aemtuning Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) welcome cezar welcome anthos Editat Iunie 21, 2010 de aemtuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduku_moto Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Salut, motoare sunt multe in botosani numai ca s-au format "grupuri" si nu prea ne vedem prin oras.. Era sa uit...sunt Radu si detin o Yamaha XTZ660 Tenere Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabitzuZUI Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 salut ma numesc gabi si detin o Cagiva Mito 125 Blue Mesaj completat salut ma numesc gabi si detin o Cagiva Mito 125 Blue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 salut ma numesc gabi si detin o Cagiva Mito 125 BlueMesaj completat salut si bine ai venit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabitzuZUI Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 ms Mesaj completat ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scay Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 salut sunt mihai din BT,monentan nu conduc nimic dar vreau sami iau la prima/vara un motor de capacitate medie (as prefera un suzuki bandit 600cm fab 1995-1997 neimatriculat), si sincer mi scapat ca printre degete acest motor a lui georgebt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 SALUTARE tuturor sunt Alex,am aproape 16 ani,sunt din Botosani,si in maxim 2-3 luni o sa "jăresc" o Yamaha TZR 125,apar si pe harta membrilor in Botosani,astept motociclisti din Bt sa imi dea add la allex_aza poate mai iesim la o tura.BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaTTraP Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Salut, sunt Bogdan (Bică) sunt din Saveni (momentan in Iasi) detin un GSF si ma ocup cu ce scrie la semnatura .Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
else Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Salutare tuturor! Nume: Daniel Motor: Honda Dominator NX 650 Locatia: Botosani si pe coclauri Âşi forestiere prin imprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Salut Sunt Irinel, motor suzuki dr 650 rs, momentan in reconditionare. Probabil inca 5 zile si finalizez proiectul. Sezonul a inceput multa bafta tuturor si kilometri cat mai multi fara incidente. Editat Aprilie 18, 2011 de irinel2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nis Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Salutare! Andrei din Botosani sunt. Conduc o Honda Hornet 600, albastra, BT 23 NIS. Momentan sunt la facultate in Iasi si mai mult stau aici. Dar se mai intampla sa fiu vazut si in bt in weekend. Pot fi contactat pe mail la niss.andrei@gmail.com , sau pe wirdow50@yahoo.com . Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Parca incepe sa prinda viata si BOTOSANI.....asa ca mai vin si eu. Sunt Adrian si am o batranica (Suzana)din '94 Kawasaki EN500 si sunt din Dorohoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 welcome la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Salut. Lucian, Botosani, FZR600, BT 13 FUG deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpuv Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Salutari la toata lumea ! Sunt Sorin din Dorohoi si detin o Yamaha Thundercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 salutari.bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpuv Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 salutari.bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUERLAIN Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Salutare ! Ma numesc Gilbert, majoritatea ma cunosc dupa gilu, conduc o Yamaha TZR 50. Astept sa ne vedem la vara, asfalt uscat! Poza: http://imageshack.us/f/841/sdc13816.jpg/ Editat Decembrie 14, 2011 de GUERLAIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Salutare ! Ma numesc Gilbert, majoritatea ma cunosc dupa gilu, conduc o Yamaha TZR 50. Astept sa ne vedem la vara, asfalt uscat! Poza: http://imageshack.us/f/841/sdc13816.jpg/ welcome Gilbert!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Salut sunt Tudor si detin un CB 500! Fl.tudor@yahoo.com Sa inceapa sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Salut sunt Tudor si detin un CB 500! Fl.tudor@yahoo.com Sa inceapa sezonul. Bine ai venit Tudore.Sa inceapa sezonul!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 salutare....sunt Daniel. Locuiesc in Dorohoi, de curand sunt fericitul posesor al unui f 650 gs cu care nu am apucat sa merg nici 100m ca a trebuit sa vin in buc. Ar fi frumos, dupa ce devin ceva mai experimentat, sa facem niste iesiri in gasca. Un sezon fara incidente va doresc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpuv Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 salutare....sunt Daniel. Locuiesc in Dorohoi, de curand sunt fericitul posesor al unui f 650 gs cu care nu am apucat sa merg nici 100m ca a trebuit sa vin in buc. Ar fi frumos, dupa ce devin ceva mai experimentat, sa facem niste iesiri in gasca. Un sezon fara incidente va doresc... Salut Daniel- si eu sunt din Dorohoi Da-mi un pm cu nrtau de tel poate ne cunoastem si mai discutam Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Salut Daniel- si eu sunt din Dorohoi Da-mi un pm cu nrtau de tel poate ne cunoastem si mai discutam Cu respect salut....ti-am lasat PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Multi motociclisti, dar strazile sunt goale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate