asa ca sa nu-mi bata in etrier sau sa se agate in lant. La inceput doar vobla un pic, dar a trebuit sa cobor pe ea calare de acolo vreo 7 km pana in sat, de-asta a ajuns in asemenea hal. Partea buna e ca butcul sau janta nu par afectate, nici cauciucul. Intrebarea mea este unde pot repara roata (trebuiesc cumparate si spitele si tamburusii de prindere), sau unde pot gasi o roata cu totu din dezmembrari? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Vezi cat costa spitele si apoi vezi cat costa o roata. Destul de probabil ca daca te-ai dat cu ea asa, mai ai si alte spite slabite care trebuiesc inlocuite. La cate pegaso-uri is in tara, sigur gasesti din dezmembrari o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 poi nu stiu cat costa o roata ca nu stiu unde-s dezmembrari moto, de-asta am intrebat aici, iar spitele am auzit c-ar fi vreo 5E bucata cu tot cu tamburusi, si eu unu le-as schimba pe toate sa fiu sigur. Rotile cred ca se potrivesc si de la model mai nou sau de la F650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Ai auzit bine, si inca 5E e putin. 36 x 5 = 180E. Dezmembrari aici: /index.php?showforum=183 Poate ai noroc si gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Daca nu gasesti/ is prea scumpe, vezi ca mai exista posibilitatea sa le inlocuiesti cu spite de comuniste. Is mai ieftine si s rezistente RABINU: 0724452023 Bucuresti. NAE :0720176775 Bucuresti (pe nenea asta il laudau unii ca fac roata ca noua cu spite rusesti) Mai da o cautare pe sectiunea de Service (in stanga jos e bara de cautare) dupa spite ca gasesti mai multe topicuri asemanatoare. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Vezi in topicul "posesori de aprilia pegaso" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate